Nezvládla jsem první den v nové práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sphynx Lady píše:
@kenyacek Věk kolem 50 stará?Kolik ti je? 16?
Je mi 27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zakladatelko, řekla bych ti, ať utečeš. Takové chování není normální od nadřízených ani zákazníků. Vůbec nechápu českou mentalitu, dělat ksichty, přešlapovat, kroutit očima. Vrátila jsem se před dvěmi týdny z Nového Zélandu, kde jsem přes rok žla, a vůbec si tady nemohu zvyknout. Aby byl někdo nepříjemný na ženy za kasou, to tam neexistuje. Je mi tady z toho na ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejenom v obchodních řetězcích bývá chování k prodavačkám příšerný. Byla jsem pro zákusky v malé cukrárně, prodavačka byla evidentně nová, plato se zákusky otočila ve vitríně naopak než měla a vedoucí na ní byla před námi - zákazníky tak sprostá, že jsem se neudržela a řekla jí, že pod ní bych tedy pracovat nechtěla a od té doby jsem do téhle cukrárny nevkročila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to co bych napsala, tak už si slyšela, každý začátek je těžký a je to o lidech…
Já jsem ted na svoji prvni brigade v krámě s oblečením, začínala jsem uklidem a vybalovanim zbozi, ted uz jsem zastup za dovolenou, takze normalne markuju atd.Nez jsem se do toho dostala trvalo mi to den, dva…Tak opravdu si z prvního dne nic nedělej
…Zkus se co nejvíce uklidnit, jak někdo psal nalep si ty stitky a usmívej se…A hlavně nepospíchej, aspon ze zacatku z toho pak delas ty chyby..Oni to ty lidi prezijou, budou se sice tvarit nasupene, ale tech par sekund uz je nezdrzi,…Verim, ze se do toho brzo dostanes a pak v bbudoucnu najdes i lepsi praci
.
- Citovat
- Upravit
Nejhorší je práce s lidma. Všechno už tady bylo napsáno, na jednu stranu před tebou klobouk dolů, já bych si nikdy za kasu sednout nešla, musí to být hrůza, přiznám se, že jsem jedna z těch, která nesnáší když fronta postupuje pomalu a jsem na prodavačky protivná a nepříjemná, mě se taky v práci nikdo neptá, jestli toho nemám plný kecky ( akutní medicína ).
Už máš asi ze sebou další den, nebo jsi to vzdala a vůbec bych se ti nedivila, tak držím palce, ať je brzy líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kenyacek píše:
Je mi píše: Více
Hm, tak to je ti 35 uz zitra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle znám, byť na vyšší pozici, ale cítím se stejně mizerně. je to o lidech. Držte se!
- Citovat
- Upravit
Taky jsem taková, že když mi někdo něco vyčte, tak je mi to líto a brečím. Ted jsem začala dělat školu. Jelikož jsem neudělala maturitu, tak opakuju poslední rok a místo matiky jdu na aj. Ale mám ted´ třídní učitelku a ta mi vše dává sežrat. Když jsem tam šla poprvé, tak mi hned ve dveřích řekla, že to neudělám
. Neustále na mě křičí. Poprvé jsem se u ní rozbrečela. Ted jsem nastoupila do práce, jelikož potřebuju peníze. Tak jsem za ní zašla. Zase na mě křičela, jak si to představuju. Nikdy jsem takový přístup nezažila!!! Je to fakt hnus. Tak se drž, nejsi v tom sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přišla jsem se vypovídat, poradit. Jedná se o nástup do nového zaměstnání, proto anonym. Práce není, mám maturitu, ale v mém oboru nic nenacházím. Naskytla se mi příležitost jít dělat za pokladnu. První den bylo školení, druhý den jsem stála s pokladní, která mě zaučovala, za kasou. Moc mě k tomu nepustila, bylo hodně lidí a aby jí to šlo od ruky, namarkovala všechno ona a já si psala do notýsku kódy. Takhle to probíhalo asi tři hodiny. Dneska jsem šla na první denní, dostala jsem kasu a měla jet už sama za sebe. Kódy jsem se doma učila, ale všechny za dva dny prostě neumím. Lidi zlí, nervozní..Jsem pomalá, kódy hledám. Občas zadám špatný druh a musí se zavolat vedoucí, aby vše stornovala. Pár nepřizpůsobivých občanů se do mě naváželo sprostě a mě se draly slzy do očí. Snažila jsem se vysvětlit, že tu pracuji první den, ale pochopení jsem nenašla ani u vedoucí. Nadávala mi před lidmi, že se mi ta storna nesmí stávat a že je všechny akorát zdržuji. Je mi to líto, snažila jsem se, nejsem zvyklá, že na mě někdo křičí, ani manžel si to ke mě nedovolí. Všichni mi automaticky tykají a jen mi hrozí. Musíš tohle, jinak tamto..Peníze nejsou, práci opustit nemůžu. Asi bych to neměla vzdávat. Teď sedím doma a brečím. Touhle dobou jsem měla být na mateřské a čekat na příchod svojí holčičky, ale o tu jsem v šestém měsíci přišla. Všechno mělo být jinak. Manžel moje slzy nechápe, naopak se zlobí, že jsem neschopná naučit se pár blbých kódu a dávat si pozor na peníze. Jsem z toho všeho špatná. Myslím, že začátky jsou těžké pro každého a není nutné po mě hned štěkat, že jsem k ničemu. Zažil jste někdo stejný problém? Byl pro vás první den v práci zároveň posledním? Jak se k vám chovali kolegové, kteří vás měli se vším seznámit a zaučit vás?
uplne te chapu teda nemela jsem to jako ty ale neco podobneho..proto se bojim az mi skonci materska jak to zvladnu ty zacatky v praci
uz tedka se bojim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne jsem si vpomnela na to, jak jsem sla po potratu znovu do prace, jeste ted mam z toho husi kuzi
Ty zname mrchy svym pristupem samozrejme nezklamaly
Ja nevidela, neslysela, radsi…
To blbe obdobi ale netrvalo dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, oživuji diskuzi. Mě první den teprve čeká, dnes odpoledne.
Otevírá se nová restaurace a já budu hlavní obsluha. K ruce snad budu mít ještě brigádníci. Dnes to je jen na 5 hodin, zkušebne pro známé. Ač jsem servírku už dělala, tak mám dost velkou trému.
Ona práce s lidmi někdy není žádný med.
Uklidňuje mě, že provozní je jen o málo starší nežli ja a vypadá velice sympaticky.
Nezbývá mi než sázet na úsměv, ochotu a rychlost. Snad to bude stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina44 píše:
Ahoj, držím palce ať vše dobře dopadne
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zvladnes, nenech se rozhodit a jak pises, s usmevem jde vsechno lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit