Nevím, zda mít dítě v 37letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
4.1.25 16:25

V tvé situaci vůbec, ani by mě to nenapadlo. V první řadě zdraví, musíš tu být pro syna co nejdéle zdravá a i ty peníze, to prostě vůbec. Syn by to odssral v plné parádě po všech stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33493
4.1.25 16:25
@Anonymní píše: Více

Ne, nešla bych do toho. Přítel má malý plat, ty zdravotní problémy…
Rezervu máš, tak si jí nech na horší časy, nikdy nevíš kdy se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 16:27

A jaký máš teď urok?

• Citovat
  • Upravit
33493
4.1.25 16:29

No a ještě máš hypotéku, neblázni, ve vaší situaci je další dítě sebevražda. Finančně budete v háji, našetřené peníze se rozkutálej ani nebudeš vědět za co a nejvíc to odnese syn. Proč nemá přítel nic našetřeného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 16:32

2,29

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.25 16:38
@arinecka píše: Více

Přítel nikdy nešetřil. Tak nějak žije ze dne na den. Aspoň tak ho vnímám. Taky dost věcí sbírá a to taky stojí dost. Já taky začala šetřit, až pozdě. Měla jsem šetřit od první výplaty.

• Citovat
  • Upravit
14376
4.1.25 16:47

Ne, se zdravotními problémy bych v tomhle věku do dítěte nešla. A ještě k tomu, když máš vedle sebe nezodpovědného chlapa, který nevyjde ze své komfortní zóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33493
4.1.25 16:48

Hm, a jak si to představuje s dítětem? Taky ze dne na den? Ty máš aspon něco našetřeného, svoje bydlení. On nemá nic. Má malý plat, a ještě utrácí za koníček? Přispívá ti vůbec něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
4.1.25 16:49

Vždyť tě čeká vysoký úrok hypotéky, do toho bych také nesla a náklady na současné dítě budou vyšší. A ten tvůj přítel nějak hodně chce dítě, nebo proč o tom uvazujes? Nepřijde mi, že by chtěl extra dítě, když nemá bydlení ani peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chryzantéma1
4.1.25 16:53

Kdybys dítě neměla vůbec, řekla bych ti, abys do toho šla, ale když už máš jedno dítě, tak ne, zaměřila bych se na to, aby byl syn to nejspokojenější dítě na světě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3958
4.1.25 17:03

S takovým partnerem bych dítě neměla. Nejde ani tak o výši jeho příjmu, ta se asi při trošce snahy dá zvýšit, ale spíš by mě varovalo to, že není schopný si nic ušetřit. Takový typ mužů, co všechno rozfofrují, znám, a dítě bych si s nimi být tebou ani za nic nepořizovala, zvlášť, když už jedno máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 17:05

@arinecka Přispívá.Ten koníček mě štve, to je pravda.Mohl by raději šetřit. Nevím jestli by se ho dokázal vzdát. Stojí to stovky až tisíce měsíčně. Sice mění, prodává, co nepotřebuje. Nemám přehled kolik do toho nasype. Koníček má od dětství.

• Citovat
  • Upravit
35676
4.1.25 17:09

Ty máš zdravotní problémy, chlap je na baterky, finančně taky nic moc. Jedno dítě je pro vás až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33493
4.1.25 17:10

Tak kazdej ma neco, ale kdyz je rodina tak se holt musi neco omezit kdyz to jinak nejde. To dite chces predevsim ty, nebo on?
Kdyz to tady proctes, tak ani jeden komentar neni pro. Za me taky silenost. To proste nedate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 17:16
@emmimmi píše: Více

Chtěl by mít jedno svoje. Já se přikláním k tomu ho nemít. On si podle mě ani neumí představit, co to obnáší mít miminko. Malý mi hodně plakal. Nosila jsem ho na rukou. Měla jsem štěstí, že jsem 2 roky kojila. Takže se ušetřilo dost.Ale co 2- 3h byl vzhůru iv noci :mrgreen:.No a od 3 do 5ti let často byl nemocný. Takže můj příjem byl mizerný. On si vysnil mimi co spinká a papá a vozí se v kočárku mi přijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex