Nevyvíjející se embrya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nuf
435
28.2.12 09:56

Tak jsme objednaní do Jihlavy, posílaj to do Brna a musí na to být dostatek spermií asi 5mil, jinak se to nabírá víckrát, cena je 3.400kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.2.12 10:47

nás to v Heliosu v Brně stálo 2500Kč každý centrum se liší no ale určitě to stojí za to držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
28.2.12 10:56
Já si říkám, že kdyby jsme jeli do Brna, tak to dáme zas do benzínu, tak že je to prašť jako uhoď, nemáme ani dalniční známku, tak by jsme museli jet po vedlejších a ty nervy, když pak najedem omylen na dálnici, tak jsem ráda, že to naberou v té Jihlavě, možná že těch 900 je právě na tu přepravu. Zeptám se, kde to v tom Brně dělaj, třeba to vozí přímo do Heliosu.
XJANAy píše:
nás to v Heliosu v Brně stálo 2500Kč každý centrum se liší no ale určitě to stojí za to držím pěsti :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.2.12 10:58

no je to možný nebo je prý ještě dobrá Repromeda pro zajímavost se zeptej kam to povezou :-) a určitě než se trmácet do Brna je toto pohodlnější a je fakt že byste to zase projeli a pak byste tam museli znova pro výsledky a na domluvu a to je komplikovaný a zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
28.2.12 11:07
No teď jsem to počítala a hrubím odhadem by nás benzín vyšel tak na 1200 a spousta nervů, mě stačilo, když jsme jeli nedávno do Prahy bez dálniční a měli jsme navigaci, myslela jsme, že navigaci vyhodím z okénka a litovala jsem, že jsem nekoupila dálniční, protože co jsem na ní ušetřila padlo do benzínu. To já se zeptám :lol: Jen dopufám, že dobře dopadnem, protože jestli ne, tak mě trefí, že to co jsme do teď podstoupili, platili bylo zbytečné.
XJANAy píše:
no je to možný nebo je prý ještě dobrá Repromeda pro zajímavost se zeptej kam to povezou :-) a určitě než se trmácet do Brna je toto pohodlnější a je fakt že byste to zase projeli a pak byste tam museli znova pro výsledky a na domluvu a to je komplikovaný a zbytečný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.2.12 11:14

nooo tak to se vůbec nevyplatí :-D neboj netrefí ba naopak se ti uleví že už konečně víte na čem jste a jaký jsou možnosti peníze už ti to stejně nevrátí takže zbytečný se tím zaobírat spíš bych věnovala energii na to si najít tak nebo tak jiný centrum, podívala bych se na úspěšnosti, co nabízí za metody atd…a hurá do toho!!! A kdyby vám to opravdu nedopadlo nejlíp tak bych se i na ty embryjka co máte vyprdla, protože při představě že se chytnou a ty pak potratíš že to nebude dobrý já bych to třeba nedala z tohoto by mě jeblo, protože pokud to nebude dobrý tak ta pravděpodobnost je hodně velká, ale tím vám nechci přát nic špatnýho naopak držím palce ať to dopadne co nejlíp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
28.2.12 11:26

To s těmi embryjkami mám tak nějak v plánu, proto jsem nás hned objednala, abych nepodstupovala pak KETy zbytečně. To s tím centrem je komolikované, nevím kam jinam jít. Příjde mi, že Brno je docela ve všem dobředu, že by bylo asi nejlepší do Brna, ale to chlap nebude chtít, jinak Praha je plná center,ale jak si vybrat, aby jim nešlo jen o peníze, ale také o nás, mám strach, že to pak bude ještě horší než je. Uvidíme, třeba se nám zalíbí v Jihlavě a přejdem tam, už jsem o tom Sanusu uvažovala hodně po prvním neúspěchu. Jinak co jsem koukala oni ani některá nemaj ceníky a ani úspěšnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.2.12 11:34

no nejlepší je do toho centra zajít na nezávaznou schůzku a to hned poznáš jak se k tobě budou chovat co ti všechno nabídnou a jakej z toho budeš mít dojem fakt to za to stojí my jak jsme přestupovali tak na mě udělal doktor fakt dojem hned jednal co a jak kolik to bude stát narovinu nám řekl podívejte se nebudem si nic nalhávat je to všechno o penězích ale řekněte do kolika peněz můžete jít a uděláme maximum to se mě strašně líbilo že si na nic nehrál žádný cukrbliky a taky že mě řekl že na mě vidí že se na to necítím a ať příjdu až si budu úplně jistá že do tý doby to nemá smysl :-) a tím u mě zvítězil!!! Je to fakt o tom si tam zajít a mít z toho dobrej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.3.12 19:24
nuf píše:
No my máme ještě 4 v mrazáku a na těch už asi porloužená udělat nepůjde. No když to teď nevyjde, tak budu chtít to vyšetření DNA spermií, abych věděla jestli mají ty zamrzalá embryjka aspoň malinkou šanci a pak se uvidí co dál. Jinak mi máme za sebou genetiku a imunologický, tak asi stejně další vyšetření nám jinde dělat nebudou. No možná půjdem na ten třetí pokus do té Jihlavy nebo uvažuji nad Motolem, že tam by jsme si mohli dovolit i nativ. Cekem vzato my nemáme už moc peněz, vše schlamstnul barák a teď co našetříme jde do IVF.
jananovacek píše:
Ahoj Nuf, jak říká Janča…taky jsem byla na prvním IVF jinde a s Heliosem se to nedalo srovnat. Kupa vyšetření a řešení. Udělali nám oběma i genetiku, mně zjistili malou chybku, takže se automaticky dělalo PGD vyšetření. Nám to PGD, Jani, platila pojišťovna, vám by to nezaplatila?
Jinak s tou prodlouženou kultivací naprosto souhlasím - je to selekce, ale právě o tu selekci jde. Do 3. dne jsou prý skoro všechny embryja hezký. Nám v prvním IVF dělali transfer 3. den 3 „krásných“ embryí a nechytlo se ani jedno :( Teď mi udělali PGD na embryích 5. a 6. den, 3 byly dobrý a 3 špatný…jedno se zavedlo a 2 máme ještě v mrazáčku. No a jsem těhu :palec:

Kdyz mate embrouse v mrazaku zamrazeny ze 3. dne tak by na nich prodlouzena kultivace mela jit, ne? Jenom je rozmrazi a zkusi, jestli dorostou do blastocyst. A pokud ne, tak asi nema cenu delat transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.3.12 19:28

Jani, myslis doktora Texla? Mne taky hodne presvedcil on, hrozne se mi libilo, ze je uplne normalni, ze jsme nemeli vubec pocit, ze jsme u doktora, ale ze se bavime s nejakym znamym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.3.12 19:31

jo jo myslím pana doktora Texla :-D je úžasnej, pohotovej a řekne všechno tak jak je žádný servítky tím mě dostal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.3.12 20:01

Jo, to je pravda, myslim, ze i kdyz nekdo prichazi se strachem, ze jde k doktorovi a na IVF…tak on mu musi hned vzit vitr z plachet :) Muj z neho byl uplne hotovej, ze si pripadal jak s kamosem na pive, akorat se bavili o IVF :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.3.12 21:37

já si myslím že tak to má být :-) akorát jedinej doktor mě tam nesedí v celým centru…jednou jsem ho slyšela říkat něco co jsem asi slyšet opravdu neměla a nějak mu to nemůžu zapomenout takže když na něho zrovna natrefím na ultrazvuku nebo při transferu tak mu nevěřím ani nos mezi očima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.3.12 14:29

Tak asi vsude se najde nekdo, kdo neni uplne tiptop, dulezity je, ze prevladaji pozitiva ;) A jak to, Jani, planujete dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
5.3.12 19:42

Tak to jo ale i jeden doktor kazí reputaci.....no plánujem to, že mě vzali krev na tu štítnou žlázu, kterou bych měla mít trošku zvýšenou no a cyklus počkáme protože mám zase nízkou sliznici a znovu mě nasazovat estrofem nechce, že není moc dobrej takže to prý zkusíme tak že mě nasadí proveru a 3 injekce merionalu aby podpořil 1-2 vajíčka aby došlo k ovulaci a ke zvýšení tý sliznice a pak bude transfer :-) vychází mě to někdy začátkem dubna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí