Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Květinka81 já jsem si to myslela.Ale neboj, rodila jsem ještě v 45 a to moje nízké hcg byl KET skoro v 46.Život se mi obrátil trochu vzhůru nohama
… ![]()
To máte v rodině taky dost malých dětí. Znám ten šrumec. Já jsem vozila vnouče a tu svojí v dvojkovým kočáru. Jsou od sebe o necelých 5 měsíců.
@smutná máma
tak to valim oči na drát
no upřímně, do 45 čekat asi nevydržím, těch 10 let už bych nedala. Nicméně jsem ze tří dětí a bráchové maj dohromady 5 dětí a někdy se obáváme, že ještě nekončí (samozřejmě myšleno z legrace)
když se všichni sejdem, je to jak v úlu, bráchovy tři děti často hlídáme i my a někdy mě pak napadá, proč to další tak moc chceme ![]()
Jinak pro příští hledačky, nám to nevyšlo. Hcg dnes jen 29, verdikt nejspíš biochemické těhu. Držím všem palce! ![]()
@smutná máma jj, už jsem se na to těšila, už to chce pryč několik dní. Plus návaly vedra z utrogestanu v tomhle vedru nestoji za moc
c'est la vie ![]()
@Květinka81 tak se drž a třeba někdy napiš. Držím ti palce k druhátku ![]()
@smutná máma
nekdy se ozvu. Byla hrozna ta nejistota, ted uz mam bojovy plan a je mi lip. Ono to jednou vyjde a asi az to zase budeme nejmene cekat
krasne babickovani a krasne leto ![]()
Ahoj holky mám asi problém jako spousta z vás 15.7. Jsem začala mít pozitivní tt ale pak přestal sílit a pomalu se stracet podle poslední ms sem měla být nějaký 5tt teď v úterý sem šla na krev a dnes mě dr řekla že má 8 hcg což je málo v pondělí mám jít na krev zase a uvidí se jestli stoupá ale nějak tomu moc nevěřím tedy snažím se věřit že by se stal zázrak a mohlo by stoupat ale krvácím. Od včerejška nevím jestli je nějaká šance že by se to udrželo
Nemusí to být stejně, ale u dcery jsem šla taky brzy k Dr. a strašili mě mimodeloznim apod…nakonec to bylo ok jen jsem tam byla brzo a pomalu mi hodnoty stoupaly. Krvácela jsem do třetího měsíce.
Až krev o týden dva později byla ok a pak už bylo vidět ![]()
@CrazyOwl no tak uvidím jak to dopadne v pondělí mám jít na další krev dr mě říkala že si myslí že hcg stoupat spíše nebude a že nemůže ani vyloučit mimodelozni tehu
@pavla.velova mimodelozni to nejspis nebude,ale asi ani normalne prosperujici tehotenstvi.spis bych to videla na biochemicke tehu.
@pavla.velova píše:
Ahoj holky mám asi problém jako spousta z vás 15.7. Jsem začala mít pozitivní tt ale pak přestal sílit a pomalu se stracet podle poslední ms sem měla být nějaký 5tt teď v úterý sem šla na krev a dnes mě dr řekla že má 8 hcg což je málo v pondělí mám jít na krev zase a uvidí se jestli stoupá ale nějak tomu moc nevěřím tedy snažím se věřit že by se stal zázrak a mohlo by stoupat ale krvácím. Od včerejška nevím jestli je nějaká šance že by se to udrželo
mela jsem pozitivni test, ktery pak zacal zase slabnout a po asi 11 dnech to odeslo. To se proste stava, nebud smutna. Zadari se znova.
@pavla.velova Pokud jsi měla pozitivní test z moči, tak to už jsi měla hCG přes 10, tzn. spíš to vypadá, že klesá než že by se něco dělo… Samozřejmě naději ti brát nechci, uvidíš podle přístího testu. Bohužel, ten začátek je vrtkavý, je to běžné, také jsem zažila… ![]()
@pavla.velova po 10 dnech hcg skoro nulové
. Nejspíš hcg klesá nebo se zastavilo na 8 jendotkách. Počítala bych že ms každým dnem dorazí ![]()
ahojky. stalo se některé ze mela úplně na zacatku HCG 35 a o dva dny jen 38,9? i presto zdravé tehotenstvi? jsem uplne na začátku a mam strach ze to nedopadne. jsem 30DC takze 4 dny zpoždění ![]()