Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bunny puella Taky jsem si to představila a taky se pobavila
![]()
@PetiteFillette píše:
Pořád jsem mimoJe patolog nebo co?
Hlavne, aby to nebyl chirurg ![]()
Jsou to záplaty, ale hlavně drogy nejsou balené do platicek spis by to bylo v nejakem pytliku ![]()
Dneska na mě tato diskuze vyskočila na FB, když jí sdílel někdo z mých přátel od svých přátel
![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…
Toto jsem našla doma a nevím, co to je. Mám pouze neblahé tušení, že nejspíš nějaký fet, ale nevím jakýse bojím
Je to po obvodu modré, uvnitř černé, protože tam je toho jakoby víc, je to taková placatá čočka zalitá ve folii, zespodu stříbrná folie, zhora tenoučká průhledná. Bez zápachu.
Co to proboha je??? Pomoc.
Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nvim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovm prostredi nedivila
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…
Toto jsem našla doma a nevím, co to je. Mám pouze neblahé tušení, že nejspíš nějaký fet, ale nevím jakýse bojím
Je to po obvodu modré, uvnitř černé, protože tam je toho jakoby víc, je to taková placatá čočka zalitá ve folii, zespodu stříbrná folie, zhora tenoučká průhledná. Bez zápachu.
Co to proboha je??? Pomoc.
Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nevim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovem prostredi nedivila
@BlbaBlondyna píše:
Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nvim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovm prostredi nedivila
Nomen omen, že? ![]()
Také si myslím, že se jedná o záplatu
Zajímalo by mně jak to teda dopadlo. ![]()
Holky, můj muž svářeč kdysy přinesl v pytlicku takovým malým, typickým na ( to) a v nich bílé spunty do uši strčene v tašce zvlášť já už polomrtva ze je to pervitin
už mne malém vezli a ono spunti gumové do uši
.
INSTANTNÍ UBROUSEK
veřejně se přiznávám, že jsem dosud netušila o jeho existenci. Mě přinést v resturaci takovouhle tabletu a vodu, tak to do sebe lupnu