Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vbg
492
3.12.23 15:05

@Sim7
Děkuji moc za podporu! Nezbývá mi opravdu nic jen věřit.
Tobě budu držet pěsti ať ta imunologie dopadne v rámci možností co nejlépe :hug:
To dáme!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
3.12.23 15:25

@vbg Dekuji moc! Ja ti drzim palce, at ti to vyjde a uz to nemusis podstupovat.. Jsem tez zvedava na pocty folikul/vajicek, zda DHEA pomuze 😊

Ja aktualne beru spoustu vitaminu, tak tez verim… vysledku imunologie se bojim, ale hlavne uz bych rada vedela na cem jsem..

Premyslim, zda drmek nenahradit gynexem.. kombinovat se pry nemaji.. asi pristi cyklus zkusim gynex a pak se rozhodnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
3.12.23 15:43

@Sim7
Ale tak s tou imunitou se dá pracovat. Kam chodíš k Černé?
Drnek ani gynex neberu tak neporadím. Jenom jsem se dočetla že by se neměla dhea kombinovat s inositolem, co je na tom pravdy nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
3.12.23 16:12

@vbg Ano chodim k MUDr. Cerne. Ja uz brala pul roku kortikoidy, pak byly odbery dobre, proto jsem pri transferu nic neuzivala.. V zari biochemko, v rijnu ket.. A ted cim to bylo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
3.12.23 22:45

@vbg Nepamatujes si, kde jsi cetla, ze se dhea nema kombinovat s inositolem a proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.12.23 23:26

Užívala jsem doplňky z knihy It starts with the egg. 100% doporučuji to zkusit. Tam je dhea + inositol. A spoustu dalších, ale ty dva spolu jsou. Ale určitě je všechno individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.12.23 06:23

@Zázrakyjsou Dekuji! 😊 Jak dlouho jsi je uzivala nez se ti zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
4.12.23 07:09

@Zázrakyjsou
Právě inositol se při nízkém AMH nedoporučuje! Je určený pro ženy s PCOS.
Můžete mi prosím poslat úryvek z knihy kde je s tím inositolem uvedeno? Asi jsem to přehlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.12.23 07:36

Je silene, ze clovek uz nevi co je spravne.. Ja aktualne beru inositol ve fertiprone, ale uz jsem uzivala i samotny.. pred poslednim ivf spolu se zbytkem vitaminu a bylo 5 vajicek pri amh 0,5.. Ale brala jsem i DHEA.. ale od Swansonu..

Take jsem si rikala, ze je pro zeny s PCOS, tak aby neskodil.. Na druhou stranu ma zvysit kvalitu..

Koukam se na cenik a narazila jsem na tzv. Zona Free ET.. odstraneni obalu embrya.. To by mohlo trochu pomoci pri te me imunite zvysene.. Se na tuto metodu zeptam embryologu v lednu.. Sice si myslim, ze prilisne zasahy skodi, ale NK bunky jsou zmetci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
4.12.23 08:06

@Sim7 Dhea a inositol maji presne opacny ucinek, inositol snizuje testosteron, zatimco dhea zvysuje, takze uzivani spolu nedava smysl a nemohlo mit zadny ucinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.12.23 08:47

@Sim7 užívala jsem inositol ve fertiproně, a pak + samotný kolem 5 měsíců. Počet vajíček se nezvyšel vůbec. Ale mám katastrofický AMH. Ale v mém případě důležitější je kvalita. Jedna paní doktorka řekla, že kvalitu sice vůbec není možné zlepšit. Ale viděla zázraky právě po inositolu. Nejsem doktorka, věřím, že @vbg má pravdu. Ale kvalita vajíček se opravdu po 5 letech zlepšila. Alespoň o tom se modlím ☺️ kdy budí mít větší jistotu, nápisu tady velký příspěvek, snad to někomu také pomůže👼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.12.23 09:05

Tak tady pošlu fotky z knihy. Snad to pro někoho bude důležité. Opravdu řečeno, jsem ani do té kapitoly nedočetla😀 začala jsem nejprve užívat vitaminy z její webových stránek, pak jsem objednala knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.12.23 09:16

Také jsem tady našla plán vitamínu pro IVF. Ale inositol tady není, @vbg má pravdu.
Osobně jsem užívala nejdéle inositol, protože na webových stránkách byl, udělala jsem takový mix😅 a také to doporučila doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.12.23 09:19

Já beru taky combo podle It starts with the Egg, akorát z dhea mám trochu respekt tak zatím neberu. Ale podle té knížky jsem pochopila, že inositol, je dobrý i pro kvalitu vajíček, nejen pro PCOS :think:
Teďka beru Nosifol (listovka+inositol), ubiquinol, D, E, C, alpha lipoic acid, omega 3, hořčík, aswagandha. A AMH jsem před 2 lety měla 1,17 a teď vzrostlo na 1,87 :mrgreen: takže nějaký pozitivní vliv asi mají. Muž bere podobný koktejl vitamínů a spermiogram se taky zlepšuje :dance:

V pátek jsem byla na IUI v domnění, že byli 2 folikuly. No dneska na kontrole na gyndě zjistila, že praskl 1 a mám tam ještě 2 z čehož 1 je vícekomorový 8o tak nevím jestli ještě praskno, když od soboty beru progesteron :roll: Navíc má podezření na zánět. To prostě nemůže být jednoduchý :zed: Doufám, že na to 3.ivf nebudeme muset, ale po dnešku zas ztrácím naději, že to ještě letos vyjde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.12.23 13:21

@Ardilera Tybrďo.. myslela jsem, že AMH nejde zvýšit :-D.. Gratuluji!

@Zázrakyjsou Nemohla by jsi nafotit i ten plán pro IVF?

Já hledala a našla různé informace.. v některých zdrojích se opravdu píše, že se nemají konzumovat společně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí