Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
meduzza píše:
Děkuji vám moc. Půjdu si teď lehnout, ráno uvidím a kdyžtak tam zajedu. Pamatuji si, když jsem jednou přišla na zubní pohotovost v noci jak se na mě tvářili a byli nepříjemní. Kdybych vzbudila doktora na gynekologii s tím, že velmi lehce špiním (není to červená krev… a teď už zase nešpiním) asi bych špatně nesla jak by se tvářil. Pochopila jsem, že kdyby to byla červená krev či se přidaly bolesti, mám jet hned. Děkuji moc, dobrou noc
Dobrou noc a odpocin si:-) uvidis rano treba to bude uz v poradku.
Tak jsi jdu taky lehnout,ale zitra se prijdu mrknout a napisu jak vse pokracuje.Dobrou noc
ahoj,tak to je dobře,že je mimčo vpořádku.A určitě se všechno napraví a bude to OK.Tak,že musime hold všichni hodně odpočívat,žadný stres a žádný sex:-)
Tak,že mužu také očekávat špinění.Tak držím všem palečky aby nám to dopadlo dobře ![]()
To jo,tak uvidime.Já jdu k doktorce v pondeli tak jsem zvedava co mi na to povi. ![]()
Včera večer mě docela pobolívalo bříško,Tak jsem se třeba bala abych nezacala třeba kvacet,ale přes noc se to sklidnilo a bříško mš dnes nebolí a ani už nešpiním.Tak zatím je to dobrý.Na pohotovosti jsem byla v patek a tam mi pravě doktorka řekla o té placentě.Vyjela mi UZ obrazek a v pondeli ho dam doktorce.Už aby bylo pondělí.jinak Já jsem už na nemocenský doma tak že odpočívám.Mám totíž i vysoký krevní tlak tak na to beru prášky Dopegyt jeden ráno jeden večer.
na to pobolívání břicha jsem brala magnésium Lactici, zkus se zeptat v pondělí doktorky, jestli vzhledem k tlaku můžeš. Ale břicho pobolívá skoro každou těhotnou, pokud to není bolest jako při menzes, tak je to normální. ![]()
Ahoj,tak ja ani nevim jak boli bricho pri menzes:-) Protože jsem nikdy takové problemy neměla bolesti bricha .Ale dneska uz je to v pohodě ale trošku mě pobolívaji záda.To ale asi taky patří k těhotenstvi:-¨)
Michaela 27 píše:
Ahoj, tak jak se vam vsem daři???
Poslala jsem ti SZ ![]()
meduzza píše:Michaela 27 píše:Poslala jsem ti SZ
Ahoj, tak jak se vam vsem daři???
Ahojky taky jsem se dnes ve 12.týdnu dozvěděla že mám nízko položenou placentu a k tomu pár drobných sraženin v děloze.Taky špiním tak obden hnědý výtok,ale to je prý nejspíš kvůli těm sraženinám.Dokotrka mě vystrašila že nízko položená placenta znamená hodně rizikový těhotenství a mám prý jen ležet a ležet a chodit jen na záchod.Supr co.Už mě z toho ležení bolí záda:(Ale říkám si,jestli doktorka moc nestraší.Když na to přišli až teď a doted jsem dělala plno věcí kromě sexu jsem měla pohyb a mimi to přežilo,tak proč bych měla jenom ležet.Co sy myslíte?
no tak ja nechci strasit, ja mela taky nizko placentu, akoratze to nejak nebylo na utz videt a doktor mi nic nerekl… no a ted jsem porodila dva mesice pred terminem… takze jestli ti doktorka rika lezet, tak radsi lez… ona casto ta placenta casem stoupne a bude to dobre ![]()