Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Obrátit se na banku asi nepůjde, že.. předpokládám, že máš práci načerno
jinak auto do zástavy nikdo nevezme, ručí se většinou spíš jen nemovitostí
zkusila bych oběhnout známé a pod.. protože v takové situaci Ti žádná solidní společnost nepůjčí a lichváři by Tě mohli srazit ještě do větších sr..ek, než jsi teď..
Z vlastní zkušenosti vím že u spousty společností jako Provident není problém bez potvrzení příjmu vzít si půjčku… Otázka ale je jak budeš schopná zvládnout ji zaplatit… resp. jestli příští měsíc nebudeš znovu potřebovat 15tis. Zkusila bych určitě nejdřív rodinu a dobré přátele… teprve potom nějaké „lichváře“ ale to jen v případě že vím že tohle dokážu splatit (samozřejmě tam bude spoustu přeplaceno… )
@sweet78 píše:
Z vlastní zkušenosti vím že u spousty společností jako Provident není problém bez potvrzení příjmu vzít si půjčku… Otázka ale je jak budeš schopná zvládnout ji zaplatit… resp. jestli příští měsíc nebudeš znovu potřebovat 15tis. Zkusila bych určitě nejdřív rodinu a dobré přátele… teprve potom nějaké „lichváře“ ale to jen v případě že vím že tohle dokážu splatit (samozřejmě tam bude spoustu přeplaceno… )
Provident ji jako první půjčku 15t nedá. Teda vždy dávali první půjčku 5.000,– to leda jestli to změnili ![]()
@CokeLady taky jsem na něj myslela… ovšem pokud ho tazatelka nemá tak je otázka jaké má pohyby na účtě… ale máš pravdu v tom že je to dobré řešení.. i já mám takhle „rezervu“ pro strýčka příhodu…
Holky mě debet nedají, chodí mi tam jen rodičák, peníze dostávám na ruku, a rodina bohužel nemá, to už jsem zkoušela jako první, ach jo ![]()
Měla jsem provident a dali mi první půjčku 12 tis., tak zkus třeba tohle. Jestli to ale potřebuješ hned tak se dost přeplatí, jestli ne tak se to dá poslat na účet do 14dnů myslím a tam se tolik nepřeplatí
@Anonymní píše:
Měla jsem provident a dali mi první půjčku 12 tis., tak zkus třeba tohle. Jestli to ale potřebuješ hned tak se dost přeplatí, jestli ne tak se to dá poslat na účet do 14dnů myslím a tam se tolik nepřeplatí
A kolik si měla příjem? to mě asi nedají na 3800 ne?
@Anonymní píše:
A kolik si měla příjem? to mě asi nedají na 3800 ne?
jo aha 3800
tak to nevím, ale zkusit tam můžeš zavolat, nevim přesně jak to bylo, je to dýl, ale vypisovala tam nějaký přijmy a výdaje té rodiny a kolik zůstává, jestli jsi schopna asi tu půjčku platit
Ahoj manžel mě dostal do situace kdy zdrhnul a já musim platit. Potřebuju 15 tisíc, měla jsem našetřeno, ale bohužel jsem musela zaplatit jiné věci.
Mám sice jen 3800,chodím makat, ale nemám to jak prokázat.
Mám ještě auto, prodat ho nemůžu protože dojíždím 30km, ale mohla bych sním ručit.
Prosím nepotřebuji názory, neber si půjčku. Potřebuju konkrétní radu pokud někdo o něčem ví, díky