Nízký tlak u dětí

35438
22.3.19 22:12

Dostatek pohybu, pitný režim (pokud se celý den ve škole nenapije, taky se jí může točit hlava), kvalitní strava, opatrně vstávat a když je jí nevolno,lehnout s nohama nahoru. Zkušenost mám asi takovou, že i v dospělosti mi naměřili tlak 80/55 a přeměřili víckrát, protože nevěřili vlastním očím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
22.3.19 22:17

@Murka mám nízký tlak stále a je mi přes 30. Přesně tyto příznaky jsou mi blízké. V těhotenství to bylo horší, ale nepadala jsem. Je důležité hodně pít, doporučují se sporty na vytrvalost. Nevstavat prudce, nestát dlouho na místě a obecně, když ucítí, že to není ono rychle sednout. Kofein pomůže krátkodobě, ale pak může ten tlak prudce zpátky klesnout a je hůř než předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
22.3.19 22:22

Také mám tento tlak běžně už od mládí. Obecně se doporučuje dělat vše opačně, než ti, kteří válčí s vysokým tlakem. Tedy hodně pít, občas lehnout a dát nohy na par minut nahoru, více solit, zkuste třeba lékořici, ta tlak zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.3.19 22:22

Ja mela raky od detstvi nizky tlak. Pomahalo dostatek vody a jist spousty ovoce a zeleniny. Jenze pak jsem zase nevydrzela celou vyucovaci hodinu necurat. Takze bud me bylo blbe, motala jsem se, nebo jsem vecne drepela na zachode :zed: :lol: provazi me to doted, ale nasla jsem nejakej zlatej stred. Jednoduchy to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.3.19 22:47

Stravu, pití a pohyb se snažím mít u dcery pod kontrolou, od osmi let je sledována pro sklony k poruchám příjmu potravy. I když je to někdy boj, tak pití jsme vytáhli na litr a půl, stravu na takovou tu zdravější klasiku (hodně zeleniny a ovoce), pohyb má v rámci kroužku atletiky (nezávodí, jen rekreačně) a obden chodíme běhat. Obě jsme z toho „na prášky“… Zatím teda neomdlela, neupadla. Vždy si zatím stihla sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.3.19 19:58

Dcera 12 let to same,mam vyzkousene,ze staci podat neco sladkeho…a samo pitny rezim,rano musi snidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí