Nezničitelná laktobacilóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.9.21 14:48

Lactobaciloza

Lactobacilozu mám 7 měsíců v kuse. Projevuje se to bílým povlakem na poševním vchodu a zarudnutím. Svědění ani pálení nemám. Ale také ani pohlavní styk nemůžu mít, jelikož je to nepříjemné a bolí to. A nechci to přenést na přítele.
Doktorka mi poradila výplachy sodou, ale nepomáhají. Další doktorka mi dala Macmiror, mykomax a výplachy Clogin. To se spravilo na 3 dny, ale oak jsme dostala menstruaci a teď to mám opět zpět. Zatím ATB neberu, ale je to začarovaný kruh. Bohužel, zatím neexistuje klinika, kde by měli zájem a dostatečné vzdělání pomoct ženám s tímto dlouhotrvajícím problémem…pokud objevíte nějaky lék, tak sdílejte :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.21 15:51

@Jindriska88
Jak bylo potvrzeno „nadměrné množství“ mléčných produktů? A na jak dlouho jsi je přestala jíst?
Zaměnila jsi je za kozí, ovčí, sója produkty?

• Citovat
  • Upravit
1
1.5.23 20:34

Heřmánek na laktobacilózu

Zdravím. Tak jsem zažila také co to je laktobacilóza. Trápilo mně to asi 3měs. Na doporučení dr. skrz atopický ekzém, jsem začala užívat probiotika, díky nim jsem si nakonec rozhodila „spodek“. Naštěstí můj gynekolog na to přišel celkem rychle. Po 2 neúspěšných pokusech-přeléčením polygynaxem a pak lomexinem, kdy mně pak pálilo tam dole, jako kdyby mi tam někdo nalil kyselinu, přišel na to, že by to mohl být opačný problém než jsou přemnožené kvasinky..Doporučil mi výplach jedlou sodou. Jako většině mi to utlumilo pálení jen na chvíli. Nejvíce mně osobně zachránila koupel v heřmánku(sypaném). Zkusila jsem rovnou i výplach s heřmánkem a bylo to o dost lepší. Poté mi celkem pomohl clotrimazol-mast. A užívání kapek gynex. Samozřejmě jsem vysadila probiotika, kterýma jsem se cpala v dobré víře, že se mi uleví a místo toho jsem si ještě zavařila. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.24 10:01

Lactobacily

Je tady nějaká žena, která se vyléčila z lactobacilozy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 19:23
@Anonymní píše: Více

Po mnoha letech utrpeni zmizela po porodech sama od sebe.

• Citovat
  • Upravit
1165
11.4.24 23:04

Neznáte dobrého gynekologa v Brně, který by pomohl s chronickým zánětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí