Manžel u sousedky - podezření na nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
30.1.14 14:51
@Anonymní píše:
No holky nechci vám brát iluze o chlapech, padesátka je pro mnohé atraktivní. Já si dala inzerát s fotkou na seznamku a dostala jsem přímo záplavu odpovědí od chlapu od 18-40,s tím že milují starší ženy :nevim: Já kolouška nechci, takže z toho nic nebylo, ale překvapily mě ty mladší ročníky, nejčastěji psali ve věku 20-30 let. :nevim:
Takže zakladatelko-pozor :)
Zdraví vás neatraktivní padesátka :mrgreen:
:-) :-) dobře ty :-) některé zapomínají na to, že jim bude taky 50 :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.1.14 15:02
@Maria37 píše:
to je ale míněno ironicky že? :-) docela mě to rozesmálo :-)

Náhodou na nevěrníky se musí tvrdě :mrgreen: V Americe na to mají dokonce speciální detektivy, myslím, že tady by se taky uživili :D

• Citovat
  • Upravit
9757
30.1.14 15:04
@Sonarka píše:
Náhodou na nevěrníky se musí tvrdě :mrgreen: V Americe na to mají dokonce speciální detektivy, myslím, že tady by se taky uživili :D

v ČEchách by to byl zlatej job i v krizi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
30.1.14 15:11
@Maria37 píše:
v ČEchách by to byl zlatej job i v krizi :-)

Kurna a já pořád hledám dobrej podnikatelskej záměr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.1.14 15:12
@Anonymní píše:
No holky nechci vám brát iluze o chlapech, padesátka je pro mnohé atraktivní. Já si dala inzerát s fotkou na seznamku a dostala jsem přímo záplavu odpovědí od chlapu od 18-40,s tím že milují starší ženy :nevim: Já kolouška nechci, takže z toho nic nebylo, ale překvapily mě ty mladší ročníky, nejčastěji psali ve věku 20-30 let. :nevim:
Takže zakladatelko-pozor :)
Zdraví vás neatraktivní padesátka :mrgreen:

Ptala jsem se na to přítele a říkal, že se asi takoví chlapi najdou, ale že to považuje za psychickou poruchu :mrgreen: Ale je pravda, že můj brácha si ve 20ti nabrnknul 36ti letou se čtyřma dětma :think: 8o :D Takže proti gustu ;)

• Citovat
  • Upravit
9757
30.1.14 15:18
@Daniella82 píše:
Kurna a já pořád hledám dobrej podnikatelskej záměr :mrgreen:

hele já pracuju v komunitním centru a máme ted projekt, ze kterého bychom ti mohli zaplatit rekvalifikaci :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
30.1.14 15:19
@Maria37 píše:
hele já pracuju v komunitním centru a máme ted projekt, ze kterého bychom ti mohli zaplatit rekvalifikaci :-) :-)

fakt?? :mrgreen:
a zadarmO, no neber to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.1.14 15:48
@Sonarka píše:
Ptala jsem se na to přítele a říkal, že se asi takoví chlapi najdou, ale že to považuje za psychickou poruchu :mrgreen: Ale je pravda, že můj brácha si ve 20ti nabrnknul 36ti letou se čtyřma dětma :think: 8o :D Takže proti gustu ;)

Tak zrovna já jsem jeden z těch, kterým se starší ženy líbí už od mládí a rozhodně to jako nějakou poruchu nebo dokonce úchylku nepovažuju. Zase „vocaď pocaď“ - ve 20 bych určitě nebalil padesátku, to fakt ne. Ale žena o takových 10 let starší než já, to mě vždycky přitahovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
30.1.14 18:25
@Anonymní píše:
@saani predesla sousedka byla starsi mam dojem o pet let

Já bych možná byla nyní jen jako tichý „pozorovatel“ a kdyby se to nějak stupňovalo udeřila bych na něj.
Očividně staršímu „masu“ neholduje, ale chápu, že tě to znepokojuje a není se čemu divit.

Držím palce, aby ses pletla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.1.14 19:58
@Anonym X píše:
Tak zrovna já jsem jeden z těch, kterým se starší ženy líbí už od mládí a rozhodně to jako nějakou poruchu nebo dokonce úchylku nepovažuju. Zase „vocaď pocaď“ - ve 20 bych určitě nebalil padesátku, to fakt ne. Ale žena o takových 10 let starší než já, to mě vždycky přitahovalo.

Tak já tohle neznám, můj přítel je spíše na lolitky :mrgreen: Ale potěšil jsi mě, já totiž žila v domnění, že v mých 29 letech už pomalu patřím do starého železa a přitom ještě i za 20 let je tu možnost, že po mně třeba někdo půjde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2183
30.1.14 20:11
@Sonarka píše:
Tak já tohle neznám, můj přítel je spíše na lolitky :mrgreen: Ale potěšil jsi mě, já totiž žila v domnění, že v mých 29 letech už pomalu patřím do starého železa a přitom ještě i za 20 let je tu možnost, že po mně třeba někdo půjde :mrgreen:

Za 20 let už budu v truhle, tak to musíme nechat na někoho jiného :mrgreen:
Ale fakt, ženy 50+ jsou boží. Znáš ten vtip?
„Proč se žena po padesátce miluje vždycky jako o život?“
„Protože neví, jestli už to není naposledy“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 20:20

Spis nez vek sousedky, bych resila duvod nevery. Nektere zeny v 50 jsou vic sexy nez utahane mladsi zenske, ktere o sebe nepecuji. A taky jsou zkusenejsi, vic nad veci, mozna i tolerantnejsi.

Par takovych ve svem okoli znam.

• Citovat
  • Upravit
2785
30.1.14 20:21
@Anonym X píše:
„Protože neví, jestli už to není naposledy“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele mě je 30, ale fakt si nemyslim, že za 20let se budu cítit na odpis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 20:24

@Anonym X jo presne, jsou takovy. Ja mela ve 32 letech milence, kteremu bylo 25. Moje mama se podruhe vdala v 55 za krasnyho chlapa o 10 let mladsiho. Ale je to kocka, ktera cvici, chodi upravena a byla i na liftingu :) Takze neni padesatka jako padesatka..

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.1.14 20:25
@Anonym X píše:
„Protože neví, jestli už to není naposledy“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, ale znám tenhle vtip - víš proč si ženská po 40 nemá hrát na schovávanou? Protože by ji nikdo nehledal :mrgreen: :lol: Ale ten tvůj je optimističtější :mrgreen: No jo, tak snad se najde někdo jiný ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky