Nevolnost v těhotenství - pachuť v ústech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.7.21 13:11

@AH

Díky! Citronové bonbony si zajdu koupit, snad to trochu zabere. 8o Čeká mě za 12 dní screening tak snad to dobře dopadne. Předevčírem jsem přes angel sound našla poprvé mimčo tak mi to udělalo radost a posílilo mě to. :D Ale i tak to je peklo, v prvním těhotenství mě hrozně trápily záda a kyčle (a taky podle toho vypadal porod 8o :roll: ) to naštěstí teď není, ale nejsem si jistá jestli bych si to raději nevyměnila protože vstávat s tím že mi je na umření a jít spát se stejným pocitem je na houby. :mrgreen:

@P4ja

Díky, zkusím si Birell koupit. Akorát mám strach abych pak nepotřebovala celý kamion. :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
1932
1.7.21 13:13

Já mám skoro to samé, jen nezvracim. Bojuji s tím už od začátku těhotenství teď jsem v 36 týdnu a stále to nepolevuje. Chvíli mi zabíralo Renie, ale asi jen měsíc. Jinak jsem dostala tip na žvýkání čerstvého zázvoru, ale ten nesnáším tak jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 13:14

@karmen1

No to mi ani neříkej! 8o Zázvor mám ráda, je fakt že je hodně aromatický a tak by to mohl přebít, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
29
1.7.21 13:26

A co kávu po malých dávkách teda i s mlékem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.7.21 14:10
@Anonymní píše:
@karmen1No to mi ani neříkej! 8o Zázvor mám ráda, je fakt že je hodně aromatický a tak by to mohl přebít, děkuji.

Jo hele, ten zázvor není špatnej, já si ho najemno nakrájenej házela do vody a tu jsem pila :) dělala jsem to i v prvním těhotenství, trochu mi uklidňoval žlučník (to su zas vděčná že ten mě teď netrápí, s tím jsem si užila taky důkladně :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
1.7.21 14:53
@Anonymní píše:
@Fiducia

Colu, džus nebo cokoli bych si dala strašně ráda ale pak je ta pachuť ještě horší. :mrgreen: A ten nanuk to je pravda! To mi taky sem tam pomůže ale to bych se musela jíst nonstop. :lol: Dcera teda sní všechno, spíš jsem ještě nenarazila na nic co by nesnědla. :mrgreen:

@Kriss Tina

Tím že jsem byla zvyklá fakt každý den vařit polévku i hlavní jídlo tak mi přijde že dceru strašně zanedbávám protože poslední dobou nedělám nic jiného než že si objednáváme. 8o Ale je fakt že není aspoň o hladu. :D

Jo, to jsem pak zapomněla! Zkus Rennie, nebo Gaviscon na tu pachuť, to zní jako vrácený žaludeční šťávy. Hodně těhotných nedá dopustit na uhličitan vápenatý z drMaxe, takový ovocný pastilky. Jsou dobrý, ale na mě nafungují :lol:

Jinak bych teda raději jedla klidně furt, než abyi bylo blbě :oops:

A teda jedlíka závidím :potlesk: Zkus zapečené těstoviny, vajíčko, sýr, zelenina, dhal s rýži, jen třeba římský kmín, kurkumu a sůl. Placky z luštěnin, k tomu zeleninu, boloňské špagety - červená čočka, mrkev, rajčata, oregano, slaný koláče, rizota,… To považuju za rychlé a bez zápachu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.7.21 22:07

Ahojda, me pomahalo zvykat- cucat vetrove bonbony. Pit neslazenou vodu a nejvic tu kyselou chut u mne delalo sladke. Nezbyde ti nic jineho nez to prekonat. Mela jsem to cca do 16 tydne, a vecne mi z toho bylo na zvraceni a bylo jedno jestli rano-vecer… 🙈 jsem stastna ze je to za mnou, hoodne dlouho mi bylo spatne. Vse povolilo kolem 18. Tydne. Myslela jsem ze to odezni driv, ale nektere zeny to maji cele tehotenstvi.
Me zachranily vetrove zvykacky. At te to brzy prejde :srdce: ( jedla jsem casto a hlavne suchy rohliky ale malinko, aby nebyly kysele stavy..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí