Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A on ti to rekl predem, ze tam jde, nebo jsi ho videla jak sli nahoru?
No já bych se ho zeptala normálně jestli s ní něco neměl hold když už zalítaval jinam tak musí s takovouhle otázkou počítat když jde k sousedce ![]()
@Anonymní píše:
@Andy27 Už jednou pletky se sousedkou měl, on jí chodil údajně zpravovat kuchyň. Jen to byla jiná sousedka, bydleli jsme v jiném městě.
tak neni sousedka jako sousedka ze?
ja bych se ho primo zeptala.. a po 15ti letech uz podle reakce poznas co si o tom myslet ![]()
@Lipina jsem se koupala a slyšela, že jede výtah dolů a pak klíče v zámku. Jsem se zeptala, jestli do přízemí jezdí výtahem.
A nechodi si za ni fakt jen třeba pokecat? nebo třeba nedaji si spolu panáka? tak nemusejí spolu mít také vubec nic. já bych se ho zeptala hned.
Narovinu se ho zeptej,..kdyz ti to neda, takhle co pises, tak nevidim nic podezreleho, ale ja neznam tveho muze.
Pockej.. nerikam, ze je to nemozny, ale ze by tricetiletej chlap chodil za 50?
treba ji fakt spravoval internet- delal jakoze rozumi ![]()
@Anonymní píše:
@Lipina jsem se koupala a slyšela, že jede výtah dolů a pak klíče v zámku. Jsem se zeptala, jestli do přízemí jezdí výtahem.
No tak to je mi lito. Ja bych si myslela svoje. Ach jo. Co budes delat? Je fakt, ze jsi je nepristihla ale co si o tom myslet…
A to myslis, ze tricatnik bude mit neco s padesatkou? Ze by ho ucila libat?:-) nebala bych se… kdyz tam byl jednou.
@Anonymní píše:
@Sonarka 32let
A on je na starší? Pokud ne, asi bych byla v klidu ![]()
@kitty123 píše:
Pockej.. nerikam, ze je to nemozny, ale ze by tricetiletej chlap chodil za 50?treba ji fakt spravoval internet- delal jakoze rozumi
Je to mozny. Bohuzel. To je situace. Ja bych vylitla z kuze. I kdyz asi by to chtelo delat blbou a povkat si, ale co kdxz uz to nebudou opskovat?
@kitty123 píše:
Pockej.. nerikam, ze je to nemozny, ale ze by tricetiletej chlap chodil za 50?treba ji fakt spravoval internet- delal jakoze rozumi
jo, to me taky napadlo, ze dela ![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsem 15let. Před 6ti lety si našel ženskou. Sousedku. Krizi jsme překonali.
Končí v práci ve22 hodin. Jezdí se sousedkou. A dnes šel k ní nahoru, prý se podívat proč jí nejde internet, jenže on tomu nerozumí. Byl u ní 30minut. Sousedce je 50let.
Co si myslet?
A kolik bylo tak té předešlé sousedce?
@Anonymní píše:
@Sonarka 32let
Mate muj obdiv ze jste spolu tedy tolik let
Pokud se nechces rozvadet a nemas v ruce dukaz, nepatrej a neres… Zbytecne straveny cas…