Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj zakladatelko,
jak to dopadlo z tátou, už jste se viděli? A jak se situace u vás vyvíjí?
@Anonymní píše:
Ahoj, rodiče jsou rozvedení od mých 7 let.Ted je mi skoro 30 a mam dvě malé deti. S tátou nejsem v kontaktu a s mámou hodně. Ale teď došlo k problému. Muj otec mi platí jeste teď každý měsíc 10 000 tisíc mamce na účet. Mamka si je nechává, protože mi je šetří a něco málo si z nich bere. Doted jsem to neřešila. Rekla mi, že mi náleží byt po babičce, kde jsou nájemnici a peníze jdou samozřejmě také ji, než pry pujde do důchodu. Nikdy mě nenapadlo to řešit. Ale teď se mi naskytla koupě domecku a moc se mi líbí. Byt ale prodat nemůžu a z peněz mi teda kompromisem bude davat 5 000. ( to mi ale nestačí ) Žiju v jejím dalším bytě a ten jsem minuly rok nechala spravit. Pujcila mi na něho 300.000 tisíc, které jsou z těch peněz od táty.
Když jsem o domku začala mluvit, nelíbilo se ji to a nehodlá mě podpořit. Byt i peníze co mi šetří teda zřejmě budu mít az po její smrti, to už ale na barak potřebovat nebudu.
Pry jsem nevdecna.Ano, vím ze mi hodně pomohla, ale i tak jsem hodně zmatená. Nikdy jsme se nepohadaly. A to jsem ji i nabídla, ze barak muže byt napsaný na ni, že ji nechci poškodit.
Jaký na to mate názor?
Ano, byt je pěkný a velký, ale barak je barak
Já to chci taky vědět, jak to pokračuje ![]()
Tohle,zda se,je nejaky lidsky nesvar-myslet si,ze kdo se ma dobre,ten nema narok na sve penize,napriklad z dedictvi atd.Nasi to vidi podobnena,pry vzala sis schopneho chlapa,mate na co se podivas,tak nemovitost prepiseme na brachu (mladsiho),ten nema nic.Jako coze??Anonym z financnich a osobnich duvodu.