Nevím, jak zarazit partnerovo chování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
28.1.26 00:50

Tak ja bych předně řešila to, zda je pod vlivem, když má na starosti dítě. Pokud ano, je to na ultimátum a rozchod, protože pokud by se něco stalo, tak Policie samozřejmě dává dýchnout/líznout a šel by sedět. Kromě toho, že by nepřímo mohl za to, co se stalo dítěti. To řeš okamžitě.

Jinak ano, je závislý. Na trávě nevzniká závislost fyzická, ale psychická a on v tom je až po uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.26 05:24

@Parvaneh kdyz je s dítětem tak ne. Hulí jen vecer kdyz my uz spíme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.26 08:04

Jo taky znám takového chlápka…prohulil se do rozchodu, partnerka odešla s dvěma dětmi. Je stále extrémně inteligentní, měl velice dobrou a dobře placenou práci…dnes bydlí v chatce, děti nevim jestli vídá..práci má jen načerno…nikdo si nelajzne zaměstnat ho i když je šikovný.. ale nespolehlivý…takže tolik k neškodnosti.

Množství lidí ktere znam a jsou trvale v psych. Péči jako přímý důsledek huleni je dost velké.

A to že ti to nevadilo když jste se seznámili, neznamená, že nemůžeš změnit názor. Prostě dospělost a obzvlášt rodičovství by měla zahrnovat i schopnost proměny názoru když jsi konfrontovana s novými situacemi.

• Citovat
  • Upravit
24987
28.1.26 08:10
@Anonymní píše: Více

hulič obvykle hulí dlouhodobě, spíš by tě mělo zajímat, že THC poškozuje gamety, takže je vysoká pravděpodobnost, že dítě bude náročné ( např. adhd, poškození mozku, dráždivost) - to by mne na tvém místě děsilo nejvíc…
myslím, že jedno dítě se závislákem opravdu stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.26 08:27
@Anonymní píše: Více

Na huleni v rezimu, krery on jede, vznika pomerne silna psychicka zavislost. Problem je ten, ze kdyz konzumujes pravidelne, tak v podstate udrzujes hladinku a kdyz hladinka klesne, tak proste hulit chces, jinak je clovek casto podrazdeny, ale predevsim velmi spatne spi. Bacha, neni to klasicky abstinencni priznak jako u tvrdych drog ci alkoholu, ale ten clovek o tom moc dobre vi. Marihuana je pro normalni zivot pomerne funkcni droga a da se s ni standardne fungovat klidne celozivotne, ze o tom nikdo nevi, i kdyz huleni od rana je dost desny za me a to nepoznat nejde. On uz je podle me ve stavu jako mnoho jinych lidi, tim myslim, ze bud hulit bude a to porad a nebo hulit nebude vubec. Pokud je v tomto rezimu dlouho, neverim, ze se mu podari dostat do stavu “zahulim si jednou za tyden ci za 14 dni”. Schvalne pred nej tuhle tezi nejak po svem predhod a jestli je ferovej, potvrdi ji. To co po nem chces je z me zkusenosti nefunkcni model. Jestli mimo domov funguje v praci s lidmi, kteri rovnez huli, tak je to pro nej dost slozite. Kazdopadne za me to pulit nejde a tak jako tak bych videl jako jedine reseni, aby prestal uplne. Kazdopadne zpravidla dlouhodobeho hulice donuti prestat jedina vec, nejaka zasadni situace, ktera ho posle daleko od jeho komfortni zony nebo vazny zdravotni problem. Hodne stesti

Edit: pozitivni je, ze kdyz vydrzi cca 14 dni, tak se naprosta vetsina negativnich veci srovna do normalu. Pak uz jen vydrzet, aby se nedostavila recidiva, to je stejny jako s kourenim. Zpravidla se temer jiste dostavi. A rovnez aby nehledal negativni substituci v podobe treba 2-3 pivek vecer….nejvetsi mor je kombinace travy a chlastu, tam je mozkovej degres strasnej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.26 08:41

Pokud si musí zahulit hned po probuzení, tak to opravdu zkuřka je. Já jsem hulila v součtu asi 13 let, ale byla jsem,,víkendový hulič,, to znamená, že jsem si dala jointa v pátek a v sobotu večer. Jednoho :nevim: přes týden jsem neměla nejmenší problém si nedat a jakmile přišla rodina, prostě jsem s tím Sekla a už si nikdy nedala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.26 09:04

Nůž na krk, buď rodina nebo drogy, může si vybrat. Byla bych těžce nekompromisní

• Citovat
  • Upravit
1662
28.1.26 10:51

Zakladatelko přestaň se chovat jako jako matka.
To musí být pro toho chlapa těžce ponižující takový vztah.
Pokud se kvůli svým neřestem netopí v dluzích a nemá výkyvy chování…prostě se ho pokoušíš vychovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
28.1.26 10:55

Obcas, pod tim si predstavim jednou za mesic, a ne denne pred praci, po praci a vecer. Ty ho nepredelas, to musi chtit sam, zbavit se zavislosti. Ty muzes maximalne tak pohrozit rozchodem, pokud neprestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
28.1.26 18:39
@JancaS84 píše: Více

Asi tak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.1.26 19:26

No, já bych se spíš dala na modlení, aby bylo mimčo zdravé.
Vyhulenej chlap by mi byl už dost jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.1.26 19:28

Mě třeba zaráží, že k chlapovi, co je na drogách, klidně do auta sedne těhotná ženská+dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
28.1.26 22:09

A přesto si s problémovými muži ženy dobrovolně pořizují děti. Konce tu pak známe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
29.1.26 06:01
@884135 píše: Více
…a pokračování se jmenuje na jaké dávky mám nárok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.26 08:50

Hulí můj kolega :poblion:. Nespolehlivý, nevydrží v práci celou pracovní dobu, bývá podrážděný, nevíme, kdy vybuchne. Práci fláká. Kdyby ho vyhodili, ulevilo by se nám i firmě. Jaký je doma, nevim. Ale má poměrně malé děti. Já bych ho za partnera nechtela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky