Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Melo tam byt stejne se chova k zene jako k mamince.
ANONYM 12
@zizalka1991 píše:
Kdyby to nebyl prispevek pro me, tak bych si rekla ze je to krasne napsane
Uz byla i situace ze jsem mu rekla, ze pokud nezmeni sve chovani vuci me, tak aby pak nelitoval kdyz se vrati a my tu nebudem. Jeho odpovedi jsem byla sokovana. Rekl" uz me nechaly dve, tak stejne pocitam s tim, ze odejdes. Hold si bude malej zvykat na nekoho jineho"
Asi kdybych nemela dite tak tak jsem pryc, ale takhle nevim. Furt si rikam ze mu seberu tatu, co kdyz mi to pak bude vycitat? Zvladnu to sama? Mam oporu nasich ale prece jim nemuzu viset na krku. Na druhou stranu si rikam kdyz zustanu, co kdyz bude stejnej jako tata? Uvidi ze tohle je normalni a bude se chovat uplne stejne. Proste se tohle ve me furt misi
Je aspoň dobrým tátou? Hraje si s malým? Koupe ho? Krmí ho? Přebalil ho nĕkdy? Byl s ním nĕkdy na procházce?
Uspává ho nebo přečte pohádku?
Pohlídá ti ho nĕkdy aby sis mohla v klidu nĕco udĕlat?
Jestli ne, tak za to nestojí a asi bych fakt
uvažovala o rozchodu.
Co s takovým človĕkem, prckovi bude líp se šťastnou a klidnou maminkou.
@zizalka1991 píše:
@geilens tohle pravve zkousim, ale bez uspechu. Pak se prave hodne pohadame. Jsem i dost vybusna a kdyz mi predtim rekl ze se zepta toko kamose na ten manual uklidu, tak z te bezmoci jsem ho i do ramene prastila a musela jsem odejit z mistnosti abych se uklidnila. Mamka mi rekla ze tohle jsem musela udelat uz z pocitu bezmoci
On by potřeboval manuál správného manžela ![]()
@zizalka1991 píše:
Uhozeni se nebojim, on by to neudelal. To optavdu ne
Nikdy nevíš, být tebou, byla bych v pozoru.
@Anonymní píše:
Zazila jsem si uplne to same s byvalym.5 let sem ho milovala. I pres zakazy a biti.Byl na me hnusny ikdyz sem sla nakoupit. Chtel pak videt uctenku kvuli casu. Vsude videl neveru. Koukla jsem na kluka ci nejakeho pozdravila, uz mu chtel rozbit pusu a ja zchytala par facek a sprostych slov. Pritom on podvadel me.On mel sklony k agresi, mel rad tvrdy sex.Ten sex se mi teda libil. I kvulitomu jsem vztah nechtela skoncit.Takovy sex uz nikdy nezaziju.On mi treba zavolal na pevnou linku-kontrola jestli jsem doma..,Ja to zvedla a domluvily jsme schuzku.Za 5 minut volal znova, pry jestli jsem nekam nesla. Nastesti jsme spolu nezili. Jednou mi rekl, ze kdyby me nemiloval, nemlatil by me.To mi tenkrat otevrelo oci a mozna i zachranilo zivot.
Já bych se nedokázala uvolnit a být poddajná k sexu s někým, kdo by se ke mě ve vztahu choval takto nebo mi křivdil.
Sex je dost intimní záležitost.
![]()
@jdukolem píše:co jsem pochopila tak on i řekl že ho ty druhé podváděly čili by mu mohla říct - já nejsem ony - a jestli to nechápeš, dělej s tím prosím něco, protože to mě omezuje
Tenhle argument jsem opakovala tisickrat. Ale na nej to neplati.
@Caitlyn píše:
Co by se stalo kdyby sis bez jeho svolení založila mail nebo odjela za kamoškou na kafe?
Presne nevim, protoze jsem to jeste neudelala. Vim ze by nadaval a bylo by dusno. Te kdyz na to pomyslim je mi zle od zaludku. Kdyz jsme se dohadovali kvuli tomu fb tak mi rekl,, ze kdybych to udelala potaji tak by byl konec. Nedavno jsem si psala s kamoskou z intru a rekla jsem ji ze mam chlapecka. Kdyz jsemto povedela doma tak zase zle. Co to prej rikam, ze stracime soukromi
@Caitlyn píše:
Je aspoň dobrým tátou? Hraje si s malým? Koupe ho? Krmí ho? Přebalil ho nĕkdy? Byl s ním nĕkdy na procházce?
Uspává ho nebo přečte pohádku?
Pohlídá ti ho nĕkdy aby sis mohla v klidu nĕco udĕlat?Jestli ne, tak za to nestojí a asi bych fakt
uvažovala o rozchodu.
Co s takovým človĕkem, prckovi bude líp se šťastnou a klidnou maminkou.
z toho co jsi napsala tak udela: hraje si s bim tak pul hodky, koupe, pohlida na chvili protoze mu stoji prace
@Caitlyn píše:
Já bych se nedokázala uvolnit a být poddajná k sexu s někým, kdo by se ke mě ve vztahu choval takto nebo mi křivdil.
Sex je dost intimní záležitost.![]()
Kdyz ja v te dobe verila, ze si to delam sama.Ze je moje vina, ze se ke me tak chova.Ja ho fanaticky milovala.Cim byl na me hnusnejsi, tim vic sem ho milovala. Mazec no. Anonymni 12
@zizalka1991 píše:
Tenhle argument jsem opakovala tisickrat. Ale na nej to neplati.
pak platí otázka z mého prvního příspěvku? Co je na něm tak pomilováníhodného? Co má že s ním musíš být, když je to celé takto špatně?
@zizalka1991 píše:
Presne nevim, protoze jsem to jeste neudelala. Vim ze by nadaval a bylo by dusno. Te kdyz na to pomyslim je mi zle od zaludku. Kdyz jsme se dohadovali kvuli tomu fb tak mi rekl,, ze kdybych to udelala potaji tak by byl konec. Nedavno jsem si psala s kamoskou z intru a rekla jsem ji ze mam chlapecka. Kdyz jsemto povedela doma tak zase zle. Co to prej rikam, ze stracime soukromi
Vem rozum do hrsti a jdi k rodicum. Tenhle „vztah“ nemá budoucnost. Ty trpis už teď, malý bude za pár let.
@zizalka1991 píše:
Presne nevim, protoze jsem to jeste neudelala. Vim ze by nadaval a bylo by dusno. Te kdyz na to pomyslim je mi zle od zaludku. Kdyz jsme se dohadovali kvuli tomu fb tak mi rekl,, ze kdybych to udelala potaji tak by byl konec. Nedavno jsem si psala s kamoskou z intru a rekla jsem ji ze mam chlapecka. Kdyz jsemto povedela doma tak zase zle.Co to prej rikam, ze stracime soukromi
no a pomlouvat manželku před kámošem a chtít pro ni manuál na péči o domácnost je tedy co? Věc veřejná ano?
hezky ti vymývá mozek ![]()
@jdukolem píše:
no a pomlouvat manželku před kámošem a chtít pro ni manuál na péči o domácnost je tedy co? Věc veřejná ano?
hezky ti vymývá mozek
@zizalka1991 píše:
No, dost pochybuji že by kvůli tomu ukončil vztah. Ale i kdyby, tak budiž. Aspoň bys to měla snadnější.
Měla bych obavy, aby tě pak neuhodil
Bud na sebe opatrná, ale nenechávej si to líbit. ![]()
To jak se on chová, opravdu není normální. ![]()
@Caitlyn To muzu potvrdit, ze partner se chova k zene stejne jako k milence.Muj pritel je na maminku hnusny. Jenze ona bydli na Slovensku a ja ji nikdy nevidela.Jen slysim jak s ni mluvi v mobilu. Minule ji rekl, at drzi hubu.To ja sve mami nikdy nerekla.
ANONYM 12