Nevím, jestli je to průjem po UM

462
6.12.12 12:02

nevím jestli jestli je to průjem po UM

Ahoj maminy mám dotaz a prosím o radu. Mám měsíční dítě a částečně dokrmuji UM a nevím jestli to je průjem a nebo né. Stolička je žlutá a řídká jesště řidší než MM a bohužel má k tomu bolesti bříška. Krev ve stolici nemá, ale dělá mu to trable a nevím po jakém Um mám ještě sáhnout protože už si nevím rady Vyzkoušeli jsme sunar nutra defence HA A nutrilon comfort a obojí dělalo řídkou stoličku tu stoličku on sám nevykoná jenom někdy, protože trpí na koliky a pomáhám mu rekt. rourkou a pak to z něho lítá. Má tam kousky není to jenom voda.Budu vděčná za jakoukoliv radu. Probiotika zkoušet nechci vím, že jsou na nic a zbytečná investice. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
6.12.12 12:55

Syn měl stejný problém. Vyzkoušeli jsme Nutrilon, Sunar a Sunar ND a pomohl až Sunar ND. Takže bych zkusila jiné UM, každé dítě má jiné bříško. Pokud to bude trvat, tak bych se poradila s doktorkou o mléko pro děti s ABKM.
Vy máte v rodině alergie, že má HA mlíko?
Jinak se mu pak párkrát průjem vrátil a probiotika opravdu pomohla.

• Citovat
  • Upravit
114
6.12.12 13:07

Nevím proč si myslíš že jsou probiotika na nic… :think: ale tvůj problém :nevim: Pokud si myslíš že by mohl být nějaký problém, zajdi k dětské dr. ta udělá výtěr a budeš mít jasno jestli není alergický na laktózu či něco podobného a podle toho přizpůsobíš UM :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.12.12 13:12

U nás nikdo alergik není pouze na bodnutí od hmyzu, ale Ha se má volit jako první skoro vždy, když dáváš od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.12.12 13:23

U nás také nikdo není alergik a dcera má intoleranci laktózy :nevim: Můžeš zkoušet různá mléka, ale neměla by jsi je často střídat. S tou rourkou, hodně dětí takhle trpí, ono se to časem srovná, až se bude přetáčet a víc pohybovat, nejen ležet, pak zase přijde příkrm a hned to bude lepší. Každá rada drahá. Z mého pohledu nejjednodušší udělat výtěr. Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová