Noční děsy půlročního syna

1428
23.1.14 08:00

nocni desy pulrocniho mimina

Ahoj holky, chci se zeptat, zda ted nektera resite problem jako my. Syn ma pul roku a dnes a vcera pres den spatne spal, usl ve 20 hod, spal do 22.30,pak knoural az do 3 h, rostou zuby a pak tvrde usnul asi na dve hod.,v pul 7 jsem se vzbudila a on vzlykal ze spani a uz asi dyl, tak jsem ho vzala z postylky a zacal hrozne, ale hrozne brecet, nebyl k utiseni a spal, vubec ho neslo vzbudil. Ja blbec jsem mu jeste pak chtela idsat nos, ma rymu. Trvalo to asi ctcrt hodiny, nez se vzbudil a rval pak dal. Bylo to hrozny, vubec jsme s manzelem nevedeli, co delat. Mam hruzu z dnesni nadchazejici noci…uz jednou ze spani takto fzlykal, ale dnes to byl horor. Jsou to nocni desy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
23.1.14 08:09

Vypada to, ze jo, i kdyz vetsinou se. objevuji pozdeji. Nicmene sem dostala radu od jedne pani co pracuje s energiemi. Nocni desy vznikaji tak, ze dite vraci do sveho minuleho zivota a to velmi zive. Proto, kdyz zacne takto. plakat je pry nejlepsi dat si ho zady k sobe, a byt s nim a utesovat ho, rikat mu, at se neboji, ze to ien sen a ted uz je zase zpatky. Az se probudi, tak si ho opatrne otocit k sobe, uz by te mel poznat. Jde o to jak sou v ty minulosti opraveu zive tak tebe proste neznaji. Taky mi poradila tyrkysovou. barvu, treba velkou salu, rtrkysova kavozuje u deti pocit bezpeci, tak ho eo toho zabalit a pak utesovat. Jedno z dalsich moznosti jal vusvetpit nocni desz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.1.14 08:11

Ahoj, tak já mám doma skoro půlroční holčičku a tyto dvě noci byly pro nás taky otřesný. Myslím, že jí taky rostou zuby a budí se po hodině a půl :zed: sice nebrečí, ale to vstávání k ní :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.1.14 08:26

Já mám dceru 14 měsíců a poslední 2 noci totální katastrofa!!! :cert: Takže holky, jestli to spíš nebudou nějaké erupce na slunci nebo na měsíci. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.1.14 08:41

@MDK u nas je to ted celkem dobre, erupce to asi nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.1.14 08:45

Kdyby to byly jen zuby, budu stastna, ale jestli se to bude opakovat, tak me trefi, je to hrozne ta bezmoc, diky zarady, tyrkysovou deku zrovna mam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.1.14 09:13

Můžou to být. U prvního syna se objevily někdy v 9 měsících, přicházely celkem často, u nás trvalo kolikrát i hodinu, než znovu usnul. Hodinu řval v šíleném záchvatu, ač to vypadá, že dítě je vzhůru, tak samozřejmě nebylo. Objevují se hodně u citlivějších dětí, při přecházení z jedné spánkové fáze do druhé. Teď má syn 2,5 roku a už dlouoooooho žádný nebyl. Vymizely tak v roce a půl a už se neobjevily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.1.14 10:07
@superandrysek píše:
@MDK u nas je to ted celkem dobre, erupce to asi nebudou :mrgreen:

Kdoví jak… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.1.14 10:12

@MDK nad prahou to teda ted nelita, ale je pravda ze zacatek tydne se neco delo :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.1.14 10:28

@superandrysek No jo pražando, ale já su holka z Moravy. :pankac: Asi se to mezitím od vás přesunulo k nám. :think: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.1.14 10:29

@MDK jsme vam to tam poslali :pankac: sorisek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.1.14 10:44

@superandrysek sem si to myslela! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.1.14 10:45

@MDK holt zaval vitr spatnym smerem :P vsak ono to zas dorazi zpet :mrgreen: nebo prijde nova vlna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.1.14 10:53

@superandrysek Nooooo to určitě, to je nejlepší svádět to na vítr! :roll: Posílám vám to zpět a kdyby náhodou došla nějaká ta vlna, opovaž se to posílat to zas k nám. :cert: Já se potřebuju taky někdy vyspat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.1.14 10:55

@MDK dam si na to priste pozor ;) a nemuzes to od vas poslat treba na viden? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie