Nezaměstnaná a RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
22.8.12 22:27

@monicka000
musíš si zajít na matriku a tam s přítelem vyplnit papír o příjmení. jen nahlášení nestačí. paní co rodila se mnou, tak to neměla vyřízený a přítel to musel obíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.8.12 08:51

@vysadnice Ahojky,chci se zeptat jestli musím mít ten papír v porodnici i když otce v rodném listě nebudu mít uvedeného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.8.12 10:36

@Petulise já si myslím, že to potřebuješ jen tehdy, když bude v rodným listě a malý bude mít příjmení po něm, ale raděj se zeptej. když zavoláš do porodnice kde budeš rodit, tak ti to řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.12 12:50

smlouva na dobu určitou

Dobrý den,
mám uzavřenou smlouvu na dobu určitou a to do 31.12.2012. Termín porodu mám vypočítaný na 22.3.2013. Jak je to prosím v případě, že už mi smlouvu neprodlouží a budu od ledna nezaměstnaná? Od kdy a na jaké dávky mám nárok? Co a kam musím zařídit? Budu si moci vybrat 3letou rodičovkou?
Jak je to v případě, že by mi smlouvu prodloužili, to by bylo o 4 měsíce, tedy do dubna? hradil by mi zaměstnavatel nemocenskou? Od dubna bych tedy byla „nezaměstnaná“, nebo se smlouva musí změnit na dobu neurčitou (někdo mi to řikal…)
Jsem z finanční situace nervozni..i když manžel pracuje.
děkuji moc, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.7.13 19:30

Ahojky chci se zeptat, končí mi rd a jsem nezaměstnaná měla jsem smlouvu na dobu určitou a potřebuji být s dítětem ještě doma nevzali mi ho do školky budu mít na up na něco nárok díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.7.13 19:40
@Hanule.26 píše:
Ahojky chci se zeptat, končí mi rd a jsem nezaměstnaná měla jsem smlouvu na dobu určitou a potřebuji být s dítětem ještě doma nevzali mi ho do školky budu mít na up na něco nárok díky všem

5 měsíců nízká podpora, okolo 3000, pak už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat