Noční buzení 8 měsíčního mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1049
2.5.18 23:32

Syn ma 2r. a4m. 2×3za noc se mi budi furt…posledni novinka je, ze začal mluvit ze spaní…jinak mléko v noci si sam odboural cca ve 13m. Do té doby mel 1-2lahve um během noci a x vzbuzení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.5.18 00:40

Zkusila jsem přesunout do jejich pokoje a od té doby spí jako špalci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
3.5.18 06:19

Mně vstával do roka asi 10× za noc, teď v 15ti měsících spí většinou celou noc, někdy se budí jednou na mléko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17510
3.5.18 07:41

@vtipna Ted je to zrovna docela zase v poho, diky - dneska jsme byly v noci vzhuru jen 1×, ale taky usnula az po 9. A to mela v 6 veceri, v 7 po koupani mliko a v tech 9 uz ho nechtela. A vzhuru byla od 4 odpol. Mne totiz prijde, ze cim pozdeji jde spat, tim se min budi :think: ;) A rychleji hned usne - kdyz odpadne v 7,tak je jasne, ze ma do pulnoci naspano, narozdil ode me :mrgreen: Ale kojeny deti se celkove asi vic budi, co maj kolem holky deti spis na UM, spi jim celou noc od narozeni pomalu a jeste je na to jidlo musely ze zacatku budit. A vecer ma I UM teda, nebo jen prso? Kase muze byt tezsi na straveni a muze pak bolet brisko, my to s nima taky neprehanime, spis jen pro zpestreni a klidne ji ji dam odpol.nebo rano resp. dopol. - po rannim kojeni ma treba uz za 1,5 - 2h zase hlad, je to takova nase kyselinka popelnicova :lol: Ale v noci u ni nemam momentalne pocit, ze by se budila „jen tak na podudlani“, fakt ma hlad. I kdyz nedavno to treba bylo tak 50/50's tim usnutim u prsa - jednou to proslo a hned jsme zas spaly dal, podruhe uz ne a musela jsem uspavat, rekord mame asi 3h vzhuru…to uz jsem z ni lezla po zdi :mrgreen: :mavam: Jo, ona si to pres den dospi, mama ma smulu… ;) :zed: Ale na usinani je porad fakt zlata oproti mladymu, ten jedine v kocaru…ji jsem si teda I tak trochu naucila - dat do postylky, dudlik do pusy, kolotoc, sum a cau, to bych se zblaznila, kdyz jsme pak treba s tim starsim nemocnym doma a mela bych po byte drncat s kocarem. Do toho ji davam spat jen kdyz mame za chvili nekam jit a potrebuju nas v klidu vypravit bez revu. A opet staci jen trochu pohoupat a kdyz je unavena, proste usne. Ale myslim, ze to, ze deti od pul roka v noci nepotrebujou mliko, je tak trochu prezitek z doby, kdy jsme byli mali my a nechavali nas (cest vyjimkam!) vetsinou vyrvat, abysme nebyli rozmazleny…jo nektery deti spi celou noc a nebudi se na krmeni uz od narozeni I ted, jiny se proste budi I jen tak, to rika I nase dr., ze to hladem byt vubec nemusi, ze se potrebujou jen ujistit, ze tam mama je… ja navic s malou spim v pokojicku starsiho a ten s tatou v loznici, aby je nebudila…jednou jsem si ji vzala do postele, ale mela z toho jen srandu…no muzes to zkusit, jestli se nebude budit min, kdyz te uciti nablizku, ja bych se asi nevyspala a I kdyby spal starsi u sebe, stejne k nam v noci prileze, a to uz bysme se nevesli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.5.18 18:52

@Jahudka82 Dekuju za zkusenosti. Na dnesek se budila co 1,5 hodiny. Hruuuza. Zkusila jsem ji dat k veceri, co obedva. Na nekoho to prej pusobi, ze ho to vic zasyti. Tak uvidime. Holt musim vydrzet. Jinak lres den je furt v dobre nalade :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17510
3.5.18 21:06

@vtipna Není zač :mavam: No nezávidím a držím palce, ať véča zabere…taky nám to tak někdy vyjde - když byly teď přes den ty horka a byli jsme hodně venku, tak jsem jí přes den dávala spíš studený - přesnídávky, jogurt, kašičky sunárek do ručičky - a masozeleninu dostala až k večeru. Dneska tomu tedy taky moc nedala, v 5 snědla půlku porce rýže s masem a zeleninou (taky to dělají v těch pytlíčkách na cucání, beru jí to třeba na cvičení - její nebo staršího), teď v 8 si trošku cucla mlíka a nazdar, tak jsem taky zvědavá, jak to bude v noci dohánět… :think: Co jsme přišli ze cvičení a venčení, tak se vzbudila levou nohou a jak si s ní někdo nepovídal (musela jsem dělat večeři), řev, řev, řev, ale tedy ta když se do toho opře, tak to stojí za to! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17510
3.5.18 21:10

@vtipna A nemůžou jí lézt ty zuby? Nám asi zrovna taky se něco klube, i čípek jsem jí dala, bo jsem myslela, že vyvádí kvůli tomu…a trochu napatlala gelem, toho jí dávám kapičku i na dudlík, to ji většinou uklidní - oni jim ty calgely a spol. asi chutnají, malá je na to úplně ujetá, ale tentokrát to moc nefungovalo, nebo že by bříško…no nezbývá než přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
4.5.18 06:35

@vtipna ja si myslím že se to zpraví.
Dcerce je 8.měsíců teď.
Do 5ti měsíců spala celou noc, pak se začala budit víckrát a víckrát, pak jsem přidala večeře tak lepší, pak zase období, že se budila i 10× za noc (to trvalo asi 14dní :zed: ), pak dobrý, pak byla nemocná, takže opět pořád řev a teď (tuk tuk) se budí zase jen 1× na kojení, podle mě je to různé :nevim: U první dcerky to bylo úplně jinak, ta zase byla celé noci vzhůru do 8.měsíce a pak konečně začala spát celou noc :think:
Zuby nám nelezou.
Tak vydrž, ono si to nějak sedne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí