Práce z domu bez podvodu?

144
26.9.11 22:10

nevite prosim o nejake praci z domu bez podvodu?

Ahoj nevite nekdo o nejake praci z domu? obcas o vikendu sice delam barmanku na diskotece,ale vzhledem k casovymu vytizeni jaksi nejde delat kazdy vikend nebo dokonce kratky dlouhy,tak hledam neco na doma.Diky predem pokud se nejaka rada vyskytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
30.9.11 11:21

Jestli tě baví psaní, dá se občas najít nějaký jednorázový přivýdělek na www.webtrh.cz v sekci Poptávky psaní. Píšeš pak třeba nějaký článek, popisky k výrobkům do eshopu nebo něco podobného. Jsou to jednorázovky, ale lepší něco než nic.
Jinak jsem se s poctivou prací z domova dosud nesetkala, všude chtějí nejdřív peníze za nějaké rozhodovací balíčky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.2.12 21:00

Já dělám kosmetiku EVELINE, není drahá, takže se celkem prodává, ale nejsem prodejní typ, takže je to spíše po známých a kamarádkách a tudíž je to pouze přivýdělek, ale každá korunka se na RD hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.2.12 15:20

Souhlasím s prodejem na bázi Avon - Oriflame. Jinak sama nevím, kde co hledat…

• Citovat
  • Upravit
4
9.3.12 14:20

práce z domova

Dobrý den, nevíte někdo, pokud jsem hlášená na Úřadu práce a oni za mne platí zdravotní, zda si mohu z domova přivydělávat a v jaké výši? Zda se to musí danit? Jde o to, že dokud si nenajdu práci tak za mne platí to zdravotní. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka1975
9.3.12 14:41

Evo, teď po novu si od ledna 2012 můžeš přivydělat 4000,– kč hrubého, ale vezmou ti veškerou podporu. Takže pokud máš podporu vyšší jak zmiňované 4.000,– Kč tak je to nesmysl. Teď jsem to řešila s jednou paní v práci.

• Citovat
  • Upravit
4
9.3.12 14:48

Díky za odpověď, podpara mi končí ted v březnu, tak mi budou platit pouze zdravotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aeimi
18.3.12 16:00

práce z domu

Jestli máte zájem, kontaktujte mně. Hezký den.
Svobodová Eva

• Citovat
  • Upravit
aeimi
18.3.12 16:05

Dovolím si napsat připomínku. Pokud nějaká firma chce peníze za startovací balíčky, neznamená to, že jde o podvod. Jedná se o MLM s ten se stane součástí výdělků tak jako tak. Zaměstnanec nebo OSVČ.....Doba, kdy vás stát vedl za ruku je nenavratně pryč. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
18.3.12 19:08

Ahojky, já jsem se před čtiřmi lety rozhodla pro přivýdělek s eko přípravky české firmy Eurona a jsem moc spokojená a loni jsem si ještě přibrala bylinné doplnky stravy české firmy OKG. Obojí mi slušně vydělává. V dnešní době lidé hodně slyší na ekologii i bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
24.4.12 19:27

Dělám OKG na plný úvazek, práce mě fakt moc baví a výdělky jsou oproti zaměstnanému manželovi naprosto luxusní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmrihakovi
27.4.12 15:22

práce z domu je veliká levárna a podvod,zaplatíte a dostanete nabídku k oblbování dalších uchazečů a ještě za to musíte zaplatit nákupem nab.listů,potom si samy seženete zájemce o oblbování ,oni na vaší adresu pošlou žádost o práci z domova,vy to pošlete těm podvodníkům a oni začnou další kolečko,nic neplaťte předem

• Citovat
  • Upravit
mmrihakovi
27.4.12 15:24

práce z domova

další práce z domova je taková,že zaplatíte a dostanete adresu na Slovensku a tam dělají to samé co ti podvodníci tady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.12 15:34
@mmrihakovi píše:
další práce z domova je taková,že zaplatíte a dostanete adresu na Slovensku a tam dělají to samé co ti podvodníci tady

Myslíte profláklá agentura FOX? Denis Vinček, Velcl a spol? :lol: :lol: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
mmrihakovi
29.4.12 10:06

ano ano je to ono ale možná jsou ještě jiné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat