Nevlastní dcera mé kamarádky jí nadává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
17.11.13 17:55
@Sepishka píše:
Chlap od rodiny neni chlap s minulosti ale s dost jasnou soucasnoti ;)

ano ano… u me se to zkomolilo v jeden prispevek. Myslela jsem to tak, ze pokud si nekdo zacne s davno rozvedenym chlapem, ktery ma deti a zhrzenou ex, tak i tak se muze stat, ze deti budou stvany jak proti otci, tak proti nove zene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.11.13 17:57
@jakuve píše:
Promin, ale vztah mel ona a predpokladam (mozna se mylim), ze ona ne. Za tohoto predpokladu je on, ktery ma mit nejakou zodpovednost, ona nema zavazky. Tak proc by mela byt zla ona??? 8o :roll: Jak jsem psala predtim, tak na sex jsou potreba dva dobrovolnici. A nepredpokladam, ze ta fena znasilnila tohl chudacka a on pak pod pohruzkou smrti odesel od rodiny :roll:

je to o uhlu pohledu a v zivote nikdy neni vse monochromni. Ani jsem tak kategoricky nemyslela svuj prispevek. Ona i ta šeď ma mozna 50 odstinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
17.11.13 18:02

@MarkétkaBeruška kamaradce je 26, ex manzelce 45, takze chlap bude tak nejak podobne jako ex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
17.11.13 18:31
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Otci tak neříká. NIKDO nemá takové výrazy používat. Kamarádka byla příčinou rozvodu po 20 letech manželství. Víc asi není, co dodat.

8o 8o 8o po 20 letech už je to jako v pořádku? To je jako omluva? 8o

Ze srdce ti přeju, abys poznala chlapa, se kterým budeš i po 20 letech manželství šťastná a vzpoměla si pak na tenhle svůj výrok - věřím, že pak ti dojde, cos napsala za volovinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.13 18:44
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Macechu nenávidí, protože odvedla tatínka, kterého miluje a maminka je smutná.

Může nenávidět třeba koho chce a pořád se může chovat slušně. Ta holka má chování jako kanál. Tohle se nedá omluvit. Ať si zanadává za rohem a u táty ať drží hubu, když už se tedy s macechou nemůže bavit. Rodiče se rozešli a basta. Není to hezké, nikdo z toho nemá radost, ale na oběšení to není. Pokud ta holka nemá tu slušnost v sobě, tak ji prostě nemá. Asi ji to nikdo nenaučil. A podepsali se na ní oba rodiče a vychovali z ní burana.

• Citovat
  • Upravit
20557
17.11.13 18:49

A to kamarádka nemůže,,paňárka,, srovnat osobně? Musí žalovat po okolí? Mě říct nevlastní dítě, že jsem kurva, tak jede jako namydlený blesk a do bytu by mi už nevkročila.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.13 23:36

Jedna vlastní zkušenost.. ženu mého ex nemám ráda nikdy jsem o ní doma ale nemluvila ošklivě před dětmi - tolik hrdosti mám..a že bych mohla..ale nedělala.. přesto syn - tehdy 13 odmítl s tou ženou komunikovat navštívit a poznat ji.. ony ty děcka nemusí být právě navedený - mají svou hlavu…
zde bych viděla chybu v komunikaci na straně otce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 23:51
@zuzouš píše:
Já se holce taky nedivím, může si cítit nenávisti, jak uzná za vhodné. Ale má milenka povinnost nechat si nadávat od pubošky? V první řadě odešel od rodiny otec. Copak žádná ženská nemá právo dát najevo i ženáčovi, že se jí líbí? Nikdo ho nenutí, aby na to reagoval :nevim:

Takze ja budem robit oci na zenateho tak dlho, az on nakoniec podlahne, ale zla nie som ja, ale on, ze bol slabsi a nevydrzal odolavat? 8o 8o 8o 8o Uz sa tej rozvodovosti/rozchodovosti nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 23:54
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Otci tak neříká. NIKDO nemá takové výrazy používat. Kamarádka byla příčinou rozvodu po 20 letech manželství. Víc asi není, co dodat.

Toz v tom pripade jej nenadava, len nazyva skutocnost pravym menom :oops: Teda, este by jej mohla hovorit milenka mojho otca, ale je to ponekud dlhe, a ked na to existuje kratke a vystizne slovicko :think:

Jedno leto sused u babicky na dedine nevestu nenazval inak ako „nasa kurva“. Ale on to nepouzival ako nadavku, skor ako terminus technicus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.11.13 07:20

@AngelLilly hmm, tak to si myslím že v kamarádce vidí v uvozovkách také mladou holku a atk si to dovolí, není pro ni autorita, chtělo by to aby jí ukázala že ona je dospělá, a bude jí poslouchat, že přece nejsou kamarádky…i když by to bylo fajn

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
18.11.13 08:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Toz v tom pripade jej nenadava, len nazyva skutocnost pravym menom :oops: Teda, este by jej mohla hovorit milenka mojho otca, ale je to ponekud dlhe, a ked na to existuje kratke a vystizne slovicko :think:Jedno leto sused u babicky na dedine nevestu nenazval inak ako „nasa kurva“. Ale on to nepouzival ako nadavku, skor ako terminus technicus :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Kobliha51
18.11.13 08:09
@Bábi Zlopočasná píše:
Toz v tom pripade jej nenadava, len nazyva skutocnost pravym menom :oops: Teda, este by jej mohla hovorit milenka mojho otca, ale je to ponekud dlhe, a ked na to existuje kratke a vystizne slovicko :think:Jedno leto sused u babicky na dedine nevestu nenazval inak ako „nasa kurva“. Ale on to nepouzival ako nadavku, skor ako terminus technicus :nevim:

Je hezké, když se v rodině mluví tak, jak jim zobák narostl. Když je někdo poslouchá, tak je mu hned jasno, co je to za lidi. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11370
18.11.13 08:35
@Kobliha51 píše:
Je hezké, když se v rodině mluví tak, jak jim zobák narostl. Když je někdo poslouchá, tak je mu hned jasno, co je to za lidi. :pankac: :pankac: :pankac:

mě taky babi řiká děv-ko a nemyslí tim opravdu děv-ku. Používá to pro výraz třeba když si myslí, že jsem udělala něco vyčůraně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
18.11.13 09:13

@mejdylko

No třeba babi není gramotná a třeba neví, co to slovo vlastně znamená. Pokud je jí více než 80 a vyrůstala někde, kde je nějaké nářečí, je to možné. Jinak přiměřeně inteligentní ženská i ve starším věku a za předpokladu, že není zatížena nějakou psychickou poruchou, by takové slovo, jako oslovení své vnučky,
neměla používat. Ale i já znám ženy, které používají peprnější slovník, ale většinou jen při povídání třeba o někom, na koho mají vztek. Neznám takovou, která by oslovovala své děti a nebo vnoučata sprostými slovy. Neznám.

• Citovat
  • Upravit
18.11.13 09:16

@Kobliha51 tak ten sused uz tiez nebol najmladsi rocnik, a pretoze nevesta nebola vzorom cnosti a bolo to verejnym tajomstvom, tak si myslim ze to oslovenie bolo vyrazom rezignacie. Ziju na dedine pod 300 obyvatelov.

U pubertacky myslim, ze ide o zlost na zensku, kvoli ktorej nema otca doma, a kvoli ktorej sa zmenil skoro cely jej zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí