Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ne jsem úplně okProste to tak vyplynulo a mamce to tak zřejmě vyhovovalo.Tata proste posila pořad na stejný účet , on se o mě jinak nezajímá
No tak aby ne, kdyz matka dostava kazdy mesic 10 000,– za nic, ze kterych si bere pro svoji potrebu a jeste s tim nejak spekuluje na duchod.
To mi hlava fakt nebere, jak si to muze nechavat pro sebe a jeste se tvářit, ze je to tak v poradku........
A asi nejsem jedina, kdo to nechape.
@Malaga píše:
Jo, asi jsi nevděčná. Nejen.
A to proc? Matka si bere pro sebe kazdy mesic 10 000,–, ktere patri zakladatelce. To mi fakt neprijde normalni. To je 120 000,– za rok. Jak dlouho bydli zakladatelka sama a matka ji nezivi…?
Za 10 let je to 1 200 000,–.
Kolik ma hodnotu byt, ktery jednou zakladatelka dostane a se kterym stejne nemuze manipulovat?
A to jeste zakladatelce matka pujcila milostive z jejich penez, aby ji zakladatelka laskave opravila jeji byt ![]()
Ty brdo - nechapu, nechapu.......
Příspěvek upraven 29.08.18 v 17:24
Tak jí to tak nezáviďte všechny, pokud jí to táta posílá , tak na tom je asi finančně dobře a chce pomoc dceři aby měla lepší život
… spíš by mě vadilo, že si s toho bere peníze i má máma a šetří ti je a dá ti je jen podle jejího zvážení ?? Asi bych chtěla po otci ať to posílá přímo mě .. ještě ti s toho dala půjčku na zvelebení bytu který stejně zatím patří jí ? Spíš mě máma přijde trošku vyčůraná ..
Jestli jsi nevděčná, to těžko soudit. Spíš si myslím, že je vyčůraná maminka až běda. Že ti otec i v dospělosti posílá peníze, to je pro mě taky těžko pochopitelné, ale asi má peněz nazbyt, tak proč nepodporovat dítě. Nicméně v tom případě nechápu, proč neposílá peníze napřímo tobě ![]()
@chrastitko11 píše:
Tak jí to tak nezáviďte všechny, pokud jí to táta posílá , tak na tom je asi finančně dobře a chce pomoc dceři aby měla lepší život… spíš by mě vadilo, že si s toho bere peníze i má máma a šetří ti je a dá ti je jen podle jejího zvážení ?? Asi bych chtěla po otci ať to posílá přímo mě .. ještě ti s toho dala půjčku na zvelebení bytu který stejně zatím patří jí ? Spíš mě máma přijde trošku vyčůraná ..
Ne trosku vycurana. Je vych..... jak dira do snehu ![]()
Pardon.......
A ví to táta, že ti ty peníze máma zadržuje a něco si nechává? Jestli ti to chce i teď v dospělosti platit, tak ok. Ale ty z toho v podstatě nic nemáš. .. To mu nevadí?
@Luca82 píše:
Ne trosku vycurana. Je vych..... jak dira do snehu
Pardon.......
@Hermina.p píše:Myslím si to same. Budeš se muset připravit na volbu, zda budeš požadovat svoje a zřejmě zničíš vztah s matkou nebo bude po jejím jako doposud a bude vše „ok“
Tohoto rozhodnutí se prave bojím.Mam s mamkou super vztah
@Levandulina píše:
A ví to táta, že ti ty peníze máma zadržuje a něco si nechává? Jestli ti to chce i teď v dospělosti platit, tak ok. Ale ty z toho v podstatě nic nemáš. .. To mu nevadí?
Neví, jak říkám peníze od něho chodí , ale jinak nekomunikujeme.. on měl vždy praci na prvním místě
Ja to nechapu..
Proc uz jsi davno nepozadala otce o placeni na tvuj ucet,pokud opravdu stale platit (sponzovat te) chce?Kdyby ses chovala jako dospela,sezenes si bydleni na sebe, a partnera,at uz hypo ci najem,budes vdecna za kazdou korunu od tatky.Mamka asi rada vymenila 10tis/mesicne za podminene bydleni.
Mimochodem,nikde jsi nezminila,za ty a partner vydelavate.. ![]()
No co, maminka si slušně nahrabala, určitě ani celej život nemaka, proto se jí to hodí na důchod
a dceruska nemůže nic, nemá na to papír, účet není její a s maminkou nehne. Takhle se to dělá
![]()
@Luca82 píše:
Ne trosku vycurana. Je vych..... jak dira do snehu
Pardon.......
To jsou obě. Sry jako, ale ve 30ti letech si neumět vydělat na živobytí a operovat s majetkem rodičů?
Kocko promin,ale bodet bys nemela s mamkou super vztahy,kdyz ona v podstate zije z toho,co tvuj tatka chtel vzdy pro tebe
On o tom pravdepodobne nema ani paru,chudak
Tvoje mama je pekne vycurana,ty jsi bohuzel jen vychovana v tomto duchu,ale proti mame jit nechces/nemuzes.
Ja jsi myslim,ze mama ji penize nechce dat,protoze je utrati hned a spatne. Ja neznam zakladatelku ale to co pise me pride,ze mama ji pomohla s vlastnim bydlenim a zakladatelka by mela byt rada za to co ma nemusi resit hypoteky a ne jeste vymyslet ze chce dum.Mozna jsem to spatne pochopila. Muj nazor. Jinak mit takoveho tatu tak urcite se s nim potkavam.Ne zeby penize byly vsechno ale je dobrej. Muj tata kdyz mi mel dat 5000kc za ridicak tak jsem ho musela prosit rok.