Nevychované matky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
946
3.5.17 19:56

Nevychované matky

Holky, co myslíte existují nevychované matky?
Slyšela názory od lidí, kteří sami nemají děti, že my matky jsme nevychované a děsně otravujem okolí svými řvoucími dětmi. Chodíme do podniků, dáváme svým dětem na hraní pečivo nebo jiné věci. Necháme je všude lítat a ječet, co hrdlo ráčí, přitom si lakujeme nehtíky.

A ještě jedna otázka: Změnil se váš pohled na mateřství a děti po té, co jste je samy měly? Osobně můžu říct, že když se člověk stane matkou, leccos pochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
3.5.17 19:59

Dítě není pupek světa. Uřvané obtěžující děti - realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
3.5.17 20:00

Ano, některé matky by potřebovaly vychovat. Sana mám děti dvě. Něco bych pochopila, ale rozcapenost některých nezná mezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
3.5.17 20:01

Můj pohled se moc nezměnil. Za mě ano, existuji i nevychované matky, ale přijde mi, že je jich tak nějak stejně, jako nevychovaných bezdětných, nebo nevychovaných důchodců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.5.17 20:01

Tak asi takhle. Od ty doby, co mam dite, jsem k tomuhle daleko tolerantnejsi a mam celkem pochopeni :-) jak v obchode mi taky dcera v roce a trictvrte litala mezi stojanama a fakt mi to jedno nebylo, ale ja si chtela koupit aspon teplaky na doma, no a co myslis, nemela jsem sanci :-D do restaurace jsme v te dobe s ni taky chodili, na dovoleny, litala tam. Potrebovali jsme se behem vyletu najist. Jeden jedl a druhy ji mel na starost. Proste s detma je to jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
3.5.17 20:03

Existuji nevychovana decka i nevychovani dospeli, matky nevyjimaje. Nevychovane matky si zhusta mysli, ze jejich decko je pupek sveta. Neni.

• Citovat
  • Upravit
946
3.5.17 20:04

Také si říkám, že to co je vnímáno jako nevychovanost, vlastně není sobeckost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26241
3.5.17 20:05

Ano, existují nevychované matky a nevychované děti. Stejně jako nevychovaní bezdětní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
3.5.17 20:05

@Pomka Ja bych to rekla tak. Ty deti jsou vesmes vsechny podobne, nektere jsou tedy vic vycepovane, ale proste od prirody jsou deti zive. Ale schudnost techto deti pro okoli dela reakce dospeleho. Pokud clovek vidi, ze rodic dite usmernuje, tak snese urvane dite lepe nez v pripade, kdy rodic sedi a dela, ze se ho problem netyka. Takze za me ano, existuje rada lidi, kteri by potrebovali dovychovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.5.17 20:06

Děti zatím nemám a opravdu mi někdy přijde, že rodiče (nejen matky) si své děti neumějí zkrotit.. nechají je lítat, kde se jim zamane, řvát atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.5.17 20:07

Podle mě je člověk buď tolerantní - vychovaný nebo bezohledný a nevychovaný. Je jedno jestli je to matka nebo kdokoliv. Ale ano občas se člověk setká s někým, kdo děti nemá a dost ho ty cizí obtěžují i kdyby byly normálně vychované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
3.5.17 20:07

Pár nevychovaných matek jsem už potkala :D mě dostávaj ty prokojící co vystrčí celou kozu kdekoliv a kdykoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
3.5.17 20:09
@Liz píše:
Pár nevychovaných matek jsem už potkala :D mě dostávaj ty prokojící co vystrčí celou kozu kdekoliv a kdykoliv :lol:

Tuhle jedna postrikala vitraz v restauraci. Jako dobry, alespon me presla chut na snicl.

• Citovat
  • Upravit
14642
3.5.17 20:10
@Izumi Miyako píše:
Holky, co myslíte existují nevychované matky?
Slyšela názory od lidí, kteří sami nemají děti, že my matky jsme nevychované a děsně otravujem okolí svými řvoucími dětmi. Chodíme do podniků, dáváme svým dětem na hraní pečivo nebo jiné věci. Necháme je všude lítat a ječet, co hrdlo ráčí, přitom si lakujeme nehtíky.A ještě jedna otázka: Změnil se váš pohled na mateřství a děti po té, co jste je samy měly? Osobně můžu říct, že když se člověk stane matkou, leccos pochopí…

Ano, některé matky jsou nevychované, a proto nemůžou vychovat řádně ani svoje děti. To je podobné, jako jsou nevychovaní někteří pejskaři, případně důchodci. Všechno je v lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
3.5.17 20:11

@Poison Eve :mrgreen: :mrgreen: :,( no je to hrůza někdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...