Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte a tímto přeji hezky večer mohu se zeptat od roku +-2015 mám na kolene teda pod kůži takové červené něco jako zasáhla krev podtím viz.foto trošilinku se to zvětšilo ale ne moc ani to vůbec necítím a vůbec to nebolí jen mám z toho divné pocit někdo nějaké rady, zkušenosti a nebo někdo kdo je doktor/ka. Všem moc děkuji předem zatím navidenou
![]()
Jak dlouho to tam máš? A před tím tam bylo co? Kůže, znaménko? Měla jsi tam nějaký úraz, nebo jak to vzniklo?
Frčela bych expres na kožní, je to divné.
@tajaaa Od roku 2015??? Nestačím se divit!? Proč se ptáš tady a v noci? Lékař je odborník a ne jakýkoliv web!!! ![]()
@tajaaa Nechci strašit, ale vypadá to na rakovinu. Už dávno bych byla u lékaře
.
@tajaaa píše:šup na kožní…
Ahojte a tímto přeji hezky večer mohu se zeptat od roku +-2015 mám na kolene teda pod kůži takové červené něco jako zasáhla krev podtím viz.foto trošilinku se to zvětšilo ale ne moc ani to vůbec necítím a vůbec to nebolí jen mám z toho divné pocit někdo nějaké rady, zkušenosti a nebo někdo kdo je doktor/ka. Všem moc děkuji předem zatím navidenou![]()
![]()
![]()
@Eliza2 píše:
@tajaaa Nechci strašit, ale vypadá to na rakovinu. Už dávno bych byla u lékaře.
![]()
tohle napsat přes net někomu podle fotky… to se nezlob to je přehnané
@tajaaa Jezismarjaaa, leť na kožní, ale sofort.
Nechci být spatnej prorok, ale přesně takhle nějak vypadají ty ošklivý obrázky, co varují před melanomem.
Nepravidelný tvar, různé barvy s tmavou pigmentaci, očividně větší než guma na konci tužky, zvětšuje se..
![]()
A tři roky???
Prosim Te, běž tam hned zitra a moc doufám, že se pletu. ![]()
@jdukolem píše:
![]()
![]()
![]()
Přesně to mě napadlo taky. Sice jsem si vygooglila, jak vypadá melanom, ale takhle to napsat… ![]()
@jdukolem píše:
![]()
![]()
![]()
V tom případě jsem taky přehnaná, omlouvám se.
![]()
Ale radši jít desetkrát zbytečně, než jednou pozdě. ![]()
@tajaaa Prosím Tě ještě.. takhle podle fotky mi připadá, že se to v některých místech zvedá nad okolní kůži.
Je to tak? ![]()
@sirikit píše:
V tom případě jsem taky přehnaná, omlouvám se.![]()
Ale radši jít desetkrát zbytečně, než jednou pozdě.
však taky píšu šup na kožní
ale vidím rozdíl když někdo napíše s jistotou - to je rakovina a někdo jiný napíše - takhle podobně vypadaly obrázky s ---atd… pro psychiku dotyčné podle mě dost podstatný rozdíl
navíc nevíme nic… prostě šup na kožní a zítra…
@jdukolem píše:Úplně souhlasím.
však taky píšu šup na kožníale vidím rozdíl když někdo napíše s jistotou - to je rakovina a někdo jiný napíše - takhle podobně vypadaly obrázky s ---atd… pro psychiku dotyčné podle mě dost podstatný rozdíl
navíc nevíme nic… prostě šup na kožní a zítra…
Zakladatelko - zajdi tam taky a na Tvém místě bych si tu věc nechala vydoubnout - stejně myslím, že Ti to kožní doporučí.
Proč si nechat zbytečně hyzdit takový pěkný koleno! ![]()
Napiš sem pak, co Ti řekla a moc držím palce, ať je to jen nějaká banalita. ![]()
@jdukolem Nezlob se na mě ale řešit takovouto věc po třech letech a ještě když to roste. Co ji mám napsat to je dobré čekej další tři roky ono se to třeba vstřebá? Nic normálního to určitě nebude a bohužel takto podobně vypadá rakovina na kůži. Kdyby řekla mám to měsíc a nelepší se to asi zajdu k lékaři co by to mohlo být, nebo nemá někdo zkušenost? Takto si aspoň může uvědomit co se děje není to jen tak. Může to být banalita a nemusí. Chválit ji rozhodně nebudu, zanedbat vlastní zdraví je nejhorší věc co může být. Stačí zadat melanom na kůži a mrknout na obrázky má babička to měla. Roste to pomalu.
Může to být cokoliv, ale rozhodně co nejdřív lékař.