Nezodpovědná babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5077
10.3.12 08:34

Holky, proč tu tak šílíte? Je to snad diskuze a ne sraz těch, co si plácají po zádech, že mají pravdu. Tak má Bamba jiný názor a nebojí se ho prezentovat. A to o trajdání po nocích snad psala všeobecně a ještě pod mým příspěvkem, tak se prosím uklidněte.
Zakladatelko, názorů ses dozvěděla dost, ale asi ne to, cos chtěla slyšet. No i to se stává. Některé věci prostě vyřešit jednoduše nejdou a budeš muset počkat až bude syn starší. Je pravda, že spousta maminek je na tom mnohem hůř, protože hlídání nemají vůbec žádné a za x let se od dětí nehli a společný večer s manželem v divadle a u večeře je pro ně něco jako sci-fi.

• načítám...
14015
10.3.12 09:05

Já jsem to tedy pochopila tak, že nejde v prvé řadě o to, že matka si chce nechat hlídat dítě, ale že i ta babička chce být s vnukem a matka pouze řeší, jak ji přimět, aby dodržovala nějaká základní pravidla :think: .
Nějak moc nevěřím tomu, že matky, které to hlídaní nemají, by daly nevímco za hlídání takovéto. Třeba těch opařenin bych se bála strašně - na návštěvě odklízím i svoje o dost starší děti, pokud někdo jenom nese hrnek s kafem. Podobně schody - je rozdíl, když si dítě udělá hrušku na pozvolných, oblých, dřevěných, anebo když se rozseká na příkrých, ostrých, kachlíkových, kluzkých jak sviňa - známe z rodiny. Moc jsme si oddechli, když se nad schody udělala zábrana, do té doby jsme děti v blízkosti schodů museli neustále hlídat.
Mně prostě to připadá, že zakladatelce je jenom líto, že musí volit to menší zlo - buď se bojí o syna (zařízení bytu, atd.), anebo má výčitky, že babička netráví čas s vnukem :nevim: .
PS: My hlídání máme, ale o večeři, divadle, koncertě a spol. si můžeme taky nechat jenom zdát, co máme děti, tak jsme nebyli ani jednou. Babička hlídá jen v časech, které pro ni jsou příjemné. Resp. ona by byla ochotná i večer, ale to považujeme pro ni za tak náročné, že nám to nestojí za to.

• načítám...
Anonymní
10.3.12 09:17
Len-til-kah píše:
Já jsem to tedy pochopila tak, že nejde v prvé řadě o to, že matka si chce nechat hlídat dítě, ale že i ta babička chce být s vnukem a matka pouze řeší, jak ji přimět, aby dodržovala nějaká základní pravidla :think: .
Nějak moc nevěřím tomu, že matky, které to hlídaní nemají, by daly nevímco za hlídání takovéto. Třeba těch opařenin bych se bála strašně - na návštěvě odklízím i svoje o dost starší děti, pokud někdo jenom nese hrnek s kafem. Podobně schody - je rozdíl, když si dítě udělá hrušku na pozvolných, oblých, dřevěných, anebo když se rozseká na příkrých, ostrých, kachlíkových, kluzkých jak sviňa - známe z rodiny. Moc jsme si oddechli, když se nad schody udělala zábrana, do té doby jsme děti v blízkosti schodů museli neustále hlídat.
Mně prostě to připadá, že zakladatelce je jenom líto, že musí volit to menší zlo - buď se bojí o syna (zařízení bytu, atd.), anebo má výčitky, že babička netráví čas s vnukem :nevim: .
PS: My hlídání máme, ale o večeři, divadle, koncertě a spol. si můžeme taky nechat jenom zdát, co máme děti, tak jsme nebyli ani jednou. Babička hlídá jen v časech, které pro ni jsou příjemné. Resp. ona by byla ochotná i večer, ale to považujeme pro ni za tak náročné, že nám to nestojí za to.

děkuju, lépe bych to nenapsala
zakladatelka

• Upravit
Anonymní
10.3.12 09:21
martinaaaaaaaaa7 píše:
anonymní - takže jsme vlastně zjistili, že to všechno může být ještě horší a můžeme být rádi za to, co máme :lol: ; doufám, že jsem mezi těma dvěma, kteří se vyjádřili k tomu, na co ses ptala (aspoň jsem se snažila, než mě vytočila jedna dokonalá babička :mrgreen: )

jo máš pravdu :D
alespoň k něčemu byla ta diskuze platná a kdo píše, že to myslí paní bamba obecně(a jistě ona to bude i říkat) tak je to asi podobné jako by tento příspěvek napsala pod diskuzi co dnes uvařit obědu..jasně, že nenapíše, je to myslěno na nás to mi nikdo nevymluví, asi jsem cíťa, ale nařčení že jsem flundra a špatná matka mě uráží, ještě od člověka, který o mě nic neví :zed:
Já tu také nikoho neurážim :nevim: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Upravit
martinaaaaaaaaa7
10.3.12 09:51

anonymní - přesně tak, my taky popisujeme konkrétní problémy, které máme a nenapsali jsme, že všechny babičky jsou vypatlaný krávy, co se do všeho montujou, jednak si to nemyslím, jednak bych si to nedovolila a jednak to, že k tomu napíšu, že to myslím všeobecně tu urážku nijak nemírní :palec:

• Upravit
20849
11.3.12 12:04

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová