Manžel u sousedky - podezření na nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
30.1.14 09:55

Hele ja jsem si to pomyslela hned, ze padesatka neni duvod k tomu to odmavat, ale nechtela jsem byt oskliva na zakladatelku, kdyz vsichni psali ze spolu nic nemeli. Je mi to lito, je na case si priznat, ze veskere indicie smeruji k tomu, ze tu padesatku pretahnul. A to je fuj. Teda pro me by bylo. Baba jedna, nejake genitalni bradavice, co to bude zac, kdyz se spusti se sousedem, pekny kvitko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.1.14 09:59
@Lipina píše:
Hele ja jsem si to pomyslela hned, ze padesatka neni duvod k tomu to odmavat, ale nechtela jsem byt oskliva na zakladatelku, kdyz vsichni psali ze spolu nic nemeli. Je mi to lito, je na case si priznat, ze veskere indicie smeruji k tomu, ze tu padesatku pretahnul. A to je fuj. Teda pro me by bylo. Baba jedna, nejake genitalni bradavice, co to bude zac, kdyz se spusti se sousedem, pekny kvitko.

sorry, ale takhle urážet někoho, koho neznáš, je fakt hnus, taky ti bude padesát… dělat z toho, že byl 30 minut u sousedky pomalu grupáč… to je fakt mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.14 10:46
@lucindaluckatá píše:
Posadit ho do vany, jestli plavou, je to jasný (to říkali chlapi ve vlaku :-))
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.14 10:47

Hele ja taky nechci urazet starsi zeny, jasne ze nektery muzou byt cupr baby, ale priznejme si, ze jich je mensina. a me, jako mladsi nez tech pade by me proste nastvalo, ze si nejde zadovadet nekam s nejakou mladou pruznou kocickou, ale prave PROC jako se starsi? co ma ona lepsiho? chapete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.1.14 10:52

@ksafnika A kdyby si sel zadovadet s mladsi, tak by ti to jako nevadilo? :lol:
Se starsi si muze jit zadovadet napriklad proto, ze je to ciste jenom sex. Nehrozi mu, ze mu nekdo bude vyvolavat a rozbouravat vztah-manzelstvi. Starsi zena si umi sex uzit. Nestydi se, neboli ji hlava, ale ma na to proste chut. Je financne zabezpecena a nemusi do ni investovat. Vi, co chce. Chce jeho…
Takze napriklad proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.14 10:58

@74paja to vis ze vadilo.ale jako esteticky ta predstava by pro me byla pochopitelnejsi.ale nejsem chlap, mas pravdu, to jsou jen moje spekulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.1.14 11:02

Hele, stejne jenom zakladatelka muze na tom svem poznat, jestli neco bylo nebo ne… ona ho zna, vi, jak se tvari, jake jsou zmeny v chovani… jako vyhodnotit to takhle z nekolika malo informaci se podle mne neda. Ono se kolikrat jevi neco jako uplne jasne… a ono to tak neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.1.14 11:39
@74paja píše:
@ksafnika A kdyby si sel zadovadet s mladsi, tak by ti to jako nevadilo? :lol:
Se starsi si muze jit zadovadet napriklad proto, ze je to ciste jenom sex. Nehrozi mu, ze mu nekdo bude vyvolavat a rozbouravat vztah-manzelstvi. Starsi zena si umi sex uzit. Nestydi se, neboli ji hlava, ale ma na to proste chut. Je financne zabezpecena a nemusi do ni investovat. Vi, co chce. Chce jeho…

Teda, na ženskou máš ty chlapské důvody zmáknutý perfektně! :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.1.14 11:49

V tom věku bych tolik problém neviděla, mojí mámě bude 60 a je čupr pěkná ženská a nedávno jí balil soused 35 letej…a celkem pohlednej kluk ;)

Neviděla bych ale nevěru hned za každým manželovým pobytem v jiné místnosti s jinou ženou. Taky si myslím, že kdyby spolu chtěli něco mít, můžou si to jednoduše zařídit tak, aby spolu byli sami a zakladatelka o tom vůbec nevěděla.

Je blbý, že už jednu sousedku sbalil, no…Každopádně o tom nemluv, na nic se neptej, a kdyby chodil internet spravovat nějak často anebo jim cesty z práce trvaly nějak podezřele dlouho, tak bych se teprve znepokojila.

• Citovat
  • Upravit
9757
30.1.14 11:49
@ksafnika píše:
Hele ja taky nechci urazet starsi zeny, jasne ze nektery muzou byt cupr baby, ale priznejme si, ze jich je mensina. a me, jako mladsi nez tech pade by me proste nastvalo, ze si nejde zadovadet nekam s nejakou mladou pruznou kocickou, ale prave PROC jako se starsi? co ma ona lepsiho? chapete?

já jsem narážela na genitální bradavice v tom hanlivém příspěvku… myslíš, že věděl, že na něho čeká žena a tak běžel a dal si 30 minut sexu se starší sousedkou a potom běžel domů… já mu tu wifi věřím… ale koule do vany jsou dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.1.14 11:50
@káťa píše:

Neviděla bych ale nevěru hned za každým manželovým pobytem v jiné místnosti s jinou ženou. Taky si myslím, že kdyby spolu chtěli něco mít, můžou si to jednoduše zařídit tak, aby spolu byli sami a zakladatelka o tom vůbec nevěděla.

Je blbý, že už jednu sousedku sbalil, no…Každopádně o tom nemluv, na nic se neptej, a kdyby chodil internet spravovat nějak často anebo jim cesty z práce trvaly nějak podezřele dlouho, tak bych se teprve znepokojila.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
30.1.14 11:57

Kdyby sousedce bylo 25, tak všichni napíšete, že je to jasný :mrgreen:, ale že jí je 50 tak to si jako nemohli za..kat? za 30 minut se toho dá stihnout celkem dost, já bych si jí hlídala :nevim:
Navíc některý ženy v 50 ti vypadají mnohem líp než 20ti letý holky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.1.14 12:09
@Daniella82 píše:
Kdyby sousedce bylo 25, tak všichni napíšete, že je to jasný :mrgreen:, ale že jí je 50 tak to si jako nemohli za..kat? za 30 minut se toho dá stihnout celkem dost, já bych si jí hlídala :nevim:
Navíc některý ženy v 50 ti vypadají mnohem líp než 20ti letý holky :nevim:

o věk nejde, v tom s tebou souhlasím, jen si myslím, že kdyby chtěli, tak si ten čas udělají v době, kdy to nebude podezřelé… přece jen řádit 30 minut s vědomím, že může doběhnout na kontrolu manželka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.14 12:10
@Maria37 píše:
já jsem narážela na genitální bradavice v tom hanlivém příspěvku… myslíš, že věděl, že na něho čeká žena a tak běžel a dal si 30 minut sexu se starší sousedkou a potom běžel domů… já mu tu wifi věřím… ale koule do vany jsou dobrý :-)

To nebyl hanlivy prispevek. Jatu pani neznam. Ja jen pisu, co bych si myslela, kdyz by mi muz zahnul s vyzobanou slunecnici. Proste fuj. Je to pro me odpuzujici a hpv ( genitalni bradavice ), je pro me takovy strasak, ze u starsi zensky, xo si vrzne se sousedem bych to cekala. Pokud bych fakt na sto pro nevedela, ze s ni nic nemela, tak bych se ho stitila. Nespala bych s nim. Na tohle jsem pes. Cistota je u me na prvnim miste a pri nevere s takovou pobehlici co spi se sousedem otcem deti, bych mela presne predstavy na genitalni braavice. Kdo by se mi divil? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.1.14 12:17

Mě by spíš teda zajímalo, je sousedka nějaká atraktivní nebo jak.. Pokud je to padesátnice volná halenka, klasický krátký sestřih, co si dávají už straší ženy, možná torchu při těle.. a nebo prostě ji tolik nikdo netipuje..
Já mám tetu, které je 50 a víc jak 4O ji nikdo neřekne.. Postava do 50 kg, cvičí, barví si vlasy, chodí mladistvě oblékaná, a dokonce ani v obličeji ji nikdo víc jak 40 neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí