Nízké HCG a dobrý konec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
21.6.17 17:33

@Květinka81 já jsem si to myslela.Ale neboj, rodila jsem ještě v 45 a to moje nízké hcg byl KET skoro v 46.Život se mi obrátil trochu vzhůru nohama :cert::zed:
To máte v rodině taky dost malých dětí. Znám ten šrumec. Já jsem vozila vnouče a tu svojí v dvojkovým kočáru. Jsou od sebe o necelých 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
21.6.17 19:27

@smutná máma :lol: :lol: tak to valim oči na drát :lol: no upřímně, do 45 čekat asi nevydržím, těch 10 let už bych nedala. Nicméně jsem ze tří dětí a bráchové maj dohromady 5 dětí a někdy se obáváme, že ještě nekončí (samozřejmě myšleno z legrace) :D když se všichni sejdem, je to jak v úlu, bráchovy tři děti často hlídáme i my a někdy mě pak napadá, proč to další tak moc chceme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
22.6.17 20:21

Jinak pro příští hledačky, nám to nevyšlo. Hcg dnes jen 29, verdikt nejspíš biochemické těhu. Držím všem palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.6.17 20:35

@Květinka81 vysazuješ léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
22.6.17 21:11

@smutná máma jj, už jsem se na to těšila, už to chce pryč několik dní. Plus návaly vedra z utrogestanu v tomhle vedru nestoji za moc :lol: c'est la vie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.6.17 22:22

@Květinka81 tak se drž a třeba někdy napiš. Držím ti palce k druhátku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
22.6.17 23:11

@smutná máma :hug: nekdy se ozvu. Byla hrozna ta nejistota, ted uz mam bojovy plan a je mi lip. Ono to jednou vyjde a asi az to zase budeme nejmene cekat :) krasne babickovani a krasne leto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.7.18 20:01

Ahoj holky mám asi problém jako spousta z vás 15.7. Jsem začala mít pozitivní tt ale pak přestal sílit a pomalu se stracet podle poslední ms sem měla být nějaký 5tt teď v úterý sem šla na krev a dnes mě dr řekla že má 8 hcg což je málo v pondělí mám jít na krev zase a uvidí se jestli stoupá ale nějak tomu moc nevěřím tedy snažím se věřit že by se stal zázrak a mohlo by stoupat ale krvácím. Od včerejška nevím jestli je nějaká šance že by se to udrželo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.7.18 20:17

Nemusí to být stejně, ale u dcery jsem šla taky brzy k Dr. a strašili mě mimodeloznim apod…nakonec to bylo ok jen jsem tam byla brzo a pomalu mi hodnoty stoupaly. Krvácela jsem do třetího měsíce.
Až krev o týden dva později byla ok a pak už bylo vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.7.18 20:26

@CrazyOwl no tak uvidím jak to dopadne v pondělí mám jít na další krev dr mě říkala že si myslí že hcg stoupat spíše nebude a že nemůže ani vyloučit mimodelozni tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
25.7.18 20:38

@pavla.velova mimodelozni to nejspis nebude,ale asi ani normalne prosperujici tehotenstvi.spis bych to videla na biochemicke tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.7.18 20:49
@pavla.velova píše:
Ahoj holky mám asi problém jako spousta z vás 15.7. Jsem začala mít pozitivní tt ale pak přestal sílit a pomalu se stracet podle poslední ms sem měla být nějaký 5tt teď v úterý sem šla na krev a dnes mě dr řekla že má 8 hcg což je málo v pondělí mám jít na krev zase a uvidí se jestli stoupá ale nějak tomu moc nevěřím tedy snažím se věřit že by se stal zázrak a mohlo by stoupat ale krvácím. Od včerejška nevím jestli je nějaká šance že by se to udrželo

mela jsem pozitivni test, ktery pak zacal zase slabnout a po asi 11 dnech to odeslo. To se proste stava, nebud smutna. Zadari se znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.18 20:53

@pavla.velova Pokud jsi měla pozitivní test z moči, tak to už jsi měla hCG přes 10, tzn. spíš to vypadá, že klesá než že by se něco dělo… Samozřejmě naději ti brát nechci, uvidíš podle přístího testu. Bohužel, ten začátek je vrtkavý, je to běžné, také jsem zažila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
25.7.18 21:28

@pavla.velova po 10 dnech hcg skoro nulové :? . Nejspíš hcg klesá nebo se zastavilo na 8 jendotkách. Počítala bych že ms každým dnem dorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.4.19 17:23

nizke HCG

ahojky. stalo se některé ze mela úplně na zacatku HCG 35 a o dva dny jen 38,9? i presto zdravé tehotenstvi? jsem uplne na začátku a mam strach ze to nedopadne. jsem 30DC takze 4 dny zpoždění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí