Nevím jestli očkovat :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
19.7.13 09:08
@peggy.sl píše:
Je mi jasné, že očkování se nezruší nikdy, je to přece jen dobrý kšeft..ale zdobrovolnit by se mohlo..to zase jooo.. :mrgreen:

myslim ze i tak by mohlo byt porad dost ovecek, ktere na zaklade umne vytvorene reklamy napichaji ditku kde co :oops:
Neverim ani tomu dobrovolnemu u nas. Porad to mas nejlepsi byznys…kde jinde mas takovy kseft, kdy za svuj zivot si kazdy obyvatel zeme musi x krat „zakoupit“ tvuj produkt a hezky povinne :P to by se ti taky libilo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.7.13 09:31
@BellinkaX píše:A kdosi tu psal, že už rok se očkováním zaobírá a ví vše potřebné k rozhodnutí o očkování vlastního dítěte - no závidím, já už 2 roky se zaobírám problematikou projektování RD, ale sama si ho nenaprojektuju, nejsem blázen. :pankac:

Když se dva roky usilovně zabýváš projektováním RD, tak dokážeš v mizerném projektu najít do očí bijící nesmysl.
Já po dvou letech, co se zabývám očkováním, vidím ty absurdity v očkovacím kalendáři. Netvrdím, že zvládnu namíchat vakcínu. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.07.13 v 12:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.7.13 10:34
@quinny píše:
myslim ze i tak by mohlo byt porad dost ovecek, ktere na zaklade umne vytvorene reklamy napichaji ditku kde co :oops:
Neverim ani tomu dobrovolnemu u nas. Porad to mas nejlepsi byznys…kde jinde mas takovy kseft, kdy za svuj zivot si kazdy obyvatel zeme musi x krat „zakoupit“ tvuj produkt a hezky povinne :P to by se ti taky libilo ne ;)

S tím se počítá, že vystrašených oveček bude stále dost.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
19.7.13 11:15
@RyBANA píše:
Tak snad vím co má a nemá naočkováno 8)

tak to bys věděla, že očkování na TBC je zrušeno od listopadu 2010 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.13 11:20
@M+M+S píše:
tak to bys věděla, že očkování na TBC je zrušeno od listopadu 2010 :lol:

Hele nevím o co ti jde, já se nepřišla hádat. Prostě a slušně konstatuji, že syn je v dubnu a ač měl zdravotní problémy - nebyl proti TBC naočkován stejně jako jiné děti jež se v té době v Motole narodily, tedy aspoň těch pár co jsem měla možnost poznat (a ty byly zdravé). Nevím proč a nevím kdy očkování bylo zrušeno, ale vím, že můj syn a několik dalších ho prostě nemá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.7.13 11:24

Než jsem začala dělat homeopatii tak jsem děti stihla naočkovat :nevim: to už nevrátím, ale dneska vím, že bych to všechno udělala jinak. Některá očkování nemají vůbec, nepovinná ani náhodou. ALE nechala jsem 10 letou dceru přeočkovat na tetanus, zbytek očkování jsem nedala a ačkoliv je naprosto zdravá, tak přesně po 3 týdnech jí začaly padat vlasy a to tak, že v pramenech, jako třeba u lidí po chemoterapii…fakt síla, naštěstí má hodně vlasů, ale i tak se jí objem zmenšil nejméně o třetinu!!! Veškerá vyšetření z krve negativní, a dokonce i doktorka řekla, že to není první případ. Takže my už jsme definitivně doočkovaly :cert: Nikdy více, a to na cokoliv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
19.7.13 11:26

@RyBANA očko zrušili v listopadu ale syn je v únoru byl 36tt měl antibiotika tak ho neočkovali, pak dětská že raději začneme hexou a třeba pak tohle očko zruší :lol: :lol: a měla pravdu. Oni jak byl novorozenec jakkoliv nemocný tak očkovat nesměli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.7.13 14:13
@alifie píše:
Když se dva roky usilovně zabýváš projektováním RD, tak dokážeš v mizerném projektu najít do očí bijící nesmysl.
Já po dvou letech, co se zabývám očkováním, vidím ty absurdity v očkovacím kalendáři. Netvrdím, že zvládnu namíchat vakcínu. :mrgreen:Příspěvek upraven 19.07.13 v 12:00

No tak očkovací kalendář jako celek bych jistě nenazývala mizerným projektem.
Tady jde o to, že já si něco přečtu o projektování, ale chybí mi základy ze stavebky. Stejně tak Ty si něco přečteš o očkování, ale taktéž nemáš medicínský podklad. Takže si nechám poradit od projektanta, zeptám se co a jak, ale určitě mu neřeknu „a ne, just tam tu střechu nemaluj, co kdyby jednou spadla“… :mrgreen:
Ale to už je debata o ničem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.8.24 12:38

Doktorka - očkování

Dobrý den,
jdu pro radu. Za chilku bude u nás v rodině o jednoho více a potřebuji pořešit dětského lékaře.
Nejsem zastáne očkování a neočkování _ myslím, že něco má svůj důvod a něco je zbytečné.
Každopádně hledám doktorku Praha (Praha západ), která je v pohodě, aby malá prošla jen nějakým očkováním a v rozumném časovém horizontu (jako to bylo dříve) a né že do ní bude chtít narvat vše během 3 měsíců. Prostě, aby byla v klidu.

Nechci žádné kombinace typu hexa adpo… zároveň si nemyslím, že neočkovat proti obrně, tetanu apod je dobré. Vím, že se dají sehnat ještě jednotlivé vakcíny, ale ne každý doktor to má.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.24 15:07

@martina.se a neměla s tím doktorka problém? Sháním nějakou, která na mě nebude koukat zkrz prsty, když budu chtít vše od sebe co nejdál. Hexa nechci vůbec, ale už je skoro nemožné sehnat očkování, na tyto nemoci, aby vše bylo zvlášť_jako dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek