Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To jako měsíc před porodem řešíš jestli se nemáš nahlásit na UP? kdy podepsala ty papiry?
osobne nevidim duvod proc nechat skoly… na gymplu jsme měli kočky co ho normálně dodělaly i s dítětem, ale to asi musí mít člověk i něco v hlavě a ne jen roztažené nohy
Ach jo… Další co se nepoučila a teď se diví. Nechci rýpat, takže skoč si na pracák kvůli rodičáku, na mateřskou nárok nemáš
Proč SIS nezazadala o individuální studium? Nevím jestli na pracak ale na socialku určité. Vždyť i tam budeš zadat o příspěvek. Otec dítěte se k tomu jak staví? Pracuje? Hlavně ho nech zapsat do RL, pokud je zletilý.
Měla jsem problémové tehotenstvi a mela jsem ve skole kvuli tomu moc zameskano.. papiry jsme podepisovali zacatkem mesice. A na materskou jde moje mamka
@Ukecana15 píše:
Měla jsem problémové tehotenstvi a mela jsem ve skole kvuli tomu moc zameskano.. papiry jsme podepisovali zacatkem mesice. A na materskou jde moje mamka
A ty teda budeš dělat co?
A co jsi dělala za školu většina jich umožnuje dodělat i těhotným dokonce i praxi jim u nás posouvali
@Natálka26 otec dítěte utekl a pul roku nevim co sním je a ani ho tam psát nechci
@Ukecana15 píše:
A kdy ti skončil statut studenta? Od září teda předpokládám nastupuješ zpátky do školy, když dítě bude obstarávat máti ne?
@Ukecana15 píše:
@Natálka26 otec dítěte utekl a pul roku nevim co sním je a ani ho tam psát nechci
Tak to ses připravila o dávky, svojí vlastní blbostí teda ![]()
@Natálka26 píše:
A ty teda budeš dělat co?
Podávala jsem si prihlasky na novou skolu a od zari jdu znova studovat
@Ukecana15 píše:
a ty jsi přišla na otěhotnění pozdě?
@Ukecana15 registrace na up je pro lidi co chteji a mohou pracovat. Takze cervenec budes muset byt samoplatce na zdravotnim. Po porodu rodicak na 4 roky. Pres prazdniny najdi skolu na prestup a dalkove studium.
@Nowuka2 píše:
A kdy ti skončil statut studenta? Od září teda předpokládám nastupuješ zpátky do školy, když dítě bude obstarávat máti ne?
Teď v červnu a v září nastupuju do nové školy
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, mám dotaz. Je mi 16 a otěhotněla jsem. Přestala jsem kvůli tomu chodit do školy a dostala jsem na výběr buď že mě vyhodí a nebo ze školy půjdu dobrovolně. Bohužel mamka podepsala papíry o dobrovolném odstoupení. 27.7.2017 mám TP. A teď vůbec netuším jestli se mám třeba zaregistrovat na úřad práce nebo co a jak