Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No holky nechci vám brát iluze o chlapech, padesátka je pro mnohé atraktivní. Já si dala inzerát s fotkou na seznamku a dostala jsem přímo záplavu odpovědí od chlapu od 18-40,s tím že milují starší ženyJá kolouška nechci, takže z toho nic nebylo, ale překvapily mě ty mladší ročníky, nejčastěji psali ve věku 20-30 let.
Takže zakladatelko-pozor
Zdraví vás neatraktivní padesátka
@Maria37 píše:
to je ale míněno ironicky že?docela mě to rozesmálo
Náhodou na nevěrníky se musí tvrdě
V Americe na to mají dokonce speciální detektivy, myslím, že tady by se taky uživili ![]()
@Sonarka píše:
Náhodou na nevěrníky se musí tvrděV Americe na to mají dokonce speciální detektivy, myslím, že tady by se taky uživili
v ČEchách by to byl zlatej job i v krizi ![]()
@Maria37 píše:
v ČEchách by to byl zlatej job i v krizi
Kurna a já pořád hledám dobrej podnikatelskej záměr ![]()
@Anonymní píše:
No holky nechci vám brát iluze o chlapech, padesátka je pro mnohé atraktivní. Já si dala inzerát s fotkou na seznamku a dostala jsem přímo záplavu odpovědí od chlapu od 18-40,s tím že milují starší ženyJá kolouška nechci, takže z toho nic nebylo, ale překvapily mě ty mladší ročníky, nejčastěji psali ve věku 20-30 let.
Takže zakladatelko-pozor
Zdraví vás neatraktivní padesátka
Ptala jsem se na to přítele a říkal, že se asi takoví chlapi najdou, ale že to považuje za psychickou poruchu
Ale je pravda, že můj brácha si ve 20ti nabrnknul 36ti letou se čtyřma dětma
Takže proti gustu ![]()
@Daniella82 píše:
Kurna a já pořád hledám dobrej podnikatelskej záměr
hele já pracuju v komunitním centru a máme ted projekt, ze kterého bychom ti mohli zaplatit rekvalifikaci
![]()
@Maria37 píše:
hele já pracuju v komunitním centru a máme ted projekt, ze kterého bychom ti mohli zaplatit rekvalifikaci![]()
fakt?? ![]()
a zadarmO, no neber to ![]()
@Sonarka píše:
Ptala jsem se na to přítele a říkal, že se asi takoví chlapi najdou, ale že to považuje za psychickou poruchuAle je pravda, že můj brácha si ve 20ti nabrnknul 36ti letou se čtyřma dětma
![]()
![]()
Takže proti gustu
Tak zrovna já jsem jeden z těch, kterým se starší ženy líbí už od mládí a rozhodně to jako nějakou poruchu nebo dokonce úchylku nepovažuju. Zase „vocaď pocaď“ - ve 20 bych určitě nebalil padesátku, to fakt ne. Ale žena o takových 10 let starší než já, to mě vždycky přitahovalo.
@Anonymní píše:
@saani predesla sousedka byla starsi mam dojem o pet let
Já bych možná byla nyní jen jako tichý „pozorovatel“ a kdyby se to nějak stupňovalo udeřila bych na něj.
Očividně staršímu „masu“ neholduje, ale chápu, že tě to znepokojuje a není se čemu divit.
Držím palce, aby ses pletla
@Anonym X píše:
Tak zrovna já jsem jeden z těch, kterým se starší ženy líbí už od mládí a rozhodně to jako nějakou poruchu nebo dokonce úchylku nepovažuju. Zase „vocaď pocaď“ - ve 20 bych určitě nebalil padesátku, to fakt ne. Ale žena o takových 10 let starší než já, to mě vždycky přitahovalo.
Tak já tohle neznám, můj přítel je spíše na lolitky
Ale potěšil jsi mě, já totiž žila v domnění, že v mých 29 letech už pomalu patřím do starého železa a přitom ještě i za 20 let je tu možnost, že po mně třeba někdo půjde ![]()
@Sonarka píše:
Tak já tohle neznám, můj přítel je spíše na lolitkyAle potěšil jsi mě, já totiž žila v domnění, že v mých 29 letech už pomalu patřím do starého železa a přitom ještě i za 20 let je tu možnost, že po mně třeba někdo půjde
Za 20 let už budu v truhle, tak to musíme nechat na někoho jiného ![]()
Ale fakt, ženy 50+ jsou boží. Znáš ten vtip?
„Proč se žena po padesátce miluje vždycky jako o život?“
„Protože neví, jestli už to není naposledy“
![]()
Spis nez vek sousedky, bych resila duvod nevery. Nektere zeny v 50 jsou vic sexy nez utahane mladsi zenske, ktere o sebe nepecuji. A taky jsou zkusenejsi, vic nad veci, mozna i tolerantnejsi.
Par takovych ve svem okoli znam.
@Anonym X píše:
Za 20 let už budu v truhle, tak to musíme nechat na někoho jiného
„Protože neví, jestli už to není naposledy“![]()
![]()
Hele mě je 30, ale fakt si nemyslim, že za 20let se budu cítit na odpis ![]()
@Anonym X jo presne, jsou takovy. Ja mela ve 32 letech milence, kteremu bylo 25. Moje mama se podruhe vdala v 55 za krasnyho chlapa o 10 let mladsiho. Ale je to kocka, ktera cvici, chodi upravena a byla i na liftingu
Takze neni padesatka jako padesatka..
@Anonym X píše:
Za 20 let už budu v truhle, tak to musíme nechat na někoho jiného
„Protože neví, jestli už to není naposledy“![]()
![]()
Ne, ale znám tenhle vtip - víš proč si ženská po 40 nemá hrát na schovávanou? Protože by ji nikdo nehledal
Ale ten tvůj je optimističtější
No jo, tak snad se najde někdo jiný
![]()