Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Siluet
9.4.13 13:29

@IvkaH a ty jednoporcovky koupím normálně v lékárně, nebo kde?

• Citovat
  • Upravit
74217
9.4.13 13:33
@Janeet píše:
@IvkaH a ty jednoporcovky koupím normálně v lékárně, nebo kde?

v lékárně jsem je viděla skoro v každé mezi kojeneckou stravou a jestli to mají třeba i v marketech mezi kojeneckou to nevím :think: :nevim:
normálně umělé mléka mají všude, ale ty balíčky nevím, taky je budu kupovat teď poprvé, že 5 let zpět ještě nebyly vůbec a před 19 měs. když se narodila Patricie, tak mi o tom říkala dětská, ale jsem se snažila kojit a když to nešlo tak jsem to zabalila a koupila velký Nutroš a pak sunar a bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
9.4.13 13:40

@IvkaH já teda plánovala koupit tu bebu, ale zkusím ten nutrilon jak říkáš. Díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
762
11.4.13 10:13

Ahojda holky kam jste se poděli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
11.4.13 10:36

@Ivonnečka ahojky :) no taky koukám, že to tu nějak utichlo :?
jak se vede?

• Citovat
  • Upravit
485
11.4.13 12:37

Ahojky holky, ano je tu nějaké mrtvo. Já jsem byla včera poprvé na kurzu péče o dítě a bylo to fajn. Jen nám tam paní říkala o matracích do postýlek a že kokosová je moc tvrdá a já už ji nám doma koupenou, načetla jsem na netu, že je nejlepší a zdravotně nezávadná atd. co si o tom myslíte? máte už některá nějaké zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
11.4.13 12:40

@Kasperle já ji chci zrovna kupovat a mám vyhlídlou kokos molitan kokos :think: jaká je tedy nejvhodnější?

• Citovat
  • Upravit
Siluet
11.4.13 12:41

@Kasperle jinak budu ještě kupovat klín na matraci, tak že budu malého pokládat na něj, tak si myslím, že ta matrace by tak nevadila v tomhle :think:

• Citovat
  • Upravit
485
11.4.13 12:44

No já mám kokos-pohanka a už to asi měnit nebudu. Ona říkala že stačí obyčejná molitanová, ale ta se mi zdá měkká a když na ní bude mimčo spávat tři roky tak aby si na tom nezkazilo záda. Prej podle svého vlastního pocitu, ani měkká ani tvrdá. Takže jaká se ti bude zdát nejvhodnější na omak tak tu kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.4.13 12:45

Jo a když je prej matrace tvrdá, tak dávat pod mimčo buď nějaký polštář, nebo zavinovačku, prostě něco měkkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
11.4.13 12:47

@Kasperle díky :) tak já teda zůstanu u té, co jsem vybrala a na ní dám ten klín. Já právě slyšela, že zase není moc dobrá ta molitanová, je moc měkká a mimču to nedělá dobře na páteř, tak že pak si vyber :nevim: no fakt to bude nejlepší podle vlastního uvážení

• Citovat
  • Upravit
485
11.4.13 12:49

Já osobně bych do té obyčejné molitanové taky nešla. No mi to přijde že je to tak se vším, kočárky, kosmetika… je všeho velký výběr a každý ti poradí něco jiného a jak si pak máš vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
11.4.13 12:50

@Kasperle přesně tak, je to o penězích a reklamě :?

• Citovat
  • Upravit
485
11.4.13 12:53

No jasně, můžeš koupit bodýčko za 50kč ale taky za 400kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
11.4.13 12:54

@Kasperle jj,přesně :palec: jaký máš kočárek?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky