Nevlastní dcera mé kamarádky jí nadává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
17.11.13 11:23
@Anonymní píše:
@pikola Já si nemyslím, že v 45 je odkecaná, ale momentálně je sma a je pochopitelně smutná, že ji m, anžel opustil po 20 letech, v tom se jí nedivím, ani nevím, nebydlím s nimi přeci, jestli dceru navádí, ale umravnit by ji měla,,,kurva,, a podob. je přes čáru.

ale houby, umravnit si ji musí otec - u toho dělá problémy. ono je klidně docela možné, že doma si kurvovat nedovolí, ale když otec proti takovému titulování vlastní partnerky nic nenamítá, tak proč by jí tak neříkala, že ano :nevim: jako osobně si nemyslím, že je to dobře, měla by mít holka nastavené hranice i od otce. byť tedy chápu, že má strach jí je nastavit, protože má špatné svědomí a strach, aby ho nezatratila už úplně - pro něj je samozřejmě lepší, když si ona svůj vztek nad jeho odchodem vybíjí na někom jiném. nicméně podle mého názoru to dost svědčí i o tom, jaký vztah má nyní ke své současné přítelkyni, ale to už je jejich problém.

mmch proč by exka měla holku navádět? holce je patnáct, je o nějakých pouhých deset let mladší, než její „náhradní mamina“, kvůli které jí otec rozboural rodinu - ono v téhle situaci to slovo leze do úst skoro samo, že ano. což tedy nic nemění na tom, že by si to holka neměla dovolit a pokud má její otec aspoň trochu úcty ke své přítelkyni, tak by jí to netoleroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.11.13 11:45

Ať si holku srovná sama kamarádka. Sice má děvče právo na jakékoliv pocity, včetně nenávisti vůči tátově nové partnerce, nicméně to je mezi otcem a jeho ex a novou, dceři nepřísluší soudit :nevim: Ať se stalo cokoliv, nyní je situace jaká je a kdyby mi takhle měla nadávat puberťačka, udělala by to jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
17.11.13 11:56
@zuzouš píše:
Ať si holku srovná sama kamarádka. Sice má děvče právo na jakékoliv pocity, včetně nenávisti vůči tátově nové partnerce, nicméně to je mezi otcem a jeho ex a novou, dceři nepřísluší soudit :nevim: Ať se stalo cokoliv, nyní je situace jaká je a kdyby mi takhle měla nadávat puberťačka, udělala by to jednou.

no otci tak yneprislusilo zdrhat:) ja se te holce nedivim. a ta slecna milenka ji nema co umravnovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.11.13 12:01
@jkra píše:
no otci tak yneprislusilo zdrhat:) ja se te holce nedivim. a ta slecna milenka ji nema co umravnovat…

otec od nás odešel kvůli máminý nejlepší kamarádce a zkusila by mě ona umravňovat, tak by těch ku-rev měla na krku stovky. Tátu jsem teda poslouchala, ale pak jsem dostala na výběr, buď jí budeš mít ráda nebo sem nejezdi. Od té doby jsem nejezdila. Mě bylo 12 a teď je mi 26 a viděla jsem madame dohromady asi 8×. Nesnesu ji ani dneska, ale do ku-rev bych jí už nevynadala. Jsem dospělá. Prostě se nenavštěvujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
17.11.13 12:07
@mejdylko píše:
otec od nás odešel kvůli máminý nejlepší kamarádce a zkusila by mě ona umravňovat, tak by těch ku-rev měla na krku stovky. Tátu jsem teda poslouchala, ale pak jsem dostala na výběr, buď jí budeš mít ráda nebo sem nejezdi. Od té doby jsem nejezdila. Mě bylo 12 a teď je mi 26 a viděla jsem madame dohromady asi 8×. Nesnesu ji ani dneska, ale do ku-rev bych jí už nevynadala. Jsem dospělá. Prostě se nenavštěvujeme.

jiste.div nemame slecnu litovat ze? udelala paseku v nekolika zivotech a ted je za chudaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.11.13 12:09
@Anonymní píše:
@sagina Kamarádce je 26, své dítě ještě nemá, zápasí s dcerunkou.
Byly v Itálii a bylo to peklo, holčina ji odmítla půjčit mazací krém s faktorem 50, že ho má na citlivou ple´t na obličeji, tak si kamarádka musela koupit svůj za 17€!

tak pred tim jsem to jeste chtela komentovat, ted uz ne. Chlap si ho jednou pustil na spacir a vyfasoval dve pubertalni dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.11.13 12:13
@digi_v píše:
8o ve 45 už nemá nárok jo? 8o

proto si myslim, ze to nepise kamaradka kamaradky, ale dotycna osobne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.11.13 12:15

Nikdo z nas ale nevi, jestli puvodni manzelka otce z rodiny nevyštěkala, takze az tak moc nadavat byste ji nemusely, devcata. I vas jednou muze zivot hodit do naruce chlapa s minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n.evill
17.11.13 12:27

Hele, ze ta tvoje nevlastni dcera je neter lenky odsud, viz. Mnohe diskuze zde o tom jak jeji neter nesnasi otcovu novou mladou kxxvu. Najdi si zde diskuze a :D pokecejte spolu

• Citovat
  • Upravit
3175
17.11.13 12:37
@sagina píše:mmch proč by exka měla holku navádět? holce je patnáct, je o nějakých pouhých deset let mladší, než její „náhradní mamina“, kvůli které jí otec rozboural rodinu - ono v téhle situaci to slovo leze do úst skoro samo, že ano. což tedy nic nemění na tom, že by si to holka neměla dovolit a pokud má její otec aspoň trochu úcty ke své přítelkyni, tak by jí to netoleroval.

Nevim, nejsem v situaci ex a doufam, ze nebudu…ale ja jsem od mala poslouchala jaka je ta tatova zena ku.va, kamaradky i kamaradi z rozvedenych manzelstvi to meli jak pres kopirak. Mam proste pocit ze zhrzena zena / matka toto prenasi na deti at to ventiluje vic nebo min. Nechci tim urazit rozvedene maminy…jen si proste myslim, ze sposta z nich prenasi svoji nas. anost na decka. :nevim: Ale. treba je to v tomto pripade jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n.evill
17.11.13 12:45
@jakuve píše:
Nevim, nejsem v situaci ex a doufam, ze nebudu…ale ja jsem od mala poslouchala jaka je ta tatova zena ku.va, kamaradky i kamaradi z rozvedenych manzelstvi to meli jak pres kopirak. Mam proste pocit ze zhrzena zena / matka toto prenasi na deti at to ventiluje vic nebo min. Nechci tim urazit rozvedene maminy…jen si proste myslim, ze sposta z nich prenasi svoji nas. anost na decka. :nevim: Ale. treba je to v tomto pripade jinak.

No jo a furt lepsi nez aby do nich matky klavirovaly ze je kurevnik jejich oec (coz by byla sice pravda, tady jde o ppravdu o nej, kdyby nezdrhnul se zakladatelkou zdrhl by s jinou) ale rikat decku takovou pravdu vztah ptec-dite asi zabije…

• Citovat
  • Upravit
3175
17.11.13 12:50
@n.evill píše:
No jo a furt lepsi nez aby do nich matky klavirovaly ze je kurevnik jejich oec (coz by byla sice pravda, tady jde o ppravdu o nej, kdyby nezdrhnul se zakladatelkou zdrhl by s jinou) ale rikat decku takovou pravdu vztah ptec-dite asi zabije…

Kdyz ja si myslim, ze zensky nadavaji na zensky ne kvuli tomu, aby udrzely vztah otec - dite, ale z proto, ze obvinuji opravdu ty zeny. A pritom na vztah / sex / neveru, jsou vzdy potreba dva…Ale to je jina kapitola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.11.13 12:51
@jkra píše:

Já se holce taky nedivím, může si cítit nenávisti, jak uzná za vhodné. Ale má milenka povinnost nechat si nadávat od pubošky? V první řadě odešel od rodiny otec. Copak žádná ženská nemá právo dát najevo i ženáčovi, že se jí líbí? Nikdo ho nenutí, aby na to reagoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
17.11.13 12:55
@AniNevim píše:
Nikdo z nas ale nevi, jestli puvodni manzelka otce z rodiny nevyštěkala, takze az tak moc nadavat byste ji nemusely, devcata. I vas jednou muze zivot hodit do naruce chlapa s minulosti.

ona právě píše, že odešel kvůli ní. V tom prvním příspěvku je to tam zabordelené, ale je to tam.
Kdyby se jednalo o nextku, co nerozbila rodinu, tak bych síru neplivala a byla bych jednoznačně na její straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.11.13 12:56
@AniNevim píše:
proto si myslim, ze to nepise kamaradka kamaradky, ale dotycna osobne :jazyk:

jo, to mě taky hned napadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek