Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbg píše:
Holky měly jste někdo dual trigger? Vysvětlily byste mi co to vlastně je a k čemu je to dobré?
Cetla jsem o tom, ale nevim, jestli to u nas nekdo dela a zda to ma nejake vyznamejsi benefity. Mozna u pistupne zrajicich vajicek, ale je otazka, kdo to umi.
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
@vbg Nemela by jsi prosim doporuceni na COQ10? Idealne nejake vetsi baleni..
Zkusim tuto DHEA.. Brala jsem od Swansonu a pry neni dobra.. 😊
Holky, jak zvladate ty neuspechy? Ja uz par dni nemohu spat.. ale rozhodla jsem se bojovat dal..
Holky nezbyl vám menopur nebo puregon?
odkoupila bych
@Sim7
V pohodě akorát ti jdu psát skrz ty doplňky.
Já užívam ubiquinol posílám foto. Koupíš normálně na Amazonu a dheu od life extension ta je mikronizovana. Dá se sehnat na Allegro nebo ebay.
@vbg Moc dekuji! Ono je to slozite se v tom mnozstvi produktu vyznat.. A to jsem za ne jiz utratila tisice.. 😊
A pak se dozvim, ze mam spatnou Dheu 😊 Jsem ti moc vdecna!!!
@vbg ahoj, mě myslím něco z toho zbylo, ale můžu kouknout až večer
@Noku
Ahojky! Ty jo to by bylo super! Pisnes mi kdyžtak večer do zprávy? Děkuju předem!
@vbg jojo, dám vědět. samotné je mi líto, aby to přišlo nazmar, když jsou ty léky tak drahé…
Ahoj holky, tak dorazily doplnky za 5,5 tisice 🙈 To je penez, na druhou stranu, tolik stoji jedna laboratorni metoda ![]()
Prosim toho COQ10 z amazonu (nebo jak se to pise) 🤣 se ma brat 300 mg 2 x denne? Je mi 40, tak bych rekla, ze ano 😊
Do toho mam tu spravnou Dheu, beru fertipronu a uzivam drmek a 2 x denne piju kontryhelovy caj.. A muj drahy take dostal doplnky ![]()
A objednala jsem se do Motola na konzultaci.. ohledne minimalky.. Rada bych ji zkusila v lednu a unoru.. Po telefonu jsem z toho mela dobry pocit.. Nebo zustaneme, kde jsme a zkusime nativy..
Holky my 2 roky zpet zkusili 2 inseminace a hned jsme šli do ivf.. Premyslim, zda by nebylo i od veci poprosit moji gynekolozku a tabletky na domaci snazeni.. Musi se pri domacim snazeni vzdy pichat Ovitrelle?
Zaroven jsem si nechala udelat kontrolni odber na NK bunky, snad dopadne dobre..
Jak valcite vy?😊
@Sim7 cemu rikas tablety na domaci snazeni? Clostibegyt? To vam muzou dat i v CAR. Gynekolozku bych uz dobtoho nazapojovala. Navic byvaji ty tablety soucasti minimalky. Nebo Femara nebo Tamoxifen. Taky muzete kazdy „plonkovy“ cyklus v CAR na IUI. muslim, ze v tom bude Motol ekonomicky vyhodna volba.
@Petra Star Dekuji 😊 Myslela jsem letrozol a clostibegyt.. V soucasnem CAR, kdyz jsem se ptala na IUI, tak mi ji nechteli udelat, ze staci mit styk kazde 2-3 dny a efekt je stejny
Uplne na to stejny nazor nemam
Premlouvat jsem je nechtela.. ale mas pravdu, zkusim to navrhnout v Motole a uvidim, jaky budou mit na to nazor.. My kdyz meli IUI na zacatku, tak jsme dostali jen ovitrelle.. Az nyni ctu, ze se da soucasne uzivat i letrozol ci clostibegyt a mit vic vajicek..
Příspěvek upraven 17.11.23 v 20:48