Nevychované matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
3.5.17 21:07
@adam75 píše:
@Adrasteia na koupaliště jdeš s tím, že tam budou lidé svlečení. Do restaurace nebo obchodního centra s tímto vědomím většina lidí nechodí.

Já vím, to je pravda, ale pokud mi to nevadí na koupališti, tak mi to přece nevadí ani v obchoďáku, ne? Dejme tomu, chápu nějakou luxusní restauraci, ale na rovinu - kolik matek chodí natrvrdo kojit do skvělých restaurací, kde za svitu svíček večeří uhlazené páry ve večerním? Pokud bychom se bavili o hospodě, tak mě více pohoršují umělé kytky a reklamní ubrusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
3.5.17 21:08

Já nějak nechápu tu agresivitu vůči matkám kojícím na veřejnosti, a ještě k tomu od ženských? Tak když vám to tak vadí, nezírejte na to. Existují přeci mnohem horší věcí. Taky jsem na veřejnosti výjimečně nakojila, někde v klidu, ale tehdy jsem ještě netušila, co to proboha dělám :-) teď už bych se asi bála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 21:08
@jdukolem píše:
jééé ahoooj :mavam:
jsem tě neviděla ani nepamatuju

kde jsou všichni dobří rodáci :think: koukám nikde nikde nikdo, všude samé vážná témata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
3.5.17 21:09

Je mnoho nevychovaných matek, dcer, otců, strýců, dědečků. To je fuk. Baví mě, jak často slýchám remcání na současnou generaci nevychovaných spratků… To za nás nebylo… no jo, ale kdo teda asi ty spratky asi tak blbě vychoval??
:nevim: :nevim: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
3.5.17 21:11
@lucenka píše:
ale to je normální, že ten klučík nechtěl být s holčičkou rušený. Pochopíš, až budeš mít starší dítě ;) to mu totiž taky nebudeš pořád za zdkem a třeba se bude chtít před holkou předvíst a nebude chtít být rušený.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no takhle daleko o tom zatím nepřemýšlím :mrgreen: :mrgreen:
Ale v konkrétní situaci mi prostě jejich „jednání“ vadilo :D Stačilo by říct „jdi pryč“ ale ne násilím do dítěte žďuchat a vhánět.. Tak jsem je pak vyhnala já :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@kouřící králík píše:
kde jsou všichni dobří rodáci :think: koukám nikde nikde nikdo, všude samé vážná témata :think:

jooo holka je nějaké období útlumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Sabinka píše:
Já nějak nechápu tu agresivitu vůči matkám kojícím na veřejnosti, a ještě k tomu od ženských? Tak když vám to tak vadí, nezírejte na to. Existují přeci mnohem horší věcí. Taky jsem na veřejnosti výjimečně nakojila, někde v klidu, ale tehdy jsem ještě netušila, co to proboha dělám :-) teď už bych se asi bála :-)

já na to fakt nezírám, ale vadí mě to. U jídla promiň, ona obtěžuje mě. Je to nechutné, chci se v klidu najíst, ne se nechtěně dívat na její obří cecíky.
Výjimečně je výjimečně, to chápu, ale když si sednu k obědu ona přisedne a tasí, tak jaksi mě to vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
3.5.17 21:12
@cecetka píše:
Za moceni na verejnosti je u nas taky pokuta. Nevim teda jestli treba v parku, ale obchcavani budov ano. Je to znecistovani verejneho prostranstvi.

Zajímalo by mě, kolik těch pokut za očurávání budov u nás už udělili. Tipla bych si, že hooodně málo. Není totiž nikdo, kdo by to řešil. V Německu kvůli tomu obchází speciální hlídky a zrovna za to čůrání vyberou denně docela dost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Andrea.Tom píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no takhle daleko o tom zatím nepřemýšlím :mrgreen: :mrgreen:
Ale v konkrétní situaci mi prostě jejich „jednání“ vadilo :D Stačilo by říct „jdi pryč“ ale ne násilím do dítěte žďuchat a vhánět.. Tak jsem je pak vyhnala já :D :D

ale tvoje dítě zase mohlo pochopit, že ho tam nechtějí, když před ním zavřeli dvířka

• Citovat
  • Upravit
@jdukolem píše:
jooo holka je nějaké období útlumu…

je to tady nějaký zaprdědný ;) :dance: :dance: staré dobré časy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.5.17 21:13
@adam75 píše:
@Kriss Tina neboj, tohle řvaní klidně ještě může přijít i u vás. Kde tedy myslíš, že udělala při výchově chybu?

Tu chybu prave nevim, ja bych se toho rada vyvarovala, od nas z rodiny zadne dite takove nebylo, kdyz se reklo ne, znamenalo to ne a deti brzo pochopili, ze krikem si nic nevydupou. Myslim ze je to hlavne v rozmazlovani toho ditete, kolikrat matka radsi koupi co dite chce nez aby ji zaclo v obchode delat scenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
3.5.17 21:15
@lucenka píše:
ale tvoje dítě zase mohlo pochopit, že ho tam nechtějí, když před ním zavřeli dvířka

nemá ještě ani dva roky :) a spíš ho děti berou. ještě se nesetkal s tím, že by ho někde někdo nechtěl :D to bylo spíš poprvé co to poznal :D ale ještě mu to tak nevysvětlím, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
3.5.17 21:16
@Sabinka píše:
Já nějak nechápu tu agresivitu vůči matkám kojícím na veřejnosti, a ještě k tomu od ženských? Tak když vám to tak vadí, nezírejte na to. Existují přeci mnohem horší věcí. Taky jsem na veřejnosti výjimečně nakojila, někde v klidu, ale tehdy jsem ještě netušila, co to proboha dělám :-) teď už bych se asi bála :-)

Tak, ale proti tomuhle tu myslím nikdo nic nemá. Nakojit někde v klidu, a tasit odhalené prso uprostřed restaurace je podle mě rozdíl. Jaká agresivita, ještě jsem se nesetkala s tím, že by takovou matku někdo byť jen upozornil na nevhodnost jejího chování. Všichni většinou decentně mlčí a myslí si své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.5.17 21:17
@Andrea.Tom píše:
nemá ještě ani dva roky :) a spíš ho děti berou. ještě se nesetkal s tím, že by ho někde někdo nechtěl :D to bylo spíš poprvé co to poznal :D ale ještě mu to tak nevysvětlím, že

a právě proto máš být takhle malému dítěti za zadkem a hlídat si ho ;)

• Citovat
  • Upravit
2505
3.5.17 21:20
@lucenka píše:
a právě proto máš být takhle malému dítěti za zadkem a hlídat si ho ;)

Ano, přesně to dělám ;) Bohužel jsem na konci dalšího těhotenství a všude už za ním nevlezu.. Ale těším se až to panděr půjde dolů, zase za ním budu běhat snad jak laňka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová