Nevím, jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.15 11:41
@medunka23 píše:
jenže to v čem žiješ, velmi spěje k těm věcem co tu holky popisují, není to normální to co ti tvůj muž provádí, píšou ti to abys viděla kam to jednoho krásného dne dospěje, aby tě varovali
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 18:11

@Caitlyn Ja kdyz ho potkam ted, tak ve me stejne pokazde škubne. Proste neco z toho vztahu ve me zustalo. Nejvtipnejsi bylo kdyz mi pred rokem-to bylo 7 let od rozchodu, mi rekl, ze mu dluzim posledni sex, za to co jsem mu udelala.Jen sem mu rekla, ze je porad stejnej.Sam rekl, ze jinej uz nebude. :roll: Tak hlavne, ze jsem se ho zbavila a ty toho sveho exota. :hug: Anonymni 12

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.15 18:19
@zizalka1991 píše:
To je mi hrozne lito co jsi si musela prozit, i ty ostatni co zijou s takovymi chlapi. To co tady resim ja tak to je uplna banalita! Sahnout bych na sebe nenechala, nebo jenom jednou a bylo by to jasne

Ver mi, to co prozivas banalita neni! Nechci byt zly prorok, ale u nas to zacinalo taky,,jen" dohledem nade mnou, zakazama stykat se s prateli. Postupne pomalinku pritvrzoval.Bylo to tak pomale a nenapadne. Nikdy bych nerekla, ze za par let me bude schopny zmlatit pestma a bude mu to uuuplne jedno! Takze na to obrovsky pozor. :hug: Me zacal nejdriv psycicky tyrat, pak padla prvni facka, prvni kopanec do nohy, tahani za vlasy, pak uz mu nevadilo dat mi ranu do obliceje ci me shodit na zem. Jeste mi rekl, ze sem si to vykoledovala sama svou neposlusnosti!!!Ano sla jsem ke kamaradce a on me za to zbil. Jelikoz jsem mela jasny zakaz se s ni nestykat.Pry me spatne ovlivnovala.Ano ,bal se, ze mi otevre oci a ja ho opustit. Uplne me izoloval od vsech pratel.Kdyz sem ho nechala byla jsem bez jedine kamaradky. :( Jeho utoky na me sem nakonec resila s policii…Anonymni 12

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.15 18:21
@medunka23 píše:
jenže to v čem žiješ, velmi spěje k těm věcem co tu holky popisují, není to normální to co ti tvůj muž provádí, píšou ti to abys viděla kam to jednoho krásného dne dospěje, aby tě varovali

Ano, presne tak. Anonymni 12

• Citovat
  • Upravit
19.10.15 18:51
@Anonymní píše:
Ver mi, to co prozivas banalita neni! Nechci byt zly prorok, ale u nas to zacinalo taky,,jen" dohledem nade mnou, zakazama stykat se s prateli. Postupne pomalinku pritvrzoval.Bylo to tak pomale a nenapadne. Nikdy bych nerekla, ze za par let me bude schopny zmlatit pestma a bude mu to uuuplne jedno! Takze na to obrovsky pozor. :hug: Me zacal nejdriv psycicky tyrat, pak padla prvni facka, prvni kopanec do nohy, tahani za vlasy, pak uz mu nevadilo dat mi ranu do obliceje ci me shodit na zem. Jeste mi rekl, ze sem si to vykoledovala sama svou neposlusnosti!!!Ano sla jsem ke kamaradce a on me za to zbil. Jelikoz jsem mela jasny zakaz se s ni nestykat.Pry me spatne ovlivnovala.Ano ,bal se, ze mi otevre oci a ja ho opustit. Uplne me izoloval od vsech pratel.Kdyz sem ho nechala byla jsem bez jedine kamaradky. :( Jeho utoky na me sem nakonec resila s policii…Anonymni píše: Více

To je tak hrozne. Uplne mam v ocich slzy. A kdy jsi dostala ten inpulz s tim neco udelat? Ja jsem ted domluvena s mamkou, ze v sobotu doma oznamim ze jedu za rodici a nedam se. Teda pokud se mi to povede. Me se vzdycky do toho nechce protoze mi je zle z hadek. No yvidime jak to dopadne. Ted jen dumam, ze pokud bych se rozhodla odejit tak jestli jako hned nebo az po Vanocich. Vcera vecer kdyz jsen pracovala u stolu tak furt jsem mela nutkani mu rict ze odchazim, ale nahlas bych to asi nedokazala. Ted jsou ve vane spolu a jsou tak spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 18:57
@medunka23 píše:

Asi mas pravdu a ja se bojim si to uplne priznat. Nechci takovy zivot jak ve vezeni. A bojim se aby ho nemel ani malej, kdyz uz ted ho nesmi nikdo pohlidat a kdyz tak jen pod nasim dohledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 19:10

@zizalka1991 Impulz byl ten, ze sem mela z nej sileny strach.Zbil me posledne tak, ze sem mela fialoveho moncla, zlomil mi bryle.Pry jsem za nima byla falesna.Bala jsem se, ze mu hrabne priste a trefi me tak, ze bych to nemusela prezit ve zdravi. Nejvetsi paradox byl ten.Ze i v tom strachu jsem ho porad milovala. Mesic po odchodu z mesta jsem dene brecela steskem po nem.Za dalsi mesic jsem zjistila, ze ziju! Za dalsi 2 medice jsem si nasla milence, ktery mi pomohl najit sebevedomi. :lol: Anonymni 12

• Citovat
  • Upravit
19.10.15 21:19
@Anonymní píše:
@zizalka1991 Impulz byl ten, ze sem mela z nej sileny strach.Zbil me posledne tak, ze sem mela fialoveho moncla, zlomil mi bryle.Pry jsem za nima byla falesna.Bala jsem se, ze mu hrabne priste a trefi me tak, ze bych to nemusela prezit ve zdravi. Nejvetsi paradox byl ten.Ze i v tom strachu jsem ho porad milovala. Mesic po odchodu z mesta jsem dene brecela steskem po nem.Za dalsi mesic jsem zjistila, ze ziju! Za dalsi 2 medice jsem si nasla milence, ktery mi pomohl najit sebevedomi. :lol: Anonymni píše: Více

Jsem ráda, ze ses z toho dostala. A ze spolu nemate děti. To ja toho svýho budu potkavat asi doživotně. Ted me trestá tím, ze mi neplatí ani korunu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.15 21:48

@MilijonDolarBejby :hug: Diky bohu, ze jsme deti nemely.To ti nezavidim.Mel by myslet na ty deti preci. Vzdyt alimenty patri detem. Nechapu takove chlapy, kteri okradaji vlastni deti.Je to smutne. :,( Musis to mit tezke.Mam jedno dite, tak vim kolik stoji deti penez.Byt na vse sama si neumim predstavit.Vse je tak drahe. Anonymni 12 Preji ti at se karta otoci a zas bude lepe.

• Citovat
  • Upravit
7527
19.10.15 22:30
@zizalka1991 píše:
Asi mas pravdu a ja se bojim si to uplne priznat. Nechci takovy zivot jak ve vezeni. A bojim se aby ho nemel ani malej, kdyz uz ted ho nesmi nikdo pohlidat a kdyz tak jen pod nasim dohledem

prosím, seber odvahu a odejdi, pokud jsi o tom už řekla rodičům, nech si pomoct. Když pojedeš k rodičům, jste domluvení že tě vyzvednou nebo dorazíš sama?? Nevím, nezažila jsem naštěstí nic takového, ale radši bych volila cestu toho aby tě vyzvedli, hezky si v klidu doma s rodiči sedni a pořádně to v klidu proberte. Asi bych se ale projistotu zbalila v době kdy zaručeně bude v práci aby ti nemohl v odchodu zabránit. Přeju hodně síly a odvahy :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 23:07
@medunka23 píše:
prosím, seber odvahu a odejdi, pokud jsi o tom už řekla rodičům, nech si pomoct. Když pojedeš k rodičům, jste domluvení že tě vyzvednou nebo dorazíš sama?? Nevím, nezažila jsem naštěstí nic takového, ale radši bych volila cestu toho aby tě vyzvedli, hezky si v klidu doma s rodiči sedni a pořádně to v klidu proberte. Asi bych se ale projistotu zbalila v době kdy zaručeně bude v práci aby ti nemohl v odchodu zabránit. Přeju hodně síly a odvahy :kytka: :kytka:

Jsme domluveni zs tam pojedu sama, prece je to jenom 30km v jednu stranu. Mamka rika ze si mam dupnou a treba si casem zvykne ale ja nevim, moc se mi tomu nechce verit. Zase nechci pred nasima vypadat ze jsem to vzdala a zbabele jednoduse pred problemem utekla. Treba si to nebudou mysler. Nevim. Ale vim ze mam u nic otevrenou naruc. Se zabalenim neni problem on je v praci ve vsedniden do 3odpoledne. Akorat bych musela zabavit mobil babi aby mu nevolala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 23:28
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby :hug: Diky bohu, ze jsme deti nemely.To ti nezavidim.Mel by myslet na ty deti preci. Vzdyt alimenty patri detem. Nechapu takove chlapy, kteri okradaji vlastni deti.Je to smutne. :,( Musis to mit tezke.Mam jedno dite, tak vim kolik stoji deti penez.Byt na vse sama si neumim predstavit.Vse je tak drahe. Anonymni 12 Preji ti at se karta otoci a zas bude lepe.

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 23:37
@Anonymní píše:
@zizalka1991 Impulz byl ten, ze sem mela z nej sileny strach.Zbil me posledne tak, ze sem mela fialoveho moncla, zlomil mi bryle.Pry jsem za nima byla falesna.Bala jsem se, ze mu hrabne priste a trefi me tak, ze bych to nemusela prezit ve zdravi. Nejvetsi paradox byl ten.Ze i v tom strachu jsem ho porad milovala. Mesic po odchodu z mesta jsem dene brecela steskem po nem.Za dalsi mesic jsem zjistila, ze ziju! Za dalsi 2 medice jsem si nasla milence, ktery mi pomohl najit sebevedomi. :lol: Anonymni píše: Více

Tak to gratuluji k novemu zivotu. :kytka: Ja ho prave taky mam rada i kdyz mi dela tohle. A o to je topro me tezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 23:40
@zizalka1991 píše:
Tak to gratuluji k novemu zivotu. :kytka: Ja ho prave taky mam rada i kdyz mi dela tohle. A o to je topro me tezsi

Neboj, později si uvědomíš, ze to, co k němu citis není láska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 23:41
@MilijonDolarBejby píše:
Jsem ráda, ze ses z toho dostala. A ze spolu nemate děti. To ja toho svýho budu potkavat asi doživotně. Ted me trestá tím, ze mi neplatí ani korunu. :roll:

Vzdyt ty penize jsou prece pro deti, oni za nic nemuzou. Takhle je trestat a tedy ltim padem i tebe. Jakpak to deti zvladali? Mela jsi se na koho obratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí