Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@atominnka píše:
@blecha72no vždyť ty prachy za ten humus platit nemusí, může jít jinam
Né?
Ale ona chuděra nemůže. Kdo za ni zaplatí dluh, kdo ji přestěhuje…? ![]()
Každopádně v takovém bytě bych nebydlela a už vůbec ne s dítětem ![]()
Za 5 tis. se dá pronajmou i 1+1 a má víc metrů, aspoň tedy u nás ve městě.
@T.Hololinka píše:
@wildcherry
Tak koupelna je vyšla na 1500kč, dávala tam pouze nalepovací dlaždice, nic víc. Vana už byla zazděná a byla obležená dlaždicemi, ale stěny ne, tak si je sama vylepšila, ale samozřejmě se nejdříve optala. Co se týká těch plovoucích podlah, tak ty jim proplatil, jelikož by je tam stejně časem dával a v tom bytě oni už bydlí skoro 6 let a teď ho možná odkoupí, takže to nebyla zas tak špatná investice, ale i tak je to vždy o domluvě.
To že někdo opraví né svůj byt na vlastní náklady, to je už jeho rozhodnutí.
Pokud by jim třeba prasklo topení nebo něco se stalo s elektřinou, tak by to asi musel majitel bytu řešit a na vlastní náklady opravit, pokud by to tedy nebyla vina podnájemníků.
Aháááá, já právě čekala čásku kolem 50.000 za novou koupelnu.Pak je to jasný, po domluvě si pro sebe byt vylepšit
…No vždy je to hlavně o lidech.
@wildcherry
Nééé, ona si jí jen vylepšila, nechtěla aby byl vidět ten umakart. ![]()
přesně, je to hlavně o lidech a o domluvě mezi sebou.
@T.Hololinka píše:
Každopádně v takovém bytě bych nebydlela a už vůbec ne s dítětem
U nás taky a v novostavbě, zařízený krásný byt 1+1 jen za 6.000.A v paneláku a pod to bude ještě míň.
@wildcherry Už je to 15let, odmontovávat ji nebude, poněvadž tím sníženým nájmem jsme jí to vlastně proplatili - nebyla na to hotovost.
@blecha72 Jojo, taky pravda
Oni nejsou stěhováci, nejsou kamarádi a nejsou ani taxi ![]()
@T.Hololinka píše:
@wildcherry
Nééé, ona si jí jen vylepšila, nechtěla aby byl vidět ten umakart.
přesně, je to hlavně o lidech a o domluvě mezi sebou.
Nemám takový příjem, abych bydlela v něčem jiným..
tohle byla nouzovka, teď jsem dostala byt, ale bohužel budu čekat na revizi na elektriku, aby mi ji tam mohly zapojit..
Jsem s dcerou sama, a jsem ráda za to že mi mamka pomůže, abych mohla chodit do práce..A na to abych platila kauci, a provize RK prostě nemám..
@T.Hololinka píše:
Každopádně v takovém bytě bych nebydlela a už vůbec ne s dítětem
My máme 1+1, 65m2 a platíme 3000
plus elektriku a vodu samozřejmě… Nájemníci před námi tu platili 3500, ale je¨likož my děláme kolem baráku a pomáháme (je to byt mojí babi), tak máme o něco sníženo
@Anonymní píše:
tohle byla nouzovka, teď jsem dostala byt, ale bohužel budu čekat na revizi na elektriku, aby mi ji tam mohly zapojit..
Jsem s dcerou sama, a jsem ráda za to že mi mamka pomůže, abych mohla chodit do práce..A na to abych platila kauci, a provize RK prostě nemám..
kauci chápu, ale proč hned provize RK? ![]()
@wildcherry
Asi tak. Zrovna v pondělí mi kamarádka říkala, že sehnala pro sebe a malého byt 1+1 za 5200 kč se vším i s elektrikou, ale byt je nezařízený, což jí ale nevadí, nábytek svůj má a kuchyň a sporák tam je ![]()
My se teď zase rozhodujeme zda máme náš byt prodat nebo pronajímat
Kupujeme na úvěr nový a se starým pořád váháme ![]()
@Anonymní píše:
A nebude lepší jít do azylového domu? Než se ti uvolní ten byt?
Většinou co jsem hledala, byl vždy přes RK, tak proto provize.
nebo chtěli vysokou kauci.
a ne nechci aby mě někdo litoval..jen sem chtěla vědět zda se to nějak řešit..
Když jsem sem stěhovala, vypadalo to tu jinak..
A co je Ti platné sem dávat fotky atd. Nezaplatíš, tak nebude elekřina, Ty sama by jsi někomu poskytovala něco zdarma? Já teda ne, kdyby mi podnájemník neplatil, tak mu to tolerovat nebudu.
Nemyslím to zle, každý máme nějaké možnosti, ale tak to prostě je, ne?
Co očekáváš, že nebudeš platit a svítit si budeš vesele dál? ![]()
O stavu bytu nebudu mluvit, to nebyla možnost si pronajmout místnost někde v čistém bytě? Podle mě byla…