Nevím, zda mít dítě v 37letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
5.1.25 08:24
@Anonymní píše: Více

Ty jsi líná pro sebe něco udělat. Jde ti o život, uvědomuješ si to? Je ti zatěžko zvážit si pár porcí jídla nebo se trochu pověnovat vaření, o pohybu ani nemluvím. Nechápu to, mladá ženská a radši bude na práškách než aby zvedla zadek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
5.1.25 08:27

Ty uz si dite fakt nedelej..
Proc se nezameris spise na sebe? Mas nadvahu, prodelala si infarkt.. Zrejme mas dost velkou obezitu.. Mysli hlavne na sve zdravi, prece se chces dozit nejakeho solidniho veku.

Příspěvek upraven 05.01.25 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8945
5.1.25 08:28

Dočetla jsem. Tohle fakt bude vymyšlené téma od Andromedy. Některé její odpovědi jsou vytlačené - vše zádrhel, nic se jí nechce, nic nejde.
Pár dní zpět tady byla diskuse o zdraví ve 37 letech. To bude stejný autor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.1.25 09:20

@Kelsey1 taky si myslim. Diskuze jen pro kontroverzi - nejdřív o pořízení dítěte (a financích), pak plynule do hubnutí, všechny názory postavené tak, aby s tím většina nesouhlasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 09:24

Tak mne je 37, mam 13 letá dvojčata, 4 letého prcka a ted jsem 6 tt. A dítě bylo plánované :)

• Citovat
  • Upravit
34473
5.1.25 09:36

A taky jsi obézní a po infarktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10916
5.1.25 09:44
@Kelsey1 píše: Více

A ja na to skočila a placam si játra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.1.25 09:51

V tomto veku jsem taky zvazovala dalsi dite a i kdyz me to mrzelo, nesla jsem do toho. Dnes je mi o par let vic a jak jsem stastna, ze jsem do toho nesla! Uz jsem unavenejsi, chci mit svuj klid, ale i sve konicky, rada cestuji a zaroven citim jak sily ubyvaji atd a kdyz vidim u kamaradek, co si tehdy to dalsi dite poridily a resi nonstop hlidani, krouzky, skolu atd. No jsem STASTNA ze jsem do toho rozumove nesla, i kdyz mi srdce rikalo, ze ted nebo uz nikdy. Ne ne ne. Ted uz toho vubec nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
5.1.25 10:27

Ale asi nejsi obézní, po infarktu a nemáš chlapa na baterky. Věk je tady ten nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
5.1.25 10:33
@Knizka píše: Více

A nebo tě to ve skrytu duše pořád mrzí a snažíš si zoufale namluvit, že šťastná si. A ten příspěvek je jedna z přesvědčovacích technik :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 12:52

@terien Ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
952
5.1.25 12:53
@Vyzvědačka píše: Více

Ver mi ze nemrzi a ani trochu :lol: mam dve uz dospele deti a v rodine mame tolik malych deti ktere si pravidelne pujcuji na vikendy, ze mi zadne dalsi vlastni dite opravdu nechybi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
5.1.25 13:02
@Knizka píše: Více

Tak já ti teda věřím 8)

A proc si ty deti pujcuješ na víkendy?

To není uplně standardní, když to nejsou vnoučata… :think:

• Citovat
  • Upravit
952
5.1.25 13:04

Je to blizka rodina (deti mych sourozencu a deti synovcu a neteri) a mam ty deti rada. A musim rict ze jsem vycerpana na nulu kdyz je vracim :D ale je to super, to zas jo, je s nimi sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.1.25 13:11

My si tedy hlídali synovce a neteře úplně běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí