Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lipina píše:
To nebyl hanlivy prispevek. Jatu pani neznam. Ja jen pisu, co bych si myslela, kdyz by mi muz zahnul s vyzobanou slunecnici. Proste fuj. Je to pro me odpuzujici a hpv ( genitalni bradavice ), je pro me takovy strasak, ze u starsi zensky, xo si vrzne se sousedem bych to cekala. Pokud bych fakt na sto pro nevedela, ze s ni nic nemela, tak bych se ho stitila. Nespala bych s nim. Na tohle jsem pes. Cistota je u me na prvnim miste a pri nevere s takovou pobehlici co spi se sousedem otcem deti, bych mela presne predstavy na genitalni braavice. Kdo by se mi divil?
no právě vůbec ji neznáš, ale máš jasnou představu o tom, jestli má hpv…třeba je to čistotná vdova a 10 let po smrti manžela si vrzla
kdyby jí bylo 25 a vyspala se sousedem tak bys o ní psala co?
@Maria37 píše:
no právě vůbec ji neznáš, ale máš jasnou představu o tom, jestli má hpv…třeba je to čistotná vdova a 10 let po smrti manžela si vrzlakdyby jí bylo 25 a vyspala se sousedem tak bys o ní psala co?
No prave proto, ze bych ji neznala, tak by se mi nelibilo, ze mi ji manzel privedl az do vaginy. Nejakou babu co si to rozda se sousedem po sichte
od ni bych fakt to hpv cekala. Ale to jen ciste osobne muj pohled, nekomu tohle nevadi, ani ho nenapadne resit moznost nakazy. Ja to proste vidim na prvnim miste. Kdyz by ji bylo 25, tak bych uvazovala, jestli se nepridat, ale muselo by zo byt moje rozhodnuti, a ne jeho.
My meli v panelaku taky starsi rozvedenou a behal za ni soused, normalne zenatej. Pro nas pro vsechny to byla nula. On tam behal sklepnimi prostory, vedle do vchodu, no nenapadnej. Vsichni jsme litovali jeho zenu, co ji to taha do postele za spinu. Ale treba s nim nespala nikdo nevi.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 13:49
@Lipina Ty vago! Ten jsem se docela pobavila. Jeste ze za ni nesplhal po hromosvodu!
![]()
@Lipina píše:
No prave proto, ze bych ji neznala, tak by se mi nelibilo, ze mi ji manzel privedl az do vaginy. Nejakou babu co si to rozda se sousedem po sichteod ni bych fakt to hpv cekala. Ale to jen ciste osobne muj pohled, nekomu tohle nevadi, ani ho nenapadne resit moznost nakazy. Ja to proste vidim na prvnim miste. Kdyz by ji bylo 25, tak bych uvazovala, jestli se nepridat, ale muselo by zo byt moje rozhodnuti, a ne jeho.My meli v panelaku taky starsi rozvedenou a behal za ni soused, normalne zenatej. Pro nas pro vsechny to byla nula. On tam behal sklepnimi prostory, vedle do vchodu, no nenapadnej. Vsichni jsme litovali jeho zenu, co ji to taha do postele za spinu. Ale treba s nim nespala nikdo nevi.
tak on věk je zárukou zdraví pokud jde o pohl choroby jo? od kdy? ![]()
kolikrát 25ti letá holka může být větší špindíra atd než ženská jen proto, že jí je 50.
Tady to jede
.Plavaci koule, nenapadny soused, ktery beha sklepnimi prostory za zenskou
.
Aspon, ze je sranda
![]()
@káťa ty cesty jim dlouho trvaji. Z prace to maji autem max 10minut a prijizdi kazdy den okolo 22:40 ![]()
@74paja píše:
@Lipina Ty vago! Ten jsem se docela pobavila. Jeste ze za ni nesplhal po hromosvodu!![]()
No jako hroznej. Byl dost pri tele a takovej rudej. Ta sousedka co za ni behal byla takova apis zanesbana, chodila na zahradku a tak. A ta jeho zena slusna pani, chodila vzfy nacesana s takovym kosickem na nakup, vlasy natupirovany bordo… ![]()
vzdycky tam vlitnul, a za pul hodiny nenapadne sup dolu a sklepem a domu. Nekdy si sel jeste zakourit pred dum.
Zakladatelce se omlouvam, vim ze pro tebe je situace vazna, napis, jak dnes vecer po praci. Vis co, zeptrj se chlapa jak se jmenuje vifina sousedky.
Hele kdyby muj manžel strčil ptáka do cizí vaginy, bylo by fakt šumák, jestli jí je 20,30,50, nebo 70. výsledek by byl stejnej, doma už by si neškrtnul ![]()
@Daniella82 píše:
tak on věk je zárukou zdraví pokud jde o pohl choroby jo? od kdy?
kolikrát 25ti letá holka může být větší špindíra atd než ženská jen proto, že jí je 50.
Jezisi ja vim, ale…no zo uz je jedno mate pravdu mate pravdu kaju se, ale presto ta padesatka je pro me vic ekl.
Nikdy jsem ji do obliceje nevidela.Ani nevim v jakem patre bydli
Ja se o sousedy moc nestaram.Ale vzdy kdyz prijel domu, spolu jeste nez sjel vytah vykecavali, nevim o cem, jen ze to bylo celkem nahlas. A vcera prave nic.Jak jsem lezela ve vane, slysela jsem, ze jede vytah, ale ticho.Pak az, kdyz prijel dolu.Na otazku proc mi treba nerekl, ze jede jeste nahoru, tak pry si myslel, ze uz spim jako den predtim.
@Anonymní píše:
Nikdy jsem ji do obliceje nevidela.Ani nevim v jakem patre bydliJa se o sousedy moc nestaram.Ale vzdy kdyz prijel domu, spolu jeste nez sjel vytah vykecavali, nevim o cem, jen ze to bylo celkem nahlas. A vcera prave nic.Jak jsem lezela ve vane, slysela jsem, ze jede vytah, ale ticho.Pak az, kdyz prijel dolu.Na otazku proc mi treba nerekl, ze jede jeste nahoru, tak pry si myslel, ze uz spim jako den predtim.
a je ta sousedka atraktivní? a bydlí sama?
Mrzi me to, ze jsem si myslela, jak mu verim. A ted zas uvazuji, jestli mluvi pravdu nebo ne.Jako by se vse vratilo nekolik let zpet, kdy mel tu sousedku.
![]()
@čezka píše:
a je ta sousedka atraktivní? a bydlí sama?
Jako nedělejme si iluze, podle mě je některym chlapum i jedno, jestli je žena atraktivní nebo ne.-)