Nezletilá, těhotná a bez školy

Ukecana15
28.6.17 11:26

Nezletilá,těhotná a bez školy

Dobrý den, mám dotaz. Je mi 16 a otěhotněla jsem. Přestala jsem kvůli tomu chodit do školy a dostala jsem na výběr buď že mě vyhodí a nebo ze školy půjdu dobrovolně. Bohužel mamka podepsala papíry o dobrovolném odstoupení. 27.7.2017 mám TP. A teď vůbec netuším jestli se mám třeba zaregistrovat na úřad práce nebo co a jak :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
28.6.17 11:29

To jako měsíc před porodem řešíš jestli se nemáš nahlásit na UP? kdy podepsala ty papiry?
osobne nevidim duvod proc nechat skoly… na gymplu jsme měli kočky co ho normálně dodělaly i s dítětem, ale to asi musí mít člověk i něco v hlavě a ne jen roztažené nohy

• Citovat
  • Upravit
1429
28.6.17 11:31

Ach jo… Další co se nepoučila a teď se diví. Nechci rýpat, takže skoč si na pracák kvůli rodičáku, na mateřskou nárok nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
28.6.17 11:34

Proč SIS nezazadala o individuální studium? Nevím jestli na pracak ale na socialku určité. Vždyť i tam budeš zadat o příspěvek. Otec dítěte se k tomu jak staví? Pracuje? Hlavně ho nech zapsat do RL, pokud je zletilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15

Měla jsem problémové tehotenstvi a mela jsem ve skole kvuli tomu moc zameskano.. papiry jsme podepisovali zacatkem mesice. A na materskou jde moje mamka

• Citovat
  • Upravit
3327

Gratuluju k mimi :kytka:

Po porodu na ÚP pro rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
28.6.17 11:35
@Ukecana15 píše:
Měla jsem problémové tehotenstvi a mela jsem ve skole kvuli tomu moc zameskano.. papiry jsme podepisovali zacatkem mesice. A na materskou jde moje mamka

A ty teda budeš dělat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
28.6.17 11:35

A co jsi dělala za školu většina jich umožnuje dodělat i těhotným dokonce i praxi jim u nás posouvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15
28.6.17 11:36

@Natálka26 otec dítěte utekl a pul roku nevim co sním je a ani ho tam psát nechci

• Citovat
  • Upravit
3327
28.6.17 11:36
@Ukecana15 píše:
Měla jsem problémové tehotenstvi a mela jsem ve skole kvuli tomu moc zameskano.. papiry jsme podepisovali zacatkem mesice. A na materskou jde moje mamka

A kdy ti skončil statut studenta? Od září teda předpokládám nastupuješ zpátky do školy, když dítě bude obstarávat máti ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
28.6.17 11:37
@Ukecana15 píše:
@Natálka26 otec dítěte utekl a pul roku nevim co sním je a ani ho tam psát nechci

Tak to ses připravila o dávky, svojí vlastní blbostí teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15
28.6.17 11:37
@Natálka26 píše:
A ty teda budeš dělat co?

Podávala jsem si prihlasky na novou skolu a od zari jdu znova studovat

• Citovat
  • Upravit
8866
28.6.17 11:39
@Ukecana15 píše:
@Natálka26 otec dítěte utekl a pul roku nevim co sním je a ani ho tam psát nechci

8o a ty jsi přišla na otěhotnění pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

@Ukecana15 registrace na up je pro lidi co chteji a mohou pracovat. Takze cervenec budes muset byt samoplatce na zdravotnim. Po porodu rodicak na 4 roky. Pres prazdniny najdi skolu na prestup a dalkove studium.

• Citovat
  • Upravit
Ukecana15
@Nowuka2 píše:
A kdy ti skončil statut studenta? Od září teda předpokládám nastupuješ zpátky do školy, když dítě bude obstarávat máti ne?

Teď v červnu a v září nastupuju do nové školy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin