Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proc barak koupeny za tve penize, ktere jsi dostala od sveho otce, ma mit majitele tvou matku? Tve penize od otce znamenaji tvuj majetek. Z nejakeho duvodu jsi vuci matce velmi submisivni a hledas cestu, jak ji nenastvat. Ona ti ty penize nechce dat, a nikdy ti je neda, potrebuje je pro sebe, aby mela hezky duchod, pokud uz je neutratila za neco pro sebe.
@Anonymní píše:
Já jsem samozřejmě vděčná oběma řidičům, mam se díky nim dobře.
Cely co jsem chtěla je mých 10 000 a barak přepsat klidně na mámu, aby si nemyslela ze jsem nevdecna . A to podle ni stejne jsem .
Neblazni,mamka je velmi zkusena manipulatorka.Pokud jedine,co od ni chces,je tech tatovych 10tis. mesicne (ktere otec plati TOBE,to si uvedom),a na barak si vezmes hypo s manzelem,pak vubec,ale ani naznakem nejsi nevdecna.Naopak bys klidne mohla pozadovat ty desetisice za roky zpetne,co je tatka plati od tve dospelosti.Chapu,ze si nechces delat zlo v rodine,ale mas pravo na mnohem vic,nez zadas.
Maminka pracuje?Bydli v najmu ci ve svem?
@tulipán píše:
A proc barak koupeny za tve penize, ktere jsi dostala od sveho otce, ma mit majitele tvou matku? Tve penize od otce znamenaji tvuj majetek. Z nejakeho duvodu jsi vuci matce velmi submisivni a hledas cestu, jak ji nenastvat. Ona ti ty penize nechce dat, a nikdy ti je neda, potrebuje je pro sebe, aby mela hezky duchod, pokud uz je neutratila za neco pro sebe.
presne
![]()
@unuděná píše:
Neblazni,mamka je velmi zkusena manipulatorka.Pokud jedine,co od ni chces,je tech tatovych 10tis. mesicne (ktere otec plati TOBE,to si uvedom),a na barak si vezmes hypo s manzelem,pak vubec,ale ani naznakem nejsi nevdecna.Naopak bys klidne mohla pozadovat ty desetisice za roky zpetne,co je tatka plati od tve dospelosti.Chapu,ze si nechces delat zlo v rodine,ale mas pravo na mnohem vic,nez zadas.
Maminka pracuje?Bydli v najmu ci ve svem?
Ona žije v domě se svým druhem a ano pracuje, predtim se starala a svou maminku a před tím cely život podnikala
@Anonymní píše:
Ona žije v domě se svým druhem a ano pracuje, predtim se starala a svou maminku a před tím cely život podnikala
Takze ona zije v byte s partnerem,plus bere najem z bytu po babicce,ktery patri tobe,plus bere tvych 10tis a ty s pritelem zijete v dalsim jejim byte,kde z milosti platite pouze energie?Vazne?? ![]()
@unuděná píše:
Takze ona zije v byte s partnerem,plus bere najem z bytu po babicce,ktery patri tobe,plus bere tvych 10tis a ty s pritelem zijete v dalsim jejim byte,kde z milosti platite pouze energie?Vazne??
Ano, přesně tak .. jak říkám , když jsem potřebovala tak mi dala, pomohla .. furt operuje tím, ze to bude stejne moje.Akorat mam teda ještě bratra, ale to je gembler.Proto mi nepřipadá fér, z to takto je
@Anonymní píše:
Já jsem samozřejmě vděčná oběma řidičům, mam se díky nim dobře.
Cely co jsem chtěla je mých 10 000 a barak přepsat klidně na mámu, aby si nemyslela ze jsem nevdecna . A to podle ni stejne jsem .
Doporučuji psychologa a pravdepodobně dlouhodobou terapii.
Hele manipulatorka jak vysita. Zavazala si te, abys ji musela byt vdecna.. a nemohla jsi chtit co ti nalezi, protoze pokud ano, okamzite v tobe vyvola pocit viny. Jedine co jde je se naucit proti manipulatorovi branit (coz pro tebe jako dceru bude temer nemozne) a nebo utect z jeho vlivu (v tvym pripade.. zaridit si vlastni bydleni).. a po case vyresit co ti nalezi..
@Anonymní píše:
Ano, přesně tak .. jak říkám , když jsem potřebovala tak mi dala, pomohla .. furt operuje tím, ze to bude stejne moje.Akorat mam teda ještě bratra, ale to je gembler.Proto mi nepřipadá fér, z to takto je
Aaa. Tak uz aspon vime, kam jde tech 10 tisic ![]()
@Anonymní píše:
Prosimte vazne si z toho nedelej vrasky.Pokud je to tak,jak to pises,pak tvoje mama skutecne nestoji za zadne vycitky.Postav se na vlastni nohy,sednete si s partnerem (manzelem?),proberte vase financni moznosti a zaridte si vlastni bydleni.Zaroven brnkni tatovi,osvetli situaci a popros ho,zda by ti mohl posilat penize na tvuj ucet (nebo radeji nikam,nez mame).Jak je to s tim bytem po babicce,ktery ma byt tvuj,to je otazka,pokud mas sourozence,tak nejake dedicke rizeni…to bys mela sama nejlip vedet,zda je to babicka z matciny strany ci otcovy,kdo a na co ma pravo.Mamince jasne rekni,ze si vazis jeji pomoci,ale chces byt samostatna a nezavisla a pokud ti nejak chce pomoci,budes jen rada (prodani jednoho z bytu atd).Ale v rodine musi byt ohledne financi a nemovitosti jasno,jinak je to cesta do pekel.
Tak já to vidím takto. Pokud se chceš osamostatnit, tak vrať mamince její byt, ve kterém bydlíš, nastěhuj se do bytu po babičce, který je napsaný na tebe a domluv se s otcem, že těch 10 tisíc bude posílat tobě na účet.
Na nic víc nárok podle mě nemmáš. Pokud otec posílal peníze dobrovolně, tak už nikdo nedokáže, jestli to posílal tvé mamce nebo tobě, to byste si museli dokazovat soudně a do toho se ti asi nechce, co? Můj selský rozum mi říká, že podle práva na to asi nemáš nárok, pokud to chodí mamce na účet a není nikde smlouva, že peníze mají být použity výhradně pro tebe.
Jak píší holky - postav se na vlastní nohy. Vykašli se na to, co otec zatím poslal mamce, domluv se s ním, ať to posílá tobě, opusť maminčin byt i s komfortem, který ti to poskytuje a osamostatni se.
Snad to zvládneš.
@bigl píše:
Tak já to vidím takto. Pokud se chceš osamostatnit, tak vrať mamince její byt, ve kterém bydlíš, nastěhuj se do bytu po babičce, který je napsaný na tebe a domluv se s otcem, že těch 10 tisíc bude posílat tobě na účet.
Na nic víc nárok podle mě nemmáš. Pokud otec posílal peníze dobrovolně, tak už nikdo nedokáže, jestli to posílal tvé mamce nebo tobě, to byste si museli dokazovat soudně a do toho se ti asi nechce, co? Můj selský rozum mi říká, že podle práva na to asi nemáš nárok, pokud to chodí mamce na účet a není nikde smlouva, že peníze mají být použity výhradně pro tebe.
Jak píší holky - postav se na vlastní nohy. Vykašli se na to, co otec zatím poslal mamce, domluv se s ním, ať to posílá tobě, opusť maminčin byt i s komfortem, který ti to poskytuje a osamostatni se.
Snad to zvládneš.
Zpětně po ni nic nechci .
Mamka je cele roky i můj nejlepší přítel.Je hodna
Proto mě tohle mrzi
S tátou už jsem domluvena na schůzce a mamku teď nechám vychladnout
@Anonymní píše:
Proto mě tohle mrzi
tyvoe,ja bych byla taky hodna mamka (nechces me?),kdybych za to slizla 10tis mesicne plus najemne z bytu,ktery je tvuj.Promin ze to takhle pisu,ale jsi fakt hloupa a naivni… ![]()
@Anonymní píše:
Proto mě tohle mrzi
Držím palce. Pokud tě má mmaka ráda a je hodná, tak to pochopí. Vysvětli jí, že je ti 30 a už se chceš osamostatnit aa být zodpovědná za svůj život a za své finance sama.
Bude to asi bolet, ale ona to přijme, pokud tě má ráda a chce pro tebe to nejlepší.