Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se sousedkou jezdi do prace cca 3 tydny a zna ji mesic
ja nevim, asi me hrabe, no
@Kies píše:
Pokud se nechces rozvadet a nemas v ruce dukaz, nepatrej a neres… Zbytecne straveny cas…
Souhlas.
@Anonymní píše:
@Sonarka 32let
No a nemyslíš, že je na něj tak trochu stará? ![]()
@hBod píše:
Já jsem mladší a s padesátkou nemám problém, pokud je libová
sodoma gomora ![]()
@hBod píše:
Dvojí metr??
Ale ne. Až mi bude 90, tak si taky třeba nabrnknu nějakýho šedesátiletýho zajdu ![]()
Tak vzhledem k tomu věkovému rozdílu bych taky čekala, že jí spravoval internet. Třeba čekal nějakou jednoduchou závadu (vypojený kabel)
Asi chtěl být za borce ![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsem 15let. Před 6ti lety si našel ženskou. Sousedku. Krizi jsme překonali.
Končí v práci ve22 hodin. Jezdí se sousedkou. A dnes šel k ní nahoru, prý se podívat proč jí nejde internet, jenže on tomu nerozumí. Byl u ní 30minut. Sousedce je 50let.
Co si myslet?
Ahoj, no byla bych ve střehu, sledovala bych situaci dál, pokud by se to mělo opakovat, začala bych nějak řešit. Prozatím však ne. Pokud jsi s ním o tom už mluvila a narovinu se jej zeptala a on odpověděl, že s ní nic nemá, snažila bych se mu věřit. Za mě si myslím, že když spolu jezdí z práce, jistě by si našli bezpečnější místo na zálet než byt ve vašem domě, zvlášt v době, když ví, že jsi doma. Tvůj manžel přece taky ví, že ženy mají paměť a že po zkušennosti, kterou jsi díky němu získala, už by nebylo tak lehké tě vodit za nos. Dej mu znát, že ho máš v merku a že jsi mu sice odpustila, nikoli však zapomněla…
Tak kdyby byla sousedka Blanarovicova(ktere je 50 a vypada ns 35)tak bych se fakt bala
,ale jinak ne ![]()
Muj chlap jednou omylem zapojil tchanovi wif - vuuubec tomu nerozumi. Jeho sousedka to zjistila a pres tchana mu volala, jestli by ji nesel spravit net. Jooo, ten se citil
byl tam hodinu a pul a prisel s tim, ze se nepodarilo
ale jak se citil ![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka ja jen, ze kdyz jsem chtela pomoct s wifi ja, tak tomu nerozumel.
Vi, ze na nej vecer cekam.Teda vcera jsem usnula.Proc nekoukl do bytu a nerekl, ze jde jeste nahoru, kvuli necemu?
Hmm, asi bych zpozorněla, zvlášť pokud budou ty návštěvy častější..ale musíš vědět ty jestli by se mu mohla líbit, zda je jeho typ, nebo jestli se chová nějak divně poslední dobou. Mému příteli je 33 a nějaká 50tka by mě asi neznepokojovala, přeci jen 50 je mojí mamině
Ale tvého muže neznám, jen bych asi byla ostražitější, je to ženská, ty dokážou lecos.. ![]()
Sel si nahonit ego. Presne, jak tu nekdo psal, ze kdyby byl vypadly kabel, tak je za eso v oboru ![]()
Take jak by mohl nekomu o generaci starsimu priznat, ze pocitacum nerozumi, chapu pohnutky.
Take treba chce ukazat, ze doma je panem a neni uvazan na retezu, ze se muze volne pohybovat po baraku.
Nicmene tve obavy chapu, ma precedens a take doufam, ze v 50 mi neskonci sexualni zivot ![]()
Jo, a v 50 by ho nemusela ucit libat, ale mohla by mu ho perfektne vykourit nebo poskytnout doma zapovezene otvory…
Uspokoj ho doma a zbystri, ale nepatrej a nevyslychej - zakazane ovoce…
@Sonarka ja jen, ze kdyz jsem chtela pomoct s wifi ja, tak tomu nerozumel.
Vi, ze na nej vecer cekam.Teda vcera jsem usnula.Proc nekoukl do bytu a nerekl, ze jde jeste nahoru, kvuli necemu?