Nevíte, co to je? Snad ne nějaká droga? FOTO přikládám...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
12.9.14 22:12

INSTANTNÍ UBROUSEK

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
veřejně se přiznávám, že jsem dosud netušila o jeho existenci. Mě přinést v resturaci takovouhle tabletu a vodu, tak to do sebe lupnu :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: bych se asi divila, kdyby se mi v břiše rozevřel ubrousek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt jsem se sama sobě zasmála při té představě :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13943
12.9.14 22:13

@Bunny puella Taky jsem si to představila a taky se pobavila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
12.9.14 22:35
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.9.14 22:58
@PetiteFillette píše:
Pořád jsem mimo :lol: Je patolog nebo co?

Hlavne, aby to nebyl chirurg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
13.9.14 10:44

Jsou to záplaty, ale hlavně drogy nejsou balené do platicek spis by to bylo v nejakem pytliku :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1052
23.9.14 18:42

Dneska na mě tato diskuze vyskočila na FB, když jí sdílel někdo z mých přátel od svých přátel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 19:46
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…
Toto jsem našla doma a nevím, co to je. Mám pouze neblahé tušení, že nejspíš nějaký fet, ale nevím jaký :( se bojím :,( Je to po obvodu modré, uvnitř černé, protože tam je toho jakoby víc, je to taková placatá čočka zalitá ve folii, zespodu stříbrná folie, zhora tenoučká průhledná. Bez zápachu.
Co to proboha je??? Pomoc.

Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nvim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovm prostredi nedivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 19:46
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…
Toto jsem našla doma a nevím, co to je. Mám pouze neblahé tušení, že nejspíš nějaký fet, ale nevím jaký :( se bojím :,( Je to po obvodu modré, uvnitř černé, protože tam je toho jakoby víc, je to taková placatá čočka zalitá ve folii, zespodu stříbrná folie, zhora tenoučká průhledná. Bez zápachu.
Co to proboha je??? Pomoc.

Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nevim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovem prostredi nedivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
28.9.14 22:13
@BlbaBlondyna píše:
Pisatelce doporucuji navstivit psychiatra, prohledavat blizkym veci a kdyz nvim, co to je afera s fetem je uz opravdu pres caru. I kdyz je pravda, ze mit treba takovou matku atd, fetu bych se v takovm prostredi nedivila

Nomen omen, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.16 15:49

Také si myslím, že se jedná o záplatu :) Zajímalo by mně jak to teda dopadlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.16 22:36

Holky, můj muž svářeč kdysy přinesl v pytlicku takovým malým, typickým na ( to) a v nich bílé spunty do uši strčene v tašce zvlášť já už polomrtva ze je to pervitin :D už mne malém vezli a ono spunti gumové do uši :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML