Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, jenže podle mě i ten přítel hledá dobre bydlo a proč by šel někam do nájmu s mladou, když tady má své jisté a s tou mladou by vše musel platit.? Málokterý muž má tak obrovskou touhu po dítěti a tento mi na velkou touhu nepřipadá, když mu stačí pohodlná práce a doma nic moc neudělá.
@Pe.M.1 píše: Více
No vidis. Postizene dite se muze narodit kazde. Bez ohledu na situaci.
@Vyzvědačka píše: Více
ale pán se nemíní nijak snažit a příjmy navýšit, chce pohodlně pracovat na ranní a odpoledne být s nimi
Ne každý chce chovat děti od maturity do důchodu. Mému nejstaršímu je taky skoro 15. Nejmladšímu 6 a je to teda tak akorát. A to mám chlapa, co opravdu pro rodinu žije, plnohodnotně funguje, je na něj spoleh a dokáže nás finančně zajistit. V její situaci bych o miminku ani neuvažovala.
Ne každý dítě chce. Resp.ne každý je dobrý rodič. Nemusí mít každý dítě za každou cenu.
Jako vážně ti připadá vhodné aby tento člověk měl dítě s mladou nezodpovědnou ženou? Chudák dítě teda. Ale na to ty nemyslíš. Jen na biologické hodiny. ![]()
@emmimmi píše: Více
No pokud je to jak rikas, tak to pro zakladatelku taky zrivna neni moc veljá výhra
@andelka83 píše: Více
A myslíš, že ten člověk myslí na to, co je vhodné? ![]()
Nemusí. Záleží na tom jak moc chce a jestli může.
@stinga
Pán si hlavně asi představuje rodičovství jako že párkrát povozit kočárek. Zbytek bude na mamince. Jak vyjde s penězi. Jak se postará o děti a domácnost v případě onemocnění. Jak si zorganizuje den se dvěma dětmi řekněme 12 let od sebe.
Notabene. Že někoho znám dva roky, neznamená, že je to vhodný čas pořídit si s ním dítě. Zejména, když jsem rozumná ženská se zkušenostmi a již odrostlým dítětem.
@emmimmi píše: Více
Tak na rodičáku bych to nezvládla. Kdyby utekl až bych byla zpět v práci tak ano. Hlídání je problém. Syna mi skoro nikdo nehlídal. Ale to mamka pracovala. Teđ je bez práce, ale zas kvůli zdravotním problémům. Takže občas asi ano, ale ne tak, abych mohla např. chodit do práce, na brigádu. Jinak mám hlavně rodinu, že se sejdem na Vánoce, jinak každý kope za sebe.
Takže zakladatelku klidně opustí. Z druhé strany to nebude až taková škoda…
Vyzvedacka je andrus. Jinak k tematu. Dite ve 37 jsem mela, zdrava s manzelem ve vztahu od minuleho stoleti se stalym pomerne dobre placenym zamestnanim. Ja sama sla do prace brzy, takze jsem nebyla zavisla na socialni davce. Klukovi bude 15, jsme radi, ze ho mame.
37 je ještě věk ok
ALE u vás jsou úplně jiné problémy!! Hlavně tvůj horší zdrav. stav, život ve stylu „nějak bylo nějak bude tvého partnera“, jeho nulové úspory a tragický příjem + výrazné navýšení splátky hypotéky…
jak byste se jako živili?
Tvůj synek by na to, chudák, pěkně doplatil.
Ve Vaší situaci bych do toho nešla v žádném případě.
Tak ty prijmy se da navisit a muzou mit prispevek na bydleni. Do idealu to ma daleko, ale je to asi ted nebo nikx