Nevytáhne všechno mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2031
24.11.21 18:38
@Anonymní píše:
Máte holky pravdu, moc děkuji. Cevky tu mám, kdyby mléko z prsu neslo, ale uspavam ještě holku a někdy ty večery jsou dost náročné.. Holka než usne, někdy trvá i přes dvě hodiny.. A pak chlap, že tu je po večerech sám.. Chápete me🙄. A aby toho nebylo málo, dcerka chce dělat blbustky a já nemůžu, ptz syn je pořád na prsu a ona pak se vzteka, pláče.. Tak je to někdy na palici 🤦‍♀️. Moc děkuji, dali jste mi energii v tom pokračovat a nevzdávat to 😇

Uspávám saršího max. 30 min. Na dýl prostě nemám čas. Pokud neusne, nemůžu se s ním jednoduše válet v posteli dvě hodiny. Tak holt se zkusí usínání později :nevim: Ale tak to už jsem vysledovala, kdy tak usíná. Takže do 20 min. usne (většinou), mimino má zatím otec.

Měl dost pochopení pro to, že jaksi dočasně moc společných večerů nebude. Pak jsem uspala mimino a většinou usínala s nima. Jednak jsem byla KO, jednak jsem se neodvážila je nechat spolu samotný. Oba se dost budili. Tak v půl roce jsem zase začala mít večery s mužem, pokud byly dobrý dny.

Příspěvek upraven 24.11.21 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
24.11.21 18:41

Neuspavej starší 2 hodiny, to bych nedělala, ani kdybych ten čas měla. Ať jí uspí tatínek, ty mezitím nakoujis miminko a máte s mužem večer pro sebe a nebude si stěžovat, ze je sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
24.11.21 20:06
@Anonymní píše:
Máte holky pravdu, moc děkuji. Cevky tu mám, kdyby mléko z prsu neslo, ale uspavam ještě holku a někdy ty večery jsou dost náročné.. Holka než usne, někdy trvá i přes dvě hodiny.. A pak chlap, že tu je po večerech sám.. Chápete me🙄. A aby toho nebylo málo, dcerka chce dělat blbustky a já nemůžu, ptz syn je pořád na prsu a ona pak se vzteka, pláče.. Tak je to někdy na palici 🤦‍♀️. Moc děkuji, dali jste mi energii v tom pokračovat a nevzdávat to 😇

Nebo trošku holku očůrej, tak jsem to dělala já- oba jsem připravila na spaní. Oba jsem vykoupala, dala pyžamko, staršího uložila do postele a pustila mu audio pohádku s tím že jdu uložit miminko a za chvíli se vrátím za ním. Nechala jsem otevřené dveře aby na nás kdyztak viděl. Většinou usnul dřív než jsem se vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.11.21 22:25

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.21 22:28

Muž uspaval, ale brala hystericky pláč.. Když jsem přišla z porodnice, nemohla jsem jít ani na wc, pořád mě hledala.. Teď je to o něco lepší. Spíme v ložnici, muž spí v pokojíčku, aby se mohl vyspat do práce.. Chtěla bych, aby holka už spala v pokojíčku a už v normální posteli, i když se v noci budí.. Ale muže se s mužem vyměnit.. Kdyby náhodou, nechci to zakriknout, ale poslední dobou je cca do hodiny tuhá a ani se zatím v noci nebudi, tak snad to v tom bude pokračovat 🙏. Miminko uspavam taky dlouho, lehnu si a kojím.. Dokud u toho neusne.. A u toho uspavam i holku, pak po tom dni vyčerpaná usnu i když se snažím neusnout, abych mohla jít na tu chvilku za mužem.. Ale co to je, jestli za ním přijdu v devět, pak třeba po hodině jdu spát.. Ptz se syn opět vzbudí a co potom za tu noc naspim, když se někdy vzbduli o půlnoci a jsme vzhuru třeba tři hodiny, ještě když se budila holka, tak se akorát vystřídali.. Syn usnul, holka vzhuru 🤦‍♀️..

• Citovat
  • Upravit
25.11.21 14:08

Delas to fakt blbe, nevim proc pri nalitych prsou odsavas, proste v tu chvili nakoj.
Mleka mas evidentne dost, tohle vsechno je uplne normalni. Nevrly byl nejspis proto, ze mu to moc strikalo na patro.
Tou flaskou sis to dost pokazila.

Vyhodila bych flasku, prestala odsavat, prestala ho do kojeni nutit (na co hodinove kojeni), dala se do klidu.

Hlidej pocurane pleny, dvakrat tydne ho zvaz a staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.21 14:13
@Anonymní píše:
Muž uspaval, ale brala hystericky pláč.. Když jsem přišla z porodnice, nemohla jsem jít ani na wc, pořád mě hledala.. Teď je to o něco lepší. Spíme v ložnici, muž spí v pokojíčku, aby se mohl vyspat do práce.. Chtěla bych, aby holka už spala v pokojíčku a už v normální posteli, i když se v noci budí.. Ale muže se s mužem vyměnit.. Kdyby náhodou, nechci to zakriknout, ale poslední dobou je cca do hodiny tuhá a ani se zatím v noci nebudi, tak snad to v tom bude pokračovat 🙏. Miminko uspavam taky dlouho, lehnu si a kojím.. Dokud u toho neusne.. A u toho uspavam i holku, pak po tom dni vyčerpaná usnu i když se snažím neusnout, abych mohla jít na tu chvilku za mužem.. Ale co to je, jestli za ním přijdu v devět, pak třeba po hodině jdu spát.. Ptz se syn opět vzbudí a co potom za tu noc naspim, když se někdy vzbduli o půlnoci a jsme vzhuru třeba tři hodiny, ještě když se budila holka, tak se akorát vystřídali.. Syn usnul, holka vzhuru 🤦‍♀️..

Cim vic budes tlacit na silu, chtit uspat, chtit nakojit, chtit at to ma rad, tim to bude vetsi masakr.
Zkus se naladit na to, ze az to prijde, tak to prijde.
Sednete si s muzem na gauc, mimino k sobe, povidejte, koukejte na neco, no a prcek at si usne u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová