Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
2.11.21 17:18

Taky jsem takhle čekala menopauzu s FSH 13 a AMH 0,8. A místo toho jsem po 11 měsících od porodu otěhotněla úplně přirozeně a neplánovaně, přestože na syna jsem čekala 5 let a prošla si 5 IVF a 13 transfery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.11.21 02:12

Holky to je skvělé, gratuluji :srdce: Já tajně doufala v to samé - mám 2,5 měsíčního chlapečka z DV (AMH 0,01, FSH vysoké), doufala jsem, že se tělo naučilo jak na to a stane se zázrak. Místo toho přišla další rána - diagnóza rakovina prsu. Takže místo užívání si vymodleného syna a řešení sourozence, teď musím řešit odstav a přechod na UM, paruku pro mne do budoucna a zkoušet se s tím vším vyrovnat a bojovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.11.21 07:27

@Belmongi jezis to me hrozne mrzi, budte silna. :kytka: Vse se srovna a budete si zase uzivat maleho a rodiny. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
3.11.21 11:08

@Belmongi to mě strašně mrzí :,( přeji spoustu síly během celého léčebného procesu. Ještě že máte doma svého chlapečka, ten vás bude držet nad vodou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.11.21 09:16

Drmek obecný

Ahoj, mám tady ještě objednaný že zahraničí Vitex - Drmek obecný, již nevyužiju, vychází cenove opravdu dobře, v případě zájmu sz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.11.21 10:19

@janule555

Ještě před týdnem bych tomu skoro nevěřila. Ale náš příběh skoro totožný. Snad tím dodáme odvahu ostatním.
Mé amh 1,2 v 12/2019, je mi 34, domácí snažení půl roku, tři Cykly OVF z toho pouze dvě vajíčka, na druhý pukus to naštěstí vyšlo. Vím že mé amh ještě nebylo kritické nicméně odpověď na stimulaci příšerná.
Syn teď 8mesíců - hned v prvním cyklu po ukončení kojení na jeden jediný domácí pokus držím v ruce pozitivní test.
Zázraky se dějí. Nespoléhala bych na ně ale dějí se.
Všem moc držím palce.
Vím jaké peklo to s touto dg je, tuto
Diskuzi jsem
Přečetla úplně celou a moc mi pomohla. Všem přeju hodně sil a snad dodáme naděje, že nikdy nic není ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.1.22 15:45

DHEA Swanson v CZ

Dobrý den,

poradil by mi někdo ohledně DHEA? Všude jsem četla, že lze koupit pouze v zahraničí, ale teď jsem ji objevila na českého eshopu
 https://www.glamot.cz/…ni-rovnovahu?…

Je to ono nebo ne? A v jakých dávkách jste ji brali? Mají 25, 52, 100 mg.
A může se brát i při IVF nebo raději ne?

Děkuji za Vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.1.22 17:23

Ja bych koupila 25 mg, vzdy muzes brat 2-3 tabletky, ale pokud by ti to nesedlo, muzes ubrat. Ja treba pri 50 mg mela silene akne bolaky a nejak pocit, ze to neni ono. Tak jsem snizila na 25 mg, coz bylo unosne. Brala jsem i behem stimulace i pred KET az do testu.
Ostatni vitaminy a Q10 (aspon 100 mg) jen pro pripomenuti.
Jako povedlo se a uz mam pekny pupek, ale nebudu rikat, ze to bylo tim DHEA, taky stesti hraje roli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.1.22 17:26

@Ladka02 to jsou e-shpy, co maji casto ceske stranky, ale posilaji ze zahranici. Ja to koupila taky na nejakem „ceskem“, ale slo to z USA. Uplne normalne to proslo pres celnici, to neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.1.22 21:28

@Petra Star Děkuji! Tak moc gratuluji :) Já beru vit D (Vigantol, 2 kapky denně), Nosifol, Omegu a Q10. Tu Q10 koukám jen 60 mg, takže můžu brát 2 kapsle? Stačí tyto vit. nebo ještě něco přidat? A konzultovala jsi DHEA s doktorem, který vedl IVF?
Taky mi přijde, že je to hodně o štěstí, co tak čtu, nebo spíš už nečtu, protže mě to akorát stresovalo. Naštěstí jedno dítě už máme, tak to není takový šílený stres jako předtím, kdy se mi zhroutil svět (a pak vyšla první IUI :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
31.1.22 06:19

@Ladka02 po Q10 se nekomu spatne spi. Takze ber rano. Muzes pridat, nekdo bere i vic nez 100 mg.
Nekonzultovala jsem to v CAR. Proste jsem si nacetla hodne odbornych studii a rozhodla se.
Tak drzim palce. Sama cekam uz druhe, ale hrozne jsme ho chteli. Ano, je to jine, nez nemit zadne, ale i tak je nekdy touha velika. Cyklu jsem prodelala hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.1.22 13:16

@Petra Star
A můžu se ještě zeptat na ten inositol? Zdá se, že o tom víš hodně :)
Měla jsem ještě staré zásoby Nosifol Forte a teď když jsem si chtěla objednat nové, zjistila jsem, že balení na měsíc stojí 800 Kč! To je mazec. Inofolic vychází levněji a pak jsem našla ještě čistý inositol https://www.myprotein.cz/…0530319.html?…
Ale nevím, jestli obsahuje ten myo-inositol, který je prý ten nejlepší pro vajíčka.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3497
31.1.22 13:45
@Ladka02 píše:
@Petra Star
A můžu se ještě zeptat na ten inositol? Zdá se, že o tom víš hodně :)
Měla jsem ještě staré zásoby Nosifol Forte a teď když jsem si chtěla objednat nové, zjistila jsem, že balení na měsíc stojí 800 Kč! To je mazec. Inofolic vychází levněji a pak jsem našla ještě čistý inositol https://www.myprotein.cz/…0530319.html?…
Ale nevím, jestli obsahuje ten myo-inositol, který je prý ten nejlepší pro vajíčka.Děkuji!

Sice nejsem Petra Star :D ale treba se info bude hodit:-) Ja beru myoinositol jako soucast pripravku Fertiprona (2g v jednom sacku, denne by se mely brat 2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
31.1.22 13:53

@Ladka02 Inositol je asi dulezitejsi pro PCOS, jako zasadni jsem ho pro sebe nebrala. Ja brala Fertipronu, ale brala jsem to jen obcas, jinak jsem mela Pregnafolin. Q10 je taky pekne drahy, v souctu to leze do penez. Ten inositol asi staci tu posledni kuru pred IVF, nevim presne. Uz je to zas pul roku a dost veci jsem vytesnila…
Asi bych vzala ten v tom pytliku. Ohledne toho, zda je to ten „myo“ izomer nebo neni… rekla bych, ze spis ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
1.2.22 09:08

@Mik.Martina dobrý den, pomohlo vám DHEA? To máte z USA? Případně kolik jste ho brala? :) Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí