Noční buzení 8 měsíčního mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Syn ma 2r. a4m. 2×3za noc se mi budi furt…posledni novinka je, ze začal mluvit ze spaní…jinak mléko v noci si sam odboural cca ve 13m. Do té doby mel 1-2lahve um během noci a x vzbuzení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem přesunout do jejich pokoje a od té doby spí jako špalci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně vstával do roka asi 10× za noc, teď v 15ti měsících spí většinou celou noc, někdy se budí jednou na mléko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna Ted je to zrovna docela zase v poho, diky - dneska jsme byly v noci vzhuru jen 1×, ale taky usnula az po 9. A to mela v 6 veceri, v 7 po koupani mliko a v tech 9 uz ho nechtela. A vzhuru byla od 4 odpol. Mne totiz prijde, ze cim pozdeji jde spat, tim se min budi
A rychleji hned usne - kdyz odpadne v 7,tak je jasne, ze ma do pulnoci naspano, narozdil ode me
Ale kojeny deti se celkove asi vic budi, co maj kolem holky deti spis na UM, spi jim celou noc od narozeni pomalu a jeste je na to jidlo musely ze zacatku budit. A vecer ma I UM teda, nebo jen prso? Kase muze byt tezsi na straveni a muze pak bolet brisko, my to s nima taky neprehanime, spis jen pro zpestreni a klidne ji ji dam odpol.nebo rano resp. dopol. - po rannim kojeni ma treba uz za 1,5 - 2h zase hlad, je to takova nase kyselinka popelnicova
Ale v noci u ni nemam momentalne pocit, ze by se budila „jen tak na podudlani“, fakt ma hlad. I kdyz nedavno to treba bylo tak 50/50's tim usnutim u prsa - jednou to proslo a hned jsme zas spaly dal, podruhe uz ne a musela jsem uspavat, rekord mame asi 3h vzhuru…to uz jsem z ni lezla po zdi
Jo, ona si to pres den dospi, mama ma smulu…
Ale na usinani je porad fakt zlata oproti mladymu, ten jedine v kocaru…ji jsem si teda I tak trochu naucila - dat do postylky, dudlik do pusy, kolotoc, sum a cau, to bych se zblaznila, kdyz jsme pak treba s tim starsim nemocnym doma a mela bych po byte drncat s kocarem. Do toho ji davam spat jen kdyz mame za chvili nekam jit a potrebuju nas v klidu vypravit bez revu. A opet staci jen trochu pohoupat a kdyz je unavena, proste usne. Ale myslim, ze to, ze deti od pul roka v noci nepotrebujou mliko, je tak trochu prezitek z doby, kdy jsme byli mali my a nechavali nas (cest vyjimkam!) vetsinou vyrvat, abysme nebyli rozmazleny…jo nektery deti spi celou noc a nebudi se na krmeni uz od narozeni I ted, jiny se proste budi I jen tak, to rika I nase dr., ze to hladem byt vubec nemusi, ze se potrebujou jen ujistit, ze tam mama je… ja navic s malou spim v pokojicku starsiho a ten s tatou v loznici, aby je nebudila…jednou jsem si ji vzala do postele, ale mela z toho jen srandu…no muzes to zkusit, jestli se nebude budit min, kdyz te uciti nablizku, ja bych se asi nevyspala a I kdyby spal starsi u sebe, stejne k nam v noci prileze, a to uz bysme se nevesli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 Dekuju za zkusenosti. Na dnesek se budila co 1,5 hodiny. Hruuuza. Zkusila jsem ji dat k veceri, co obedva. Na nekoho to prej pusobi, ze ho to vic zasyti. Tak uvidime. Holt musim vydrzet. Jinak lres den je furt v dobre nalade ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna Není zač
No nezávidím a držím palce, ať véča zabere…taky nám to tak někdy vyjde - když byly teď přes den ty horka a byli jsme hodně venku, tak jsem jí přes den dávala spíš studený - přesnídávky, jogurt, kašičky sunárek do ručičky - a masozeleninu dostala až k večeru. Dneska tomu tedy taky moc nedala, v 5 snědla půlku porce rýže s masem a zeleninou (taky to dělají v těch pytlíčkách na cucání, beru jí to třeba na cvičení - její nebo staršího), teď v 8 si trošku cucla mlíka a nazdar, tak jsem taky zvědavá, jak to bude v noci dohánět…
Co jsme přišli ze cvičení a venčení, tak se vzbudila levou nohou a jak si s ní někdo nepovídal (musela jsem dělat večeři), řev, řev, řev, ale tedy ta když se do toho opře, tak to stojí za to! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna A nemůžou jí lézt ty zuby? Nám asi zrovna taky se něco klube, i čípek jsem jí dala, bo jsem myslela, že vyvádí kvůli tomu…a trochu napatlala gelem, toho jí dávám kapičku i na dudlík, to ji většinou uklidní - oni jim ty calgely a spol. asi chutnají, malá je na to úplně ujetá, ale tentokrát to moc nefungovalo, nebo že by bříško…no nezbývá než přežít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna ja si myslím že se to zpraví.
Dcerce je 8.měsíců teď.
Do 5ti měsíců spala celou noc, pak se začala budit víckrát a víckrát, pak jsem přidala večeře tak lepší, pak zase období, že se budila i 10× za noc (to trvalo asi 14dní
), pak dobrý, pak byla nemocná, takže opět pořád řev a teď (tuk tuk) se budí zase jen 1× na kojení, podle mě je to různé
U první dcerky to bylo úplně jinak, ta zase byla celé noci vzhůru do 8.měsíce a pak konečně začala spát celou noc ![]()
Zuby nám nelezou.
Tak vydrž, ono si to nějak sedne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit