Nevychované matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30950
3.5.17 20:35

@SlečnaDahlia Tak uprime, kojim pomerne dlouho a stale sva prsa beru za soucast me osoby a ne za krmivo pro dite. Kdyz kojim, tak pouze v ustrani. Kdyz davam diteti presnidavku, tak tu dam klidne uprostred kavarny. Presnidavku klidne postavim na stolek, ale ja se nikde nerozvaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.5.17 20:35
@anupati píše:
@lucenka Koberce mame.No ona si pani stezuje bezne treba I na to, ze na chodbe cvakaji vypinace a tak…Nebo na pani pred nama, ze si susi na balkone vyprane pradlo :nevim: Proste problem se vsim. Domaci tu bydlela a pry z ni I brecivala, jak se do ni poustela, kvuli ruznym vecem.No rekla nam tuto lahudku az jsme byli nastehovani.

jej tak to musí být „skvělé“ bydlení… přeju ať máte brzy dostavěno a klid :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2505
3.5.17 20:36
@Pomka píše:
A to je ono. Takovy 18.mesicni dite obvykle tezko zkrotis :-D nevysvetlis mu to. Jedine ho privazat k zidli.

My už teda máme příští pátek 24měs :D Ale teda to je taky něco se s ním domluvit.. Přijdu si venku jako bachař/dozorce.. Přijde mi, že po něm jen řvu, neustále kárám, tahám, dávám na zadek (zaslouženě s vysvětlením, za co dostal) No chce to dávnu trpělivosti pro všechny

Ale je rozdíl aspoň něco dělat a zakročit.. a nedělat nic.. jak vidím, že někdo nic nedělá a nevšímá si toho co jeho dítě vyvádí tak mě škube v ruce :D a liskala bych tomu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
3.5.17 20:36
@zrcadlo píše:
Jo, o člověku, který nechá dítě ječet třeba v obřadní síni, lítat s rozdrobeným a opatlaným rohlíkem v obchodě s oblečením, nebo klidně předbíhat všechny ve frontě na skluzavku v dětské herně, zatímco má u kafíčka zabořené oči např. do mobilu, bych řekla, že je nevychovaný. A je úplně jedno, jestli tam s ním bude máma, táta, babička…

Tak to taky nedam, ac se povazuji za tolerantni osobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.5.17 20:37
@neumisa píše:
velmi se ti omluvuju, drahá :oops: vidět tebe mi nevadí :pankac: :mrgreen:
:lol: :* děkuji srdečně :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.5.17 20:38
@SlečnaDahlia píše:
Ale jasně, že se tak dá kojit. Může si ta žena třeba i rovnou vlézt do nějakého kojícího pytle, všichni víme, že žijeme v době, kdy se nahota absolutně netoleruje. Vážně mi přijde problematičtější myšlení lidí, kteří očumují cizí ženský při kojení (protože taky si tak chodím světem už nějaký ten pátek a abych třeba v restauraci přichytila nezakrytou kojící maminku „při činu“, tak se na ni musím jo soustředit), než matky, která spontánně narve do pusinky řvoucímu mláděti prso, aniž by se rozpomněla řádně zakrýt.

jo, chápu, je těžké pochopit, že to prostě jde decentně, ale chce to trochu snahy. Ne každý je zvědavý na cizí cecík. A ne každá matka ho vystaví na odiv. Ale když už vystavuje, musí počítat i s negatovní reakcí.

Příspěvek upraven 03.05.17 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
@Paola21 píše:
No koukat v restauraci na nahý prsa cizí ženský? Nebo i jinde? Mně přijde, že nějaké matky to dělají schválně, pořádně se vyvalí, sednou si někam do prostoru, aby bylo pořádně vidět, že ony jsou ty matky a ony mají právo vytáhnout prso a kojit kdykoli a kdykoli a kdyby je někdo upozornil, jestli by to nemohly dělat decentněji, tak to berou jako diskriminaci. Kojení beru jako intimní činnost a tohle nechápu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@Paola21 píše:
No koukat v restauraci na nahý prsa cizí ženský? Nebo i jinde? Mně přijde, že nějaké matky to dělají schválně, pořádně se vyvalí, sednou si někam do prostoru, aby bylo pořádně vidět, že ony jsou ty matky a ony mají právo vytáhnout prso a kojit kdykoli a kdykoli a kdyby je někdo upozornil, jestli by to nemohly dělat decentněji, tak to berou jako diskriminaci. Kojení beru jako intimní činnost a tohle nechápu.

