Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
9.8.21 21:09

@Belmongi na SK predlzili teraz do dovŕšenia 40 roku, tak ešte dva a pol mesiaca, čiže to dosť horí, takže hneď som sa zaradila do programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
10.8.21 14:13

Ahoj holky,
dnes jsem si byla pro výsledky krve a mám hodnotu AMH 0.73, je mi 26 let. S manželem se snažíme rok, jeho spermo v pořádku. Dnes jsem v půlce cyklu a dle UZ se ani nějaká ovulaci nechystá 🙈. Mate některá z Vás zkušenosti s podobným scénářem, případně jak jste s partnerem tento “problém” řešili? Nám nabídl v CARu inseminaci či IVF. Děkuji za názory 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.8.21 08:07

@Michaelka94 už bych na tvém místě volila ivf ať neztracis čas.. jsi mladá, můžeš mít z toho 3-5 kvalitních vajíček.. určitě nechceš mít jen jedno dítě, třeba ti ještě embryo zbude na zamrazeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 10:07

Nova naděje

Ahoj holky, chci dat všem novou naději. V 35 letech AMH 0,16 byla jsem na 19 mini stimulacich a z toho mám 2 snehulaky. V 38 letech AMH 0,06 jsem otěhotněla přirozeně, rodila jsem v 39 letech, teď bude malé rok a já zjistila ze jsem otěhotněla podruhé úplně prirozene :) ve 40 letech :) ano ještě nevim zda je to vše v pořádku, ale tak či tak zatím vypadá vše naprosto ukázkově :) takže neztrácejí naději holky, zázrak se muže stát i u vás :palec:
Jinak jsem brala skoro 3/4 roku bylinky od Dr. Zhang a chodila k ni na akupunkturu a pak jsem měla intenzivní 6 týdenní kůru infuzi vitamínu C. Teď jsem teda brala pouze bylinky Dr. Zhang na srovnání cyklu protože jsem chtěla v listopadu na transfer na který doufám už nebudu muset ;)

• Citovat
  • Upravit
44
27.8.21 15:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci dat všem novou naději. V 35 letech AMH 0,16 byla jsem na 19 mini stimulacich a z toho mám 2 snehulaky. V 38 letech AMH 0,06 jsem otěhotněla přirozeně, rodila jsem v 39 letech, teď bude malé rok a já zjistila ze jsem otěhotněla podruhé úplně prirozene :) ve 40 letech :) ano ještě nevim zda je to vše v pořádku, ale tak či tak zatím vypadá vše naprosto ukázkově :) takže neztrácejí naději holky, zázrak se muže stát i u vás :palec:
Jinak jsem brala skoro 3/4 roku bylinky od Dr. Zhang a chodila k ni na akupunkturu a pak jsem měla intenzivní 6 týdenní kůru infuzi vitamínu C. Teď jsem teda brala pouze bylinky Dr. Zhang na srovnání cyklu protože jsem chtěla v listopadu na transfer na který doufám už nebudu muset ;)

Ahojky a můžu se zeptat na tvůj cyklus? od těch 35let při nízkém. Amh? Neměla jsi problémy? Mně se třeba zkracuje. Mám ovulaci jíz 10den a je mi 33..amh naposled před půl l 0,14 :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.8.21 20:55

Ahojte, tak u nás sa to komplikuje, partner sa dal zaočkovať (vektor) a včera po piatich týždňoch padol spermiogram z 8mil. na 1mil :(
V stredu navštívime kliniku v Olomouci, MUDr. Machaca, dúfam ze mi nájdu darkynu, že zlepšime spermiogram a vsetko dobre dopadne…na Slovensku mi povedali ze moju krvnú skupinu a zelenooku mne podobnú sa čaká rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 21:35

Joelina

Ahoj Joelino, tak můj cyklus byl pořad tak nějak stabilní. 28 dni já neměla problém a potom mi doktor nasadil progesteron od 16 dne na 10 dni abych měla menstruaci jako hodinky. Každopádně ovulaci jsem měla pokaždé kolem 14 dne jen výjimečně jednou asi 12 den a jednou či dvakrát 16 den…. Každopádně obě těhotenství jsem měla špatnou sliznici bez triple line a 14 den kontrola ovulace a bylo prohlášeno ze jsem bez ovulace….. evidentně musela proběhnout dřív jinak si to totiž nikdo není schopen vysvětlit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.21 21:41

Janasim

Hele mám v Gennetu v Praze kamarádku a ta mi říkala ze si Gennet děla sám výzkum, ze očkováni na kovid ovlivňuje spermie… předpokládají ze to ovlivní i vajicka. V žádném případě nedoporučuji otěhotnět min 2 měsíce po očkováni. Prý ideální 3-4 měsíce. Dřív nejdou ani do stimulaci… takže něco na tom urcite bude.

Každopádně přeji ať se co nejdříve povede :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4844
27.8.21 22:09
@Janasim03 píše:
Ahojte, tak u nás sa to komplikuje, partner sa dal zaočkovať (vektor) a včera po piatich týždňoch padol spermiogram z 8mil. na 1mil :(
V stredu navštívime kliniku v Olomouci, MUDr. Machaca, dúfam ze mi nájdu darkynu, že zlepšime spermiogram a vsetko dobre dopadne…na Slovensku mi povedali ze moju krvnú skupinu a zelenooku mne podobnú sa čaká rok.

Mozna mel teplotu a to se spermiogram zhorsi jen na par tydnu. Uvidis, ze to bude dobre, at bere vitaminy na plodnost, ale to urcite znate.
Jinak co se tyce barvy oci, tak zalezi, jak moc chces trvat na te zelene. Napr. dva zelenooci muzou mit i s velkou pravdepodobnosti modrooke dite (viz obr s %, snad neni uplne blbe). Zalezi teda na barve oci muze, ale muzes pak rozsirit barvu na zelena+modra, nebo zelena+hneda a porad bude mit dite „spravnou“ barvu oci.
Akorat dva modrooci maji temer vzdy modrooke dite, ale to neni vas pripad.
Drzim palce, at se vse vyresi a pokracuje idealnim zpusobem :)

Co se tyce ockovani, tak bych se toho nebala. Prosla jsem si americke studie sla (v CARu jsem to nediskutovala, aby neremcali) a ted jsem 5+0 tt (ale transfer odlozen byl 2 mes pozdeji, jiny duvod). Mezinarodni studie neukazujou na zadne zhorseni plodnosti. Gennet nemuze mit moc dat - „mladi“ chlapi se u nas ockujou teprve od cervna a tam muze hrat proste roli to, ze meli po ockovani horecku, coz vede jen na kratokodobe zhorseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.8.21 22:17
@Petra Star píše:
Mozna mel teplotu a to se spermiogram zhorsi jen na par tydnu. Uvidis, ze to bude dobre, at bere vitaminy na plodnost, ale to urcite znate.
Jinak co se tyce barvy oci, tak zalezi, jak moc chces trvat na te zelene. Napr. dva zelenooci muzou mit i s velkou pravdepodobnosti modrooke dite (viz obr s %, snad neni uplne blbe). Zalezi teda na barve oci muze, ale muzes pak rozsirit barvu na zelena+modra, nebo zelena+hneda a porad bude mit dite „spravnou“ barvu oci.
Akorat dva modrooci maji temer vzdy modrooke dite, ale to neni vas pripad.
Drzim palce, at se vse vyresi a pokracuje idealnim zpusobem :)Co se tyce ockovani, tak bych se toho nebala. Prosla jsem si americke studie sla (v CARu jsem to nediskutovala, aby neremcali) a ted jsem 5+0 tt (ale transfer odlozen byl 2 mes pozdeji, jiny duvod). Mezinarodni studie neukazujou na zadne zhorseni plodnosti. Gennet nemuze mit moc dat - „mladi“ chlapi se u nas ockujou teprve od cervna a tam muze hrat proste roli to, ze meli po ockovani horecku, coz vede jen na kratokodobe zhorseni.

Tak ja práveže netrvam na farbe oči, partner je B plus hnedooky, dnes poobede mu vyšetrili krvnú skupinu a hneď mi nukali darkynu podľa neho B plus ale zelenooku, akurát oproti mne veľkú ženu. Tak počkám na Olomouc do stredy, pretoze ja som Nula plus, zelené oči, 160cm a darkyna B plus 175cm a 80kg.Aj môj partner je vysoky pevný muž. Akurát ja drobná.

Příspěvek upraven 27.08.21 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 22:23

@Petra Star
Nejdřív veliká gratulace :srdce: doufám ze bude vše v pořádku :) to se možná uvidíme někde na fb skupině protože porod budeme mít asi podobný :palec: :palec: :palec:

A co se tyče studie tak podle mě také nemají hodně dat, ale to ze nechtějí stimulovat po očkováni je pravda :) jinak proč mají muži horší spermiogram netuším :think: nějak jsem to neřešila, ale ta horečka dává smysl :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 18:03

Chtěla bych si objednat DHEU, ale tápu, kterou variantu a kde, aby to nezabavili.
Našla jsem
https://swansoneurope.com/…ra-dhea.html
 https://swansoneurope.com/…on-dhea.html

Píšou, že to jde z Evropy, máte někdo zkušenost s těmito produkty z tohoto obchodu?
Díky za odpověď, sposta ldí píše, že jim to velmi pomohlo, ale ne z poslední doby, pokud by to šlo z USA přes ebay, tak to asi zabaví.

• Citovat
  • Upravit
1
1.11.21 14:56

Holky tak taky prichazim s mym pribehem. Ve 30, po roce neuspesneho snazeni se o dite mi diagnostikovali 0.7 AMH, nechteli jsme ztracet cas, byli jsme proto na dvou IVF, poprve 4 folikuly a 1 embryo, nechytlo se, podruhe 6 folikul a opet jen 1 embryo, ktere se ale chytlo a mame chlapecka :) No a kdyz bylo chlapeckovi 10 mesicu, stale pri plnem kojeni a bez menstruace jsem znovu prirozene a uplne necekane otehotnela, nyni jsem v 6 mesici a cekame holcicku :) tak snad nekomu dodam nadeji! V Caru mi rikali, ze se to obcas stava ze po tehotenstvi je to telo nastavene na plodnost a proste si otehotni i kdyz to predtim neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.11.21 20:03

DHEA 300tablet

Prodam nove nerozbalene baleni DHEA 25mg - 300 tablet za 450,–

Dekuji :kytka: :)

Příspěvek upraven 03.11.21 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.11.21 11:05

@janule555 Stalo se mi to samé.. mě doktorka řekla, ze při AMH 0,22 už je to ztráta peněz chodit na ivf.. prý mě čeká brzy menopauza.. po pěti měsících jsem neplánovaně otěhotněla a moje “menopauza” teď má 5 měsíců 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí