Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Caitlyn tak pokud bys ho chtela do roka vyndat, tak do nej ani nechod. Stejne to trva nejakou dobu nez si telo zvykne (pokud si zvykne). Mne mezi detmi taky nesedly prasky, na injekce jsem nechtela a kondom nesnasim. Takze jsme prerusovali (sice jsem to manzelovi musela pokazde pripominat, ale i kdyby se neco stalo, tak by to nebylo nestesti). A rok uplyne jako voda ![]()
Ja si ted po druhem diteti nechala dat mirenu (mam ji necely mesic a porad spinim a poboliva me v podbrisku). Doufam ze si zvyknu! Treti ditko uz neplanujeme ![]()
Přesně tak pokud ho chceš za rok vyndat, tak nemá ani cenu ho zavádět ![]()
@Caitlyn píše:
@Strecha @trybitka
A nějaké nehormonální pilulky nebo něco není?
Jéé, tak ty bych taky brala, ale znám jen lentilky.
@Caitlyn o nicem takovym nevim
Jen nejaky gel, ktery “nici” spermie. Nebo si nekdo meri bazalni teplotu(kdy je ovulace). Vim, ze je k tomu i aplykace do mobilu, takze docela sikovne. Ale spermie muzou prezit delsi dobu, tak byste stejne nemohli cca tyden “na ostro” + kdyz k tomu pridas menstruaci…
@Caitlyn Já teda nevidím problém s tělískem na rok ![]()
Mě sedlo hned, vyšlo mi na nějakých 1500,– a bylo to SilverLily (nebo tak nějak podobně).
Přiznám se, že jiné nehormonální druhy antikoncepce mě silně nevyhovují, buď stran složitosti, nespolehlivosti nebo ceny…
Fuji hnus nikdy bych si nedala DANU!!! Mamka nato malém umřela po 3 létech ji to prasklo a začala krvácet asi tak týden myslela jsi že má MS.. 4 měsíce ležela v nemocnici
..