Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kdyz ja v te dobe verila, ze si to delam sama.Ze je moje vina, ze se ke me tak chova.Ja ho fanaticky milovala.Cim byl na me hnusnejsi, tim vic sem ho milovala. Mazec no. Anonymni píše: Více
A co se stalo, že už spolu nejste? Přestal být zlej?
@jdukolem píše:
no a pomlouvat manželku před kámošem a chtít pro ni manuál na péči o domácnost je tedy co? Věc veřejná ano?
hezky ti vymývá mozek
přesně
@jdukolem píše:
no a pomlouvat manželku před kámošem a chtít pro ni manuál na péči o domácnost je tedy co? Věc veřejná ano?
hezky ti vymývá mozek
on by to asi neudelal, spis si myslim ze me chtel nejak vyhecovat. Nevim jak jinak to napsat
@zizalka1991 píše:
on by to asi neudelal, spis si myslim ze me chtel nejak vyhecovat. Nevim jak jinak to napsat
pořád ho omlouváš, tak jsi tedy vlastně spokojená a on dělá vše dobře?
@Anonymní píše:
Kdyz ja v te dobe verila, ze si to delam sama.Ze je moje vina, ze se ke me tak chova.Ja ho fanaticky milovala.Cim byl na me hnusnejsi, tim vic sem ho milovala. Mazec no. Anonymni píše: Více
Tak aspon ze ty jsi z toho venku ![]()
@Caitlyn píše:
No, dost pochybuji že by kvůli tomu ukončil vztah. Ale i kdyby, tak budiž. Aspoň bys to měla snadnější.Měla bych obavy, aby tě pak neuhodil
To jak se on chová, opravdu není normální.Bud na sebe opatrná, ale nenechávej si to líbit.
pro nej to duvod je, lhala bych mu a on to nesnasi atd, proste bych ho obelhala. Mamka mi poradila ze si mam delat po svem. Nemam co ztratit a k nim muzu jit vzdy. Ona uz je na nej alergicka
@Caitlyn píše:
A co se stalo, že už spolu nejste? Přestal být zlej?
Doslo mi ze takle dal u nemuzu.Bil me a to hodne. Vecne sem mela monokly, rozsekle oboci jednou.Byl me jak chlapa.Kdyz mi dal facku, uleteky mi bryle. Jednou ori hadce venku jsem pred nim utikala, aby mi nenatahnul.On se za mnou rozbehl, skocil po me a povalil me na zem.Mela jsem sedrenou tvar a obe kolena. Pritel byl i predchozi partnerky. Rozesla jsem se s nim tak, ze jsem mu nechala vzkaz a odjela na druhou stranu republiky za praci. Volal mi, brecel do telefonu ze me miluje.Bylo to hrozne.Ale musela jsem to udelat.Od mistnich vim, ze bije i svou soucasnou partnerku.
Anonymni 12
@zizalka1991 píše:
pro nej to duvod je, lhala bych mu a on to nesnasi atd, proste bych ho obelhala. Mamka mi poradila ze si mam delat po svem. Nemam co ztratit a k nim muzu jit vzdy. Ona uz je na nej alergicka
Z jeho strany jsou to planý řeči.
Tvoje mamka má pravdu ![]()
@Anonymní píše:
Doslo mi ze takle dal u nemuzu.Bil me a to hodne. Vecne sem mela monokly, rozsekle oboci jednou.Byl me jak chlapa.Kdyz mi dal facku, uleteky mi bryle. Jednou ori hadce venku jsem pred nim utikala, aby mi nenatahnul.On se za mnou rozbehl, skocil po me a povalil me na zem.Mela jsem sedrenou tvar a obe kolena. Pritel byl i predchozi partnerky. Rozesla jsem se s nim tak, ze jsem mu nechala vzkaz a odjela na druhou stranu republiky za praci. Volal mi, brecel do telefonu ze me miluje.Bylo to hrozne.Ale musela jsem to udelat.Od mistnich vim, ze bije i svou soucasnou partnerku.Anonymni píše: Více
Strašné, udĕlala jsi to dobře s tím vzkazem ![]()
Je to psychopat.
@Caitlyn píše:
Strašné, udĕlala jsi to dobře s tím vzkazem
Je to psychopat.
Jinou moznost jsem nemela.Rict mu do oci, ze s nim koncim, tak by byl agresivni.Cely vztah mi opakoval ze on se me nikdy nevzda. Nikdy. Nastesti me v miste bydliste nic nedrzelo. Bydlela jsem u rodicu a prace me nebavila.Tak sem sla do sveta.Bala jsem se ho nekde potkat. Nikdo nevedel kde jsem mimo rodiny a ta mela zakaz to komukoliv rict. Samozrejme, ze bejvaly i zmanipuloval cizi holku, ktera volala k nasim na pevnou a ptala se, kde jsem. S tim vsim sem ale pocitala.
Nejhorsi je, ze ex byl vzdy magnet pro zeny ehm jako jsem ja.Vzdy jsem byla malo sebevedoma a submisivni. Takze dokonala obet…Anonymni 12
@zizalka1991 píše:
Tak aspon ze ty jsi z toho venku
Diky. Verim, ze tim odchodem jsem si zachranila zivot. Prvni fyzicky utok prisel po 2 letech.Cim vic sem se snazila prosadit jako osobnosy a bytost se svymi pravy, tim byl agresivnejsi a vic me hlidal.Ja ho 2 roky videla jako boha.Byl pro me svaty. Uplne jsem se podridila jeho pranim a rozkazum.Uz to nikdy, nikomu nedovolim. Nikdo nema pravo takhle jednat clovekem! Byla jsem hloupa a muzu byt vdecna, ze se mi nic nestalo.Po tech ranach do obliceje sem mohla treba ohluchnout.Fuj.Hlavne se nenech uhodit. Preji hodne stesti a sily. Anonymni 12
@Anonymní píše:
Diky. Verim, ze tim odchodem jsem si zachranila zivot. Prvni fyzicky utok prisel po 2 letech.Cim vic sem se snazila prosadit jako osobnosy a bytost se svymi pravy, tim byl agresivnejsi a vic me hlidal.Ja ho 2 roky videla jako boha.Byl pro me svaty. Uplne jsem se podridila jeho pranim a rozkazum.Uz to nikdy, nikomu nedovolim. Nikdo nema pravo takhle jednat clovekem! Byla jsem hloupa a muzu byt vdecna, ze se mi nic nestalo.Po tech ranach do obliceje sem mohla treba ohluchnout.Fuj.Hlavne se nenech uhodit. Preji hodne stesti a sily. Anonymni píše: Více
To je mi hrozne lito co jsi si musela prozit, i ty ostatni co zijou s takovymi chlapi. To co tady resim ja tak to je uplna banalita! Sahnout bych na sebe nenechala, nebo jenom jednou a bylo by to jasne
@Anonymní píše:
Jinou moznost jsem nemela.Rict mu do oci, ze s nim koncim, tak by byl agresivni.Cely vztah mi opakoval ze on se me nikdy nevzda. Nikdy. Nastesti me v miste bydliste nic nedrzelo. Bydlela jsem u rodicu a prace me nebavila.Tak sem sla do sveta.Bala jsem se ho nekde potkat. Nikdo nevedel kde jsem mimo rodiny a ta mela zakaz to komukoliv rict. Samozrejme, ze bejvaly i zmanipuloval cizi holku, ktera volala k nasim na pevnou a ptala se, kde jsem. S tim vsim sem ale pocitala.Nejhorsi je, ze ex byl vzdy magnet pro zeny ehm jako jsem ja.Vzdy jsem byla malo sebevedoma a submisivni. Takze dokonala obet…Anonymni píše: Více
Zažila jsem něco podobného. Totožný typ chlapa.
Taky jsem to utla, prostě jsem mu tajně utekla, jinak by mě nepustil a v domě by mě držel bůh ví jak dlouho (už věděl, že bych se nevrátila).
Po té mě stalkoval.
Nakonec nějak přestal. Hodně pomohla ignorace. Fakt, že jo.
Dnes jsme schopni bez emoci spolu si napsat pár vět typu „jak se máš“ „jak jde život“.
Huš, fuj, byla to tvrdá lekce do života.
Moje první láska, první přítel a hned taková soda.
Ale už je to strašně dáávno.
@zizalka1991 píše:
To je mi hrozne lito co jsi si musela prozit, i ty ostatni co zijou s takovymi chlapi. To co tady resim ja tak to je uplna banalita! Sahnout bych na sebe nenechala, nebo jenom jednou a bylo by to jasne
Jenže ty presne k tomu spěješ. Ono to psychicky tyrani je horší, než fyzický. V případě nouze to nemáš jak dokázat. Ja se bála, ze mi nikdo neuvěří
@zizalka1991 píše:
jenže to v čem žiješ, velmi spěje k těm věcem co tu holky popisují, není to normální to co ti tvůj muž provádí, píšou ti to abys viděla kam to jednoho krásného dne dospěje, aby tě varovali