Nevím, zda mít dítě v 37letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
4.1.25 21:01

Asi bych to řešila nejdřív, až budeš vědět novou výši splátky hypotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 21:13

@emmimmi Začínala jsem na úroku 4,56 prvních 5 let. A to byla splátka hypotéky vyšší o 1100kč než mám teđ.V léťe budu vědět novou výši.

• Citovat
  • Upravit
394
4.1.25 21:36

Já mám pocit, že mít dítě v takové situaci je naprosto šílené. Přestaň nad tím prosím radši přemýšlet. A co místo druhého dítěte investovat finančně do tvého zdravotního stavu - kvůli prvnímu synovi. Píšeš, že jsi obézní, máš po infarktu… Můžeš dát energii a prachy do zdravého jídla, začít pomaličku sportovat - lehká chůze ve volném čase (poradit se s doktory co můžeš po infarktu dělat za sport). Místo peněz na plínky můžete se synem chodit plavat… Stihneš si užít víc času s prvním synem, budeš zdravější, lehčí, hezčí. A tím se ti zvedne sebevědomí a nebudeš se vešet jen na nezodpovědné asocialy (první měl přece dluhy). A až budeš svěží a sebejista, možná potkáš někoho lepšího. Druhá věc je psychický stav. Pritahujes si do života individua, mohla bys vložit peníze do terapie (psychika a infarkt jde taky s rukou v ruce)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
4.1.25 21:38
@Tlačenka-fuj píše: Více
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10919
4.1.25 21:41

Ty hlavně musíš myslet na dítě, které už máš. Ten te ještě dlouho bude potřebovat. Nešla bych naproti takovému riziku, že se mi zhorší zdravotní stav, buhvijak by vypadalo těhotenství a finančně mi to přijde jako sebevražda. Stačí pak i nějaký menší zdravotní problém nedejbože a peníze v lékárně lítají. Sama píšeš, že na rodicaku bys to horkotezko zvladala. Miminko nejsou jen pohodové prochazky s kočárkem, nějaký to krmení a výměna plenky. To si asi ten tvůj vůbec neumí představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 21:50

@Tlačenka-fuj Zhubla jsem 20kilo a znova nabrala.Jen mě to stálo hodně peněz, jak jsem jedla drahé nízkotučné jídla a opruz s vážením. Co má méně tuku, to je dražší. Takže se mi znova do hubnutí nechce. Neřešila jsek nic jiného než jìdlo. Ale to pochopí jen žena co hubne a nabírá střídavě. Už jsem dost demotivovaná co se týče řešení váhy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.25 21:55

A co jsem hubla, tak mám averzi na mozarelu, tuňáka, syrečky,cotage.Ono sem mohla jíst pár surovin dokola a zbytek samý sacharid nebo tuk :mrgreen:.Pečiva co můžu je taky málo. Takže sem do sebe jídlo házela jak do popeplnice a snažila se po roce nevnímat chuť. A jak se váha zastavila a už sem radši nejedla než to co mi nechutnalo, tak to mám zpět. Takže radši jím vše a méně a váha aspoň nestoupá.

• Citovat
  • Upravit
545
4.1.25 21:56

Spíš jde o to, jestli chceš žít hůř než teď, protože tvůj přítel si lepší práci hledat nebude a co si budeme povídat, náklady na dvě děti budou růst každým rokem, zatímco vaše platy budou téměř stejne. Tak do toho teda jdi, pokud radši bys brala dvě děti ale za cenu nižší životní úrovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
4.1.25 21:58
@Anonymní píše: Více

tak ale to je dost špatné, a proč jsi nezačala aspoň chodit, mírně sportovat,
s takovou budeš za chvíli řešit další infarkt a ne těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 22:04

@stinga Takto,zhubla jsem před 4 lety a do 2 let nabrala zpět. Jasně doktoři mi to taky,,vyčetli".Že jsem hezky zhubla a nabrala.Ale ví jak to mám, že to neudržím tu hmotnost. Matka už nehubne ani po injekcích. Navìc to hubnutí, nabránì a dokola mi akorát ničí prsa.Po zhubnutí hrůza. Teđ se naběhám i v práci a stejně nehubnu. Tělo si zvykne na víc pohybu a nic.

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
4.1.25 22:04

Takže kecáš, protože nízkotučné věci jsou levnější než tučné.

• Citovat
  • Upravit
394
4.1.25 22:07

Dobře, vidím, že nechápeš fakt nic. Napr. zdravě se dá jíst levně - co když nebudeš moc kojit, kdo ti koupí Sunar pro mimino, když se tedy nemůžeš, jak pravis, kvůli financím zdravěji stravovat? Vyjmenovala jsem teď pouze jeden argument, protože na všechny argumenty, co mám v hlavě nemám čas a bylo by to stejně k ničemu. Myslíš úplně negramotne. Po tom, co jsi reagovala tak blbýma argumentama, už nemám, co dodat. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 22:09

@stinga Snažím se zas do toho hubnutí dokopat.Ale cìtím se bez energie. Mám náročnou práci a po práci malý, učení vaření. Prostě není energie. Mám tu několik knih od Břicháče Toma, od Katchaby, Jíme zdravě, pak dělenou stravu.Na dělence jsem zhubla před lety 10kg.Ale jela jsem sacharidové dny převážně. Protože šunka bez pečiva mi nejela.Jsem sacharidový tip :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.25 22:11

@Tlačenka-fuj Já zas vím, že kdo nemá problémy s váhou, nechápe o čem mluvím. Teđ jsem odbočila od dítěte k tématu hubnutí. Dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
394
4.1.25 22:11
@stinga píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie