Nevím co to je? Na koleně mám.....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1237
22.2.18 08:12
@tajaaa píše:
to moje je taky malé jen to je focene z blízká není to nic velkého a mohu se zeptat měl to pod kůži? A :,( bolelo to děkuji…

Měl to asi cca 0,5cm, a rostlo to. Nebolelo. Hlavně klid i kdyby to bylo nebezpečné, dají to pryč a je. Já jsem měla něco podobného na zadku ale udělalo se mi to ze znamenka :nevim: vyřízli to a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.2.18 09:15

@tajaaa jestli to vzniklo po urazu, tak to muze byt jen reakce tela na necistoty, co se ti dostaly pod kuzi. Kazdopadne to nikdo jiny nez kozni lekar nezjisti. Zajdi tam dnes nebo zitra a budes vedet na cem jsi. Podiva se na to „lupou“ a bude vedet jestli to je OK, nebo by se to melo odstranit. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.2.18 13:55

Halooo

Mamka to vi jen jsme si do teďka mysleli ze je to zasáhla krev pod kůži ale mě se to přestalo,,líbít’’ tak jsem začla hledat co to muže být jen sem netušila tuhle odezvu teď jsme přišli z kožní je to praskla cevka když zarustalo zranění a je to sraženina krve která se tam nahromadila ale říkala ze to nic není takže v pohodě :) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
22.2.18 14:01

:kytka: Super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.2.18 14:05

@tajaaa paráda :kytka: fajn, že si dala vědět jak si dopadla :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
22.2.18 14:24

Super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.2.18 16:58

@tajaaa Budou stým něco dělat? Přece se ti to zvětšuje aspoň si to psala. A zmínila si se že to tam máš už od roku 2015. Od té doby by se to už vstřebalo přeci. Vzali ti vzorek nebo tak? Nezdá se mi že by nad tím jen kožní mávla rukou, máš dojít někdy na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.2.18 18:11

Jo zapoměla jsem napsat mám to vypálené a ještě jednou jdu koncem března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
26.2.18 20:53

@tajaaa Uf, uf, uf, to jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie