Šestá nemoc zkušenost

Anonymní
20.3.19 15:27

Šestá nemoc zkušenost

Ahoj :) Už od pondělí má náš prcek teplotu nad 38, dáváme paralen a včera na poradně syna viděl doktor, prohlížel ho a nemá absolutně žádný příznaky nachlazení, zoubky taky nic, sliznice jsou taky v pohodě.. Jen se mu dnes udělala krupička na puse, ale to přisuzuji spíš AE, který má od narození :think: Každopádně zítra máme přijít jestli bude ještě teplota :) Teď jsem na netu četla, že je šestá nemoc, ale tam je právě psaná vyrážka po celém těle, máte zkušenosti s touhle nemocí? Já o tom čtu teď poprvé a u staršího jsem nic takového nepozorovala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
20.3.19 15:30
@Anonymní píše:
Ahoj :) Už od pondělí má náš prcek teplotu nad 38, dáváme paralen a včera na poradně syna viděl doktor, prohlížel ho a nemá absolutně žádný příznaky nachlazení, zoubky taky nic, sliznice jsou taky v pohodě.. Jen se mu dnes udělala krupička na puse, ale to přisuzuji spíš AE, který má od narození :think: Každopádně zítra máme přijít jestli bude ještě teplota :) Teď jsem na netu četla, že je šestá nemoc, ale tam je právě psaná vyrážka po celém těle, máte zkušenosti s touhle nemocí? Já o tom čtu teď poprvé a u staršího jsem nic takového nepozorovala

Necetla bych hlavne na netu a pockala co rekne lekar ;) Podle internetu bych byla 11× tehotna, mela mor, 3× umrela na HIV a mela nador na mozku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.19 15:34

@Reaskiller To je jasné :) Já víceméně koukala, jestli se nemůže po teplotě rozjet ekzem a právě tahle „diagnóza“ mi vyjela :) Tak se jen tak poptavam, protože o tom slyším fakt poprvé :) Tak ať kdyžtak vím co čekat :)

PS:připomíná mi to kamarádku, která měla zánět dutin a přišla k doktorovi s tím, že si diagnostikovala leukémii :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
9793
20.3.19 15:38

U syna šestá nemoc probíhala tak, že měl 3 dny horečku, čtvrtý den se objevila drobná nesvědivá vyrážka hlavně na břiše a zádech a to už byl bez teploty, do dvou dnů vyrážka zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.3.19 16:24

Syn měl šestou nemoc a horečky měl výrazně vyšší, skoro až ke 40. Byl úplně zchvaceny a měl je prakticky nonstop, takže na stridacku paralen a nurofen… takhle to bylo tři dny a pak jak mávnutím kouzelného proutku zcela bez teplot a osypal se všude takovou krupici… měl to na obličeji, tele, zádech… a za tři dny zmizela i ta krupicka a bylo po nemoci. Takže za mě si nemyslím, ze by to byla šestka. Mají výrazně vyšší teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.3.19 16:36

Taky si myslím, ze to není ono, nemá tak vysoké teploty a ta vyrazka je hodně výrazná hlavně na břiše a zádech. Ale ještě se muže vysypat. Nicméně vyrážka se ukáže až po opadnuti horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.3.19 05:43

Počkala bych hlavně na názor lékaře,ne googlu. Ale u šesté nemoci po odeznění horecek se syn hodně osypal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.3.19 08:39
@Anonymní píše:
@Reaskiller To je jasné :) Já víceméně koukala, jestli se nemůže po teplotě rozjet ekzem a právě tahle „diagnóza“ mi vyjela :) Tak se jen tak poptavam, protože o tom slyším fakt poprvé :) Tak ať kdyžtak vím co čekat :)PS:připomíná mi to kamarádku, která měla zánět dutin a přišla k doktorovi s tím, že si diagnostikovala leukémii :lol: :palec:

Jooo a nebyla jsem to ja ? :D vtipek.. ja jsem se jednou tak vypsychatela jestli nemam nador na mozku - a ono to byla jen blokla pater :lol: :lol: :lol: od Te doby radsi nectu nic protoze cekam, ze bych mela i vzteklinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 20:11

@Reaskiller Taky dobrý :mrgreen: Myslím, že takových případů bude víc :D Já maximálně koukám při potvrzené nemoci na další příznaky, ať vím na co se ještě těšit :D A ono i u doktora není diagnóza moc přesná.. Zároveň se udělala mě i bráchovi dost hnusná vyrážka na dlaních a chodidlech a pak nám dokonce na některých prstech slezl nehet a podle kožní to byla nějaká nemoc(nazev si nepamatuju) a je šíleně vzácná.. prd leda, reakce na antibiotika :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10073
21.3.19 20:47
@Anonymní píše:
@Reaskiller Taky dobrý :mrgreen: Myslím, že takových případů bude víc :D Já maximálně koukám při potvrzené nemoci na další příznaky, ať vím na co se ještě těšit :D A ono i u doktora není diagnóza moc přesná.. Zároveň se udělala mě i bráchovi dost hnusná vyrážka na dlaních a chodidlech a pak nám dokonce na některých prstech slezl nehet a podle kožní to byla nějaká nemoc(nazev si nepamatuju) a je šíleně vzácná.. prd leda, reakce na antibiotika :roll: :lol:

Jeeemine pane, tak to je poteseni..ono co lekar to ..vic „mam v pr*eli“ ..ale nekdy se najdou i lekari co se postaraji a zajimaji se no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 15:18

@Reaskiller To máš pravdu :) Ale já mám asi magnet na doktory magory nebo nevím :D Joo a malej tu šestou nemoc fakt má :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10073
22.3.19 15:34
@Anonymní píše:
@Reaskiller To máš pravdu :) Ale já mám asi magnet na doktory magory nebo nevím :D Joo a malej tu šestou nemoc fakt má :potlesk:

Nebooj to ja taky :D neni to vzdy jen prochazka ruzovym sadem .. navic cim vissi postaveni „tim vic idiot“ ..nebo lazensky lekar..jsem mela jednu ktera byla az tak „ochotna“ ze jsem z lazni jela rovnou na pohotovost Cheb.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí