Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Sonarka ja jen, ze kdyz jsem chtela pomoct s wifi ja, tak tomu nerozumel.
Vi, ze na nej vecer cekam.Teda vcera jsem usnula.Proc nekoukl do bytu a nerekl, ze jde jeste nahoru, kvuli necemu?
Spis bych delala milou a hrozne bych chtela se mazlit a sex… Pokud to nepujde nebo odmitne po kazdy, co byl u sousedky, je to jasny, ale chce se ho neptat a nepodezrivat.
Je to ozkousena taktika a vzdycky fungovala.. Jen teda pokud manzel nezvlada vic cisel za sebou ![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsem 15let. Před 6ti lety si našel ženskou. Sousedku. Krizi jsme překonali.
Končí v práci ve22 hodin. Jezdí se sousedkou. A dnes šel k ní nahoru, prý se podívat proč jí nejde internet, jenže on tomu nerozumí. Byl u ní 30minut. Sousedce je 50let.
Co si myslet?
jestli manzelovi je 32 a sousedce 50, to bych byla teda pekne na…na. pokud zakladatelce neni 60 let, teda
ale 30 minut moc neni.to kecat nemusel.
@kamikaa píše:
Tak kdyby byla sousedka Blanarovicova(ktere je 50 a vypada ns 35)tak bych se fakt bala,ale jinak ne
to ano, ale nastesti takovych moc neni
to je vetsi sance ze utece rovnou s dvacetiletou kocickou
Jen maličkost - chápu dobře, že jste 15 let manželé? A jemu je 32, znamená to, že se ženil v 17???
Myslím, že bys měla vyhledat odbornou pomoc. Nebo odstěhovat na pustý ostrov. Vždycky budete mít sousedky, vždycky může potkat někoho v práci, na ulici…
Vubec nechapu proc by mladsi chlap nemohl mit neco s 50 letou zenskou
.Ona je jedovata nebo co? Kdyz se podivam okolo sebe, tak nektere zeny v podobnem veku vypadaji lip, nez mlade holky a i sousedka muze byt tou vyjimkou.
Zakladatelko, nezbyva ti nic jineho, nez proste cekat a pozorovat jestli k ni chodi casteji.
kitty123** píše:
Pockej.. nerikam, ze je to nemozny, ale ze by tricetiletej chlap chodil za 50?treba ji fakt spravoval internet- delal jakoze rozumi
Ehmmmm vlaatni zkušenost…presne tenhle vekovej pomer a mne bylo 25
![]()
@Škurana píše:
Vubec nechapu proc by mladsi chlap nemohl mit neco s 50 letou zenskoim:.Ona je jedovata nebo co? Kdyz se podivam okolo sebe, tak nektere zeny v podobnem veku vypadaji lip, nez mlade holky a i sousedka muze byt tou vyjimkou.Zakladatelko, nezbyva ti nic jineho, nez proste cekat a pozorovat jestli k ni chodi casteji.
Obcas jo…zrovna v nasem pripade byla ta padesatka hnusna opice. NemSlim si o sobe buhvi co ale proti tyhle ja jaem modelka ![]()
@kitty123 ne katda padesatka vypada jak pred smrti, tak proc ne? ![]()
Zakladatelko: urcite ji neopravoval internet to je preci jasny. At si napusti vanu a jestli mu poplavou koule, tak te podvadi ![]()
Posadit ho do vany, jestli plavou, je to jasný (to říkali chlapi ve vlaku ![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka ja jen, ze kdyz jsem chtela pomoct s wifi ja, tak tomu nerozumel.
Vi, ze na nej vecer cekam.Teda vcera jsem usnula.Proc nekoukl do bytu a nerekl, ze jde jeste nahoru, kvuli necemu?
Wifi není Internet. A jestli spolu jeli z práce, tak mi nepřijde nic divnýho na tom, že šel rovnou. Taky bys se doma nehlásil…
Jezis a to si vsechny myslite, ze starsi baba nedokaze sbalit mladyho chlapa?
Tak ja mam hned dve takove sousedky, ktere si nabrnkly o patnact let mladsiho… Asi vam nedochazi, ze tyhle divy lovi v mladsich vodach proto, ze s mladsim to jde jaksi lip a casteji, jako s nejakym padesatnikem.
Takze… byla bych ve strehu!
Ale opravdu mohlo jit jen o pomoc. Ale chapu, ze jak uz je jednou duvera zlomena a nahlodana, tak clovek vidi ve vsem neco. ![]()
@viky23 píše:
@kitty123 ne katda padesatka vypada jak pred smrti, tak proc ne?
Zakladatelko: urcite ji neopravoval internet to je preci jasny. At si napusti vanu a jestli mu poplavou koule, tak te podvadi
Coze, to jako fakt? ![]()