No, já třeba v restauraci koukám do svého talíře nebo na svou drahou polovičku. Záběr na zkoumání cizích prsou mi nějak nezbývá. Možná proto to nechápu ;) A jasně, že můžou být tak nějak přirozeně demonstrativně kojící typy, stejně jako jsem zažila maminku, co v jednom ubytovacím prázdninovém zařízení před kabinkami ve sprchách stáhla dítěti podělanou plínu a naprosto suverénně ji mrskla na zem, takže obsah byl jednak řádně cítit, jednak nádherně vidět :poblion: Ale ne, vážně mi nedochází, proč bych měla mít osypky z toho, že uvidím cizí odhalenou kozu při kojení. Neodhalila bych (sama ani plně kojící nemám moc co vyvalit :mrgreen: ), ale nevidím důvod řešit jiný prsa než svoje či partnerčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
3.5.17 20:39
@SlečnaDahlia píše:
Ne proto, že je matka, tak musí kojit, ale musí kojit nejspíš proto, že to dítě má hlad. Spíše si myslím, že je problém v lidech, kteří fakt tak strašně řeší cizí poodhalené ňadro. Pokud mi někdo zrovna nepleskne obří kozou v restauraci po talíři,tak fakt nevidím důvod, proč by mi mělo poodhalené ňadro nebo (nedejbože!!!) bradavka na tu milisekundu, než si ji děcko strčí do pusy, vadit v jakémkoliv veřejném prostoru.
:lol: :lol: :lol: :lol: Jsem se málem poč. rala!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.5.17 20:39

Asi zalezi na vychove, muj dvouletak si nedovoli na verejnosti delat nejake vetsi scney, jako jasne ne vzdy je dokonaly, ale staci na nej houknout nebo pochovat a je klid a kdyz se neuklidni tak misto opoustim a je jedno jestli sem na detskem hristi nebo v restauraci a priste uz vi, ze kdyz chce nekde byt tak musi byt vklidu… myslim ze mam k nevychovanym detem postoj stejny at sem nebyla matka nebo jsem, kdyz vidim matku jak tahne rvouci dite z obchodu protoze mu nekoupila co zrovna chtelo tak kroutim a hlavou a rikam si kde udelala ve vychove chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
3.5.17 20:40
@neumisa píše:
jo, chápu, je těžké pochopit, že to prostě jde decentně, ale chce to trochu snahy. Ne každý je zvědavý na cizí cecík. A ne každá matka ho vystaví na odiv. Ale když už vystavuje, musí počítat i s negatovní reakcí.Příspěvek upraven 03.05.17 v 20:39

Ne, není těžké pochopit, že to „jde decentně“. Já jen prostě nechápu, co je tak zatraceně pobuřujícího na tom „nedecentním“ kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
3.5.17 20:40

@neumisa Cecik jo? To uz je lepsi ta koza :lol: :lol: :lol:
Jinak u nas se rika i cecky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.5.17 20:41
@SlečnaDahlia píše:
Ne, není těžké pochopit, že to „jde decentně“. Já jen prostě nechápu, co je tak zatraceně pobuřujícího na tom „nedecentním“ kojení.

Nás to cizí prso prostě nezajímá, chápeš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
3.5.17 20:41
@lucenka píše:
@Andrea.Tom a proč by ho tam měli pouštět? Oni si tam hráli, tak snad můžeš svému dítěti vysvětlit, že může chvíli počkat, až vylezou :nevim: to samé s lezením na skluzavku, tohle dělala snad většina z nás v dětství. Spíš jde o to, že mají mít přednost děti, které se normálně klouzají.

Hele ted jsem byla v podobne situaci a kdyz to nekdo obsadi na hodinu, tak to ok neni. Dcera tam jen nakoukla, ze domecek a chlapecek ji placl po obliceji…tak to mi ok neprijde.Ja jsem tam dalsi hodinu hlidala cizi deti, I kdyz moc dobre maminka slysela moji dceru, ze ji chlapec bije, tak reakce nula. I kdyzz domku odesel a vlezla tam dcera, tak setam nacpal a zas ji placal a vyhazoval…takze stridani nula. Tudiz jsem to korigovala ja a kluka jsem xkrat okrikla, i s tim, jak zachazel s vecma.Ja si s kamoskou rekla par vet, maminky techle vylupku v klidu u kaficka :nevim: No a maly to zavrsil tim, ze mi zacal rikat Pani ucitelko :lol: No asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.5.17 20:42
@SlečnaDahlia píše:

tak jako je to tobě lhostejné tak jiný člověk má ty hranice studu a intimity jinde…zkus to prostě přijmout, že jsou lidé kteří nechápou potřebu vyvalit celý prs a jednou jsem viděla i oba 8o a je jim to nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